Подарък за абитуриент

• 16 217
  • 98
  •   1
Отговори
# 60
То добре, но има много момичета, които не носят злато /например дъщеря ми/.

Май не е уточнено дали е за момиче, да не говорим, че вече има бяло злато, розово ...

# 61
То добре, но има много момичета, които не носят злато /например дъщеря ми/.
Идеята до колкото знам .. даже не е толкова да се носи. А, че после може да си го замени или да си получи парите бъра-бъра. Най-добре е да си каже желанията Simple Smile

# 62
  • София !
Аз съм за паричките  Peace .
По добре да му дадете пари, той сам да си прецени какво да прави с тях .

# 63
И аз съм в голяма дилема за момиче, парички ще се дават, но искам и нещо друго да и допълня, което да се запази и да и остане , ако ще то и да е символично. Дрехи , бижута и подобни не мога , защото няма да и оцеля вкуса и какво да е нямам никаква идея...

# 64
  • Варна
имаме абитуриент на 24 май!
поканили сме около 60 човека, една малка сватба, но то е защото имаме роднини и много приятели! и пак и не сме поканили всички, които искахме! очаквам да започнат да ме питат какво да подарят, така, че вашите мнения много ми помогнаха, благодаря ви!

Последна редакция: сб, 03 май 2014, 01:02 от Petenci-cvetenci

# 65
  • Ямбол
И аз съм в голяма дилема за момиче, парички ще се дават, но искам и нещо друго да и допълня, което да се запази и да и остане , ако ще то и да е символично. Дрехи , бижута и подобни не мога , защото няма да и оцеля вкуса и какво да е нямам никаква идея...
В повечето банки има юбилейни монети или, както правя аз, купувам медальон на Света Богородица или Свети Георги, сребърни. Има и по-малки, и по-големи. Има и в сребро, и в злато. Който както предпочита  Peace

# 66
  bouquet точно такава идея ми изникна даже харесах Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 67
  • Ямбол
  bouquet точно такава идея ми изникна даже харесах Simple SmileSimple SmileSimple Smile
Много се радвам  Peace

# 68
И моя племенник е абитуриент тази година. Решили сме да е подарък и то какъв точно. Ядоса ме баща му - на въпроса какъв да е точно - относно спецификацията и да не би някой друг да му подари подобен ми каза дайте му пари, той сам ще си избере. Да, ама като ги познавам родителите кой знае за какво ще отидат паричките. Ами това е въпрос на светоусещане - аз пари в брой не давам, при все, че знам, че абитуриента има нужда от точно такъв подарък. Не карам аз родителите му да правят бала като сватба, та да ми се обяснява кооолко много им струва. Да не ме разберете погрешно бюджета, който сме определили е в рамките на по 150лв на човек /като смятаме по толкова и за децата/. И така реших ваучер за така определената от нас сума. Така хем ще изпълним желанието на баща му - абитуриента сам да си избере подаръка, а и парите със сигурност ще отидат в правилното направление.

# 69
Ооо, да, това е един друг проблем на даването на пари - в много семейства отиват за покриване на някакви отдавнашни текущи нужди, за които родителите внезапно са се сетили точно сега.

# 70
naniika, би ли казала за какво му взехте ваучър? Може да е нещо, което не сме давали досега като идея и да е полезно за някого другиго  Peace

# 71
  • Хасково
Здравейте, този Петък и аз с моя приятел сме канени на бал на братовчед ми и реших да ви споделя какво реших да подарим.

Кожен оригинален колан и портмоне на Calvin Klein. В кутия са като комплект и мисля само да ги опаковам или сложа панделка не съм решила.

П.С. Много зависи от семейството и най-вече от абитюрента подаръка. В моя случай момчето е привърженик на марката и мисля, че наистина би му харесал този подарък.

# 72
  • София
naniika, би ли казала за какво му взехте ваучър? Може да е нещо, което не сме давали досега като идея и да е полезно за някого другиго  Peace
Може да е от комбинираните ваучери. Аз много ги уважавам.  Peace

# 73
  • с/у ОколоМръсТното
naniika, би ли казала за какво му взехте ваучър? Може да е нещо, което не сме давали досега като идея и да е полезно за някого другиго  Peace
Може да е от комбинираните ваучери. Аз много ги уважавам.  Peace

тях в МОЛ-овете ли ги има?

# 74
  • София-Лагера
Дъщеря ми иска пари за бала.
Изкара книжка и иска да събира за кола.
Подкрепям я напълно.
Който ме пита казвам,пари в плик.

Общи условия

Активация на акаунт