Подарък за абитуриент

• 16 191
  • 98
  •   1
Отговори
# 15
  • София
От кога работещите в системата на МВР и в частност КАТ имат големи възможности?. Simple Smile
Това ще да е било от рушветите....
Това би трябвало да се чете между редовете, не случайно писах, че е катаджия.  Wink

# 16
Ако ви е неудобно да подарявате пари, можете да вземете ваучер за някой по-престижен магазин.
Много е удобно, ако младежът (или девойката) е фен на някоя марка - да си избере по вкус и размер каквото си хареса.

# 17
  • София
Има комбинирани ваучери на различни марки и магазини.  Peace

# 18
  • BG
Аз съм фенка на подаръците. Миналата година синът ми беше абитуриент. Гостите ни бяха малко, само най-близките, повечето подариха пари. Но това, което мен най-силно ме впечатли и зарадва, а и абитуриента също, беше подаръкът от наши приятели - голям красив куфар (за студент), поднесен шеговито с анонса: Хайде, вече си мъж, събирай си багажа и да те няма от вас!  Laughing В зависимост от качеството пак ще го докарате за около 100-тина лева. Парите се изхарчиха за глупости, а куфарът се ползва активно и си остана спомен. За майката - само цветя.  Peace

# 19
Има комбинирани ваучери на различни марки и магазини.  Peace

И аз това влизах да пиша, може и ваучер за някакво приключение, от което да му остане спомен ... или според мен, много добър подарък е карта за кино Арена, в определен период може да ходи на няколко прожекции - там вече зависи каква ще е картата и за какви филми (3D или обикновени), всички младежи обичат да ходят на кино.

От подаръците от моя бал, най-използвания ми подарък беше едно малко комбинирано радио + CD , сега вече децата нямат нужда от такива, но ваучер за магазин за техника също е добър вариант - може да си вземе чанта за лаптоп или някаква мишка, друг аксесоар за компютър (слушалки, камера, тонколонки, клавиатура, допълнителна памет ...... ).

Ако ще става студент ( а и не само),  може и ваучер за някоя голяма книжарница ...

Ако има интерес към определен спорт, също има много варианти ...

Или трябва да е нещо значително оригинално или пари ... такива парфюм, чаршафи и бижута ... е много индивидуално, подарихме на една абитуриентка супер красиви ръчно изработени сребърни бижута, грам не ги хареса  Tired ...

# 20
Тази година и ние имаме 2 много близки приятелски семейства с такъв повод.
Моя опит от 2 абитуриенти показва, че пари не е лош вариант, но нищо не остава като конкретен спомен. Сина ми си купи лаптоп с парите, дъщеря ми също, но.... материалните подаръци мен повече ме впечатляват, защото госта е вложил емоция при избора.
Сина ми получи от дни близки, малка златна плочка с гравирана буква. Никога преди това не е проявявал влечение към подобни неща, но това много му хареса /ние купихме синджирче /и не го сваля от врата си.
Ние пък подарихме на близко дете, което замина да учи в чужбина раница за лаптоп /качествена/, може и чанта за лаптоп.
С две думи аз бих взела подарък, може и ваучер -  пред това да дам пари.
За момче май е по-сложно  newsm78

# 21
На дъщеря ми всички и даваха пари /преди 4-5 години/ и с тях си купи една малка кола. Вече я смени с по-хубава, но си и беше спомен  Laughing

# 22
  • Балчик
На дъщеря ми всички и даваха пари /преди 4-5 години/ и с тях си купи една малка кола. Вече я смени с по-хубава, но си и беше спомен  Laughing

Кола? Shocked И вие ли правихте бал като сватба? Simple Smile

# 23
Не, но близките /баби,дядовци,лели..../ дадоха по-големи суми, пък и колата беше за около 1500лв. Аз например сега на племенницата ми мисля да дам 500лв, не че ще правят някакви грандиозни тържества, но имам възможност и желание да и ги дам.

# 24
  • Ямбол
Аз съм фенка на подаръците. Миналата година синът ми беше абитуриент. Гостите ни бяха малко, само най-близките, повечето подариха пари. Но това, което мен най-силно ме впечатли и зарадва, а и абитуриента също, беше подаръкът от наши приятели - голям красив куфар (за студент), поднесен шеговито с анонса: Хайде, вече си мъж, събирай си багажа и да те няма от вас!  Laughing В зависимост от качеството пак ще го докарате за около 100-тина лева. Парите се изхарчиха за глупости, а куфарът се ползва активно и си остана спомен. За майката - само цветя.  Peace

+1  Peace

И аз съм фенка на подаръка. И точно, като Benisima, любимият ми подарък за абитуриент е куфар или пътна чанта. Има едно послание в този подарък - Събирай багажа и попътен вятър!!
Парите се пръскат лесно на тази възраст, особено лятото след бала  Peace
Дъщеря ми е 5-ти курс вече и си позва с удоволствие куфара - има прекрасни предложения за около 50-70 лв.

Миналата година бях на бал на дъщерята на моя близка приятелка
Ето подаръка за абитуриентката и букета за майка й

Последна редакция: пн, 14 апр 2014, 16:21 от Мария.Ч

# 25
Абитуриентският вече като сватба станал, по 50 лв на гост ooooh!
Струва ми се ужасно!

Rolling Eyes Съжалявам, но и на мен. По мое време май че се подаряваха нааай-много парфюми. Всъщност не колекция от такива, а един от близките роднини.

# 26
Благодаря на всички за споделеното....

Малкия е болен в момента, затова ще се включа по нататък по подробно, иначе ви чета..

Hug благодаря

# 27
Лично аз предпочитам да дам пари или ваучер. От години го правя, защото мисля, че дори и празнуващият да ме насочи какво би искал, едва ли ще мога да задоволя вкуса му. Говоря за близките и приятелите си. За абитуриентските балове наблюденията ми са, че и децата предпочитат да съберат една по-голяма сума, с която да си купят нещо което искат или да отидат на екскурзия, което също си е спомен.

# 28
  • София
Моята племенница също е абитуриентка тази година . Не се наемам да и купя бижу или ваучер. Мисля да и дам пари 100лв ,картичка с послание ,нещо мъничко за спомен и букет за майка и.
Много ми хареса варианта за куфар,но си познавам хлапето и по-добре парички. Wink

# 29
Аз предлагам Киндъл. Съпругът ми си чете лекциите на неговия и мисля, че е подходящ подарък.
Аз събрах парички и си купих цифрово апаратче, останалите - внесох в сметка.

Общи условия

Активация на акаунт