Евтините неща, от които сме доволни - 24

• 90 986
  • 737
  •   1
Отговори
# 210
  • Варна
Препоръчайте измиваща пяна за лице,сега свършвам една с екстракт от охлюв.

Скрит текст:

На "Лавена" е.

# 211

Скрит текст:

На "Лавена" е.
Много съм доволна! Peace

# 212
На мен мицеларната вида на Lirene не ми хареса. Има приятен лек мирис, но не ми почиства добре лицето. Спиралата също пада изключително трудно Rolling Eyes

# 213
Само при мен ли това масло на Икаров не попива, ами го втривам след 20 минути върху ноктите??  Thinking
Това масло за нокти е ужасно,и при мен не попива,и след 20мин. ноктите са ми АБСОЛюТНО същите  Sick
Никога не съм слагала маслото директно върху ноктите (по принцип винаги съм лакирана и не виждам смисъл да мажа върху лака), използвам го само за кожички. Минавам съвсем леко около нокътната плочка, изчаквам няколко минути и ако има останало количество втривам леко, докато попие. Доволна съм от маслото, определено.

# 214
  • На ръба..
Само при мен ли това масло на Икаров не попива, ами го втривам след 20 минути върху ноктите??  Thinking
Това масло за нокти е ужасно,и при мен не попива,и след 20мин. ноктите са ми АБСОЛюТНО същите  Sick

20 минути са прекалено малко за да попие маслото, доколкото помня /и всъщност както аз правя, изчаквам поне 40мин/ и чак тогава го втривам. И ефект определено виждам  Peace

# 215
  • Стара Загора
Маслото на Икаров го използвам от години. Слагам го на чисти нокти и след 15 минути избърсвам със салфетка и измивам ръцете. Не масажирам. Маслото не ми попива. Доволна съм. След употребата му ноктите са ми доста твърди.

# 216
Аз от маслото на Икаров си слагам вечерта, преди да си легна. Ако съм лакирана, го нанасям около нокътя. Ако съм без лак - на цялата плочка. Нямам определени впечатления засега. Ноктите ми се цепят и вече не знам какво да използвам. Имам и на Мавала заздравителя, но продължават да се цепят...

Спрей на Шваркопф - с маслата 19 - няколко пъти съм си го взимала.Икономично е, много приятно мирише и косата ми е с блясък. Другите 2 - черни опаковки с кератин - не съм очарована.

# 217
  • София
Маслото на Икаров го използвам от години. Слагам го на чисти нокти и след 15 минути избърсвам със салфетка и измивам ръцете. Не масажирам. Маслото не ми попива. Доволна съм. След употребата му ноктите са ми доста твърди.

Абсолютно същото правя и аз - на чисти нокти, нанасям на нокътната плочка и кожата около нея за 15-20 минути и избърсвам. Кожата определено я чувствам не-толкова-суха, а ноктите - твърди. Доволна съм. Просто споделих, че не ми попива. Дори един път го чаках 1 час и пак не попи и затова сега го държа по 20 минути, както пише на опаковката. Peace

# 218

Скрит текст:

На "Лавена" е.
Много съм доволна! Peace
И аз , макар че имам доста подобни почистващи пени на различни марки. тази не отстъпва на по-скъпите.

# 219
  • Варна

Скрит текст:

На "Лавена" е.
Много съм доволна! Peace
И аз , макар че имам доста подобни почистващи пени на различни марки. тази не отстъпва на по-скъпите.
Купих тази днес ,дано остана доволна
Скрит текст:

# 220
  • Варна
Много странно. Питаш за препоръки, 3 човека хвалят един и същи продукт, а ти купуваш друг.  Laughing

# 221
Момичета, тази на Лавена къде се продава? Заинтригувах се от нея Simple Smile

# 222

Скрит текст:

На "Лавена" е.
Много съм доволна! Peace
Купих тази днес ,дано остана доволна
Скрит текст:

Пяните на Елеа не са лоши, но трябва да се избягва областта около очите...За сваляне на очен грим не е подходяща. Може да пробваш с някоя на Нивеа - синя или розова. Аз съм много доволна! Сваля всичко без да се налага да изполсваш след това друго почистващо средство!
Друго - масло от жожоба и розова вода. Аз съм си правила такъв лосион, но не с масло от жожоба, а с кайсиево. На сутринта ми подпухват очите....Може да пробвам с жожобата, но едва ли ще има по-различен ефект. Иначе - отвсякъде натурално и перфектно почистващо средство! И евтино! Simple Smile Може и да нямаш проблем с подпухването, просто споделям моя опит! Simple Smile

# 223
Момичета, тази на Лавена къде се продава? Заинтригувах се от нея Simple Smile
В Елитис я има.

# 224
Аз имам розова вода и жожоба смесено и чистя и с него , но не всеки път , после плакна лицето с каквото и да е почистван грима и мажа крем , няма подпухване.

Общи условия

Активация на акаунт