Евтините неща, от които сме доволни - 24

• 90 100
  • 737
  •   1
Отговори
# 270
http://bodid.net/index_bg.php#/bg/Series/Pirin_Dream/04/
Ароматът е много приятен. Не е като на матиращия крем. Може да се използва под дневен или нощен крем или самостоятелно. Аз лично го ползвам като нощен. Друг не слагам отгоре. А през деня - като околоочен, за дневен ползвам матиращия. Доволна съм!

# 271
Преди използвах интимнен гел Лактацит, но реших един път да го купя и по препоръка на една приятелка си купих този интимен гел. Изключително много ми хареса, от тогава си купувам само такъв. Аз си взимам розовия, защото ми харесва повече как мирише. Струва 2 и 50. Използвам си същите мокри кърпички. Миналата седмица си взех същия гел само, че с помпичка + подарък кърпички за 3,50 от Лекси.

# 272
  • Варна
Мерси Артемида  Hug

# 273
Мен ме е страх да експериментирам с интимния гел.Бях си взела на Avon ,то излезе голям боклук.Ползвам от години Nivea ,всичките му разновидности и нямам проблеми...

# 274
  • Варна
След като много ми хареса кремът за ръце на Дева с какао, дето мирише на шоколадов крем, реших да пробвам и другия крем от същата серия с папая.
Скрит текст:

Не съм очарована, но го ползвам, де. По-воднист е, ароматът е слаб.

# 275
  • Germany
Аз съм изключително доволна от маслото за нокти на Икаров!  Grinning
Винаги съм била с меки нокти, често разслояващи се, а от както свалих и УВ-гела станаха люспи направо. От както се мажа, обаче, с маслото станаха супер твърди. Аз се лакирам на около 3 дни и преди всяко лакиране го втривам на чисти нокти, както и в кожичките и после седя 20-тина минути. Накрая избърсвам, измивам се и се лакирам. Вече изхабих половин шишенце, а ефектът е налице от самото начало. Определено ще се запася с още няколко  Laughing.
Имам и бадемовото масло на Икаров, но освен в домашната маска за коса, нямам представа за какво друго да го ползвам. Вие за какво го използвате? newsm78

# 276
  • Пловдив
Винаги съм била с меки нокти, често разслояващи се, а от както свалих и УВ-гела станаха люспи направо. От както се мажа, обаче, с маслото станаха супер твърди. Аз се лакирам на около 3 дни и преди всяко лакиране го втривам на чисти нокти, както и в кожичките и после седя 20-тина минути. Накрая избърсвам, измивам се и се лакирам. Вече изхабих половин шишенце, а ефектът е налице от самото начало. Определено ще се запася с още няколко  Laughing.
Имам и бадемовото масло на Икаров, но освен в домашната маска за коса, нямам представа за какво друго да го ползвам. Вие за какво го използвате? newsm78

Бадемовото масло може да се използва:
при болки в ушите се капват няколко капки затоплено масло;
при болки, особено при главоболие, се препоръчва масаж с 3-4 капки ментово или 30 капки лавандулово масло прибавени към 30 мл бадемово масло. Малко известен факт е, че лавандуловото масло има не само успокояващо, но и обезболяващо въздействие и в съчетание с бадемовото масло може да се прилага и в редица случаи за успокояване на мускулни спазми и крампи по крайниците;
при псориазис, сърбежи, болезнени дерматити и екземи;
при суха кожа може да се нанася /бадемовото масло попива бързо/;
при уморена и застаряваща кожа, за премахване на малките и по-дълбоки бръчки, особено около очите, устните и носа;
при лечение и облекчаване на състоянията след слънчеви изгаряния;
за лечение на акне и белезите от различни обриви, особено ефикасно е съчетанието на бадемово(25%) и масло от чаено дърво(75%);
за омекотяване и хидратиране кожата на ръцете, смесете 30 мл бадемово и 30 капки лавандулово масло и използвайте след всяко миене на ръцете;
преди да влезете в басейна или морето леко „намокрите” краищата на косите с бадемово масло, те ще останат запазени от вредното въздействие на хлорираната вода, вятъра и слънчевите лъчи;

# 277
  • Germany
Много благодаря за подробната информация.    Hug
Т.е. мога да го използвам с тампонче за някои малки белези от пъпчици, които съм чоплила или такива, които тепърва погарят?
А това за краищата на косата преди плаж звучи като доста добра идея.  Peace

Бадемовото масло може да се използва:
при болки в ушите се капват няколко капки затоплено масло;
при болки, особено при главоболие, се препоръчва масаж с 3-4 капки ментово или 30 капки лавандулово масло прибавени към 30 мл бадемово масло. Малко известен факт е, че лавандуловото масло има не само успокояващо, но и обезболяващо въздействие и в съчетание с бадемовото масло може да се прилага и в редица случаи за успокояване на мускулни спазми и крампи по крайниците;
при псориазис, сърбежи, болезнени дерматити и екземи;
при суха кожа може да се нанася /бадемовото масло попива бързо/;
при уморена и застаряваща кожа, за премахване на малките и по-дълбоки бръчки, особено около очите, устните и носа;
при лечение и облекчаване на състоянията след слънчеви изгаряния;
за лечение на акне и белезите от различни обриви, особено ефикасно е съчетанието на бадемово(25%) и масло от чаено дърво(75%);
за омекотяване и хидратиране кожата на ръцете, смесете 30 мл бадемово и 30 капки лавандулово масло и използвайте след всяко миене на ръцете;
преди да влезете в басейна или морето леко „намокрите” краищата на косите с бадемово масло, те ще останат запазени от вредното въздействие на хлорираната вода, вятъра и слънчевите лъчи;

# 278
Изключително доволна съм от тази маска на Регал. Струва около 3 лв. Прави ми кожата невероятно мека и свежа.

# 279
Изключително доволна съм от тази маска на Регал. Струва около 3 лв. Прави ми кожата невероятно мека и свежа.

купия я още Януари и още не съм я отворила, дано е така добра, както описваш.
А в момента съм с тези двете и ги чакам да свършат ( което няма да е скоро и явно ще хвърлям  Mr. Green ):

# 280
Момичета,все повече се убеждавам,че българската козметика съвсем не е за подценяване,това кремче за ръце го ползвам от 1месец(Овлажняващ с екстракт от липа) и съм страшно доволна! Цената му е 1.50лв и е 75мл.взех го от един магазин за ХР.стоки  Mr. Green
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 29 апр 2014, 23:05 от Aringarosa

# 281
След като много ми хареса кремът за ръце на Дева с какао, дето мирише на шоколадов крем, реших да пробвам и другия крем от същата серия с папая.
Скрит текст:

Не съм очарована, но го ползвам, де. По-воднист е, ароматът е слаб.

Аз не останах никак доволна от кремът за ръце на Дева с какао...Няма такова лепнещо усещане! Сложих си 2-3 пъти и го изхвърлих. Взех и един витаминен, малко по-добре беше, но и него изхвърлих. Сега ползвам на Dove, доволна съм и на Avon, бързоабсорбиращ се, също съм доволна.

# 282
  • Варна
Артемида , да не би да слагаш по много? Аз от него слагам съвсем мъничко и добре се разпределя по кожата, без да лепне.  Rolling Eyes

# 283
  • Варна
Аз пък си взех този крем за ръце на Bio Fresh от СВА-69 ст.Mирише мноого приятно(на сладолед),прави кожата мекичка,попива добре,нo и не е ултралек.
След дълги размисли и чудения,кой гел за лице да избера,се спрях на този бебешки.Хареса ми съотношението количество-цена,"бебешкият" аромат,без парабени и т.н...освен това,ще мия и дребните с него.Ползвам го вече няколко дена-почиства добре грим(мия се с четка) и не изсушава Peace

Последна редакция: ср, 30 апр 2014, 15:34 от gali&presi

# 284
Знаете ли къде в Стара Загора се продават продукти пирин дрийм?

Общи условия

Активация на акаунт