Евтините неща, от които сме доволни - 24

• 90 086
  • 737
  •   1
Отговори
# 285
аз съм супер доволна от ексфолианта за тяло на Афродита
http://apteka.framar.bg/30025790/%D0%B0%D1%84%D1%80%D0%BE%D0%B4% … 350-%D0%BC%D0%BB-
прави ми кожата мека и хидратирана и няма нужда от лосион за тяло (който не понасям)
тази седмица си взех и за лице на Биотен
http://www.biotencosmetics.com/en/face-care/skin-moisture/normal … /scrub-cream.aspx
но съм го ползвала само веднъж и все още нямам мнение

# 286
И аз съм много доволна от ексфолианта  Simple Smile

Някой има ли наблюдения относно ББ крема на Елеа? Гледах, че е на прИмоция в софийския Елитис.

# 287
  • Варна
Още един глас за ексфолианта Peace

# 288
Витория, за мен ББ-то на Елея е просто оцветен техен крем, но лепнещ и непопиващ.. Ако смесиш крема за лице, който в момента ползваш, с малко фдт, може да се изненадаш колко по-добре ще е от ББ-то Wink

# 289
Преди използвах интимнен гел Лактацит, но реших един път да го купя и по препоръка на една приятелка си купих този интимен гел. Изключително много ми хареса, от тогава си купувам само такъв. Аз си взимам розовия, защото ми харесва повече как мирише. Струва 2 и 50. Използвам си същите мокри кърпички. Миналата седмица си взех същия гел само, че с помпичка + подарък кърпички за 3,50 от Лекси.

+1 за розовия

# 290
И аз си го взех вчера. Не съм го пробвала още.

# 291
И аз към агитката на ексфолианта с шоколад и зелено кафе на Афродита, като отвинтя капачето, забивам нос и забравям за какво съм влязала в банята Laughing

# 292
Благодаря, elian. Номера със смесването съм го правила. А дали ще се получи ако смеся по-тъмен бб крем с обикновен?

# 293
И аз към агитката на ексфолианта с шоколад и зелено кафе на Афродита, като отвинтя капачето, забивам нос и забравям за какво съм влязала в банята Laughing
Аз обаче с удоволствие го изхвърлих,частичките ми идват твърде едри и твърде малко,а аромата е като на глина SickЗнам че съдържа ХУМА ама все пак...а и ми правеше зачервявания на бедрата,ВЪПРЕКИ че уж ХУМАТА успокоявала  Crossing Arms

# 294
  • София
Скрит текст:
След като много ми хареса кремът за ръце на Дева с какао, дето мирише на шоколадов крем, реших да пробвам и другия крем от същата серия с папая.
Скрит текст:

Не съм очарована, но го ползвам, де.
По-воднист е, ароматът е слаб.

Защото е балсам за ръце, а не крем. Simple Smile

# 295
Скрит текст:
След като много ми хареса кремът за ръце на Дева с какао, дето мирише на шоколадов крем, реших да пробвам и другия крем от същата серия с папая.
Скрит текст:

Не съм очарована, но го ползвам, де.
По-воднист е, ароматът е слаб.

Защото е балсам за ръце, а не крем. Simple Smile
чисто от химична/физична гледна точка, балсама трябва да е по-гъст в сравнение с крема  Peace

# 296
  • София
Не разбирам нищо от това.  Embarassed
На мен много ми похвалиха този с Папая  бях решила да си го купя. Аптекарката каза, че  много хубаво мирише, попива, но ръцете не стоят сухи.

# 297
  • Стара Загора
Нямам този крем, но и аз мисля, че балсамът трябва да е по-лек от крема.

# 298
  • Стара Загора
Знаете ли къде в Стара Загора се продават продукти пирин дрийм?
На ул.Гладстон под ул.Христо Ботев има една нова кооперация.От долу има едно малко магазинче- продават на Боди Д, на Христина и други.

# 299
Медицинско определени за балсам в сравнение с крем и лосион: Sometimes called balms, liniments are of a similar or lesser viscosity than lotions and are rubbed in to create friction, unlike lotions, ointments or creams. ( Понякога наричани балсами, мехлемите са с подобен или по-нисък вискозитет от лосионите и се втриват за да се получи триене, за разлика от лосиони, мазове или кремове)

Общи условия

Активация на акаунт