Евтините неща, от които сме доволни - 24

• 90 071
  • 737
  •   1
Отговори
# 315
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
На Регал зависи кой продукт и коя серия...някои от нещата им не стават...

На Пантен съм съгласна, че само Aqua Light последно ставаше за нещо.

# 316
  • София
Бихте ли ми препоръчали шампоан подходящ за ежедневна употреба?
Благодаря.  Hug

Не съм го пробвала, но предвид колко е добър синия против пърхот, предполагам и този ще е ОК.

# 317
Какво ще кажете за крема против стрии на Кокона & Mother  Rolling Eyes

# 318
Кой от продуктите на Пирин Дрийм е подходящ за възраст 28 години? Имам мимически бръчки по челото и около очите.

Искам да попитам и какво мислите за продуктите на Регал? Също и за серумите на Nature of Agiva. Освен този по-долу видях още няколко различни.

Също така видях някакви кремове с екстракт от охлюв и с арганово масло на Victoria Beauty, дали си струват?

Малко множко въпроси станаха, но все пак дано някой отговори.
На Регал нещата са чудесни , няма да сбъркаш при тях

Серията Пирин Дрийм е за хора над 30-годишна възраст, но аз си взех серума, понеже имам мимически бръчки около очите и една отстрани на устата. Доволна съм. На 28 години съм и аз. Матиращият им крем също е добър, макар, че е с малко тежка консистенция. Не съм доволна от ББ крема им обаче Sad
На Регал съм ползвала почистващо мляко, много доволна останах..Други продукти техни не се сещам да съм купувала.
Относно крема с охлюви - не съм ползвала точно този. Бях си взела на Ревив, крем за лице и за ръце, но не останах очарова. Ефект не видях. Нямаше аромат, пък и нещо не се разбраха с кожата ми...
Ако ви интересува мнение за конкретен продукт, може да прочете тук: otzivi.bg
Аз пиша мнения там от време на време и чета, ако има инфо за продукт, който искам да си купя.

# 319
Имах мостри на този СС крем и много ми хареса. Купих си го в цял размер. Много съм доволна  Peace

# 320
  • Варна
Вчера ходих до Елитис специално за хваления серум на Пирин дрийм.Обаче незнайно защо съм решила,че е от серията за мазна/смесена кожа.Ест нямаше такъв.Погледнах идругата им серия(за суха и т.н. кожа).Имаше серум,но пишеше за очи(или аз само това съм видяла) Rolling Eyes

# 321
  • София
Продукти на Пирин Дрийм, за тези, които са от София,  има на Колхозния пазар в Люлин, точно до магазина за цветя, на спирката на трамвай 8 и в Младост - 1 , от страната на Аладин. И в двата магазина тази марка е добре заредена.

Последна редакция: сб, 03 май 2014, 16:16 от Amiamo

# 322
  • Варна
Вчера ходих до Елитис специално за хваления серум на Пирин дрийм.Обаче незнайно защо съм решила,че е от серията за мазна/смесена кожа.Ест нямаше такъв.Погледнах идругата им серия(за суха и т.н. кожа).Имаше серум,но пишеше за очи(или аз само това съм видяла) Rolling Eyes
Здравей,видях че си от Варна в кой Елитис си ходила и си видяла серията  Пирин дрийм?

# 323
Серумът от серията Пирин Дрийм е за суха/нормална кожа. Аз го ползвам през деня като околоочен, а вечер - за нощен и околоочен. През деня ползвам матиращия от същата серия. Взех си и розова вода на Милва, спрей - доволна съм. Преди тази, която имах на Биофреш, ми миришеше на къдрин и я изхвърлих. Правя си маска с хума(от аптеката). Забелязвам уеднаквяване на тена.

# 324
  • Варна
Plamache_ в големия,как се водеше..над Практикер,който е Peace
Артемида мерси пак,ще гледам Simple Smile

# 325
  • Пловдив
Доволна съм от този топ лак.

# 326
  • Сливен
Серумът от серията Пирин Дрийм е за суха/нормална кожа. Аз го ползвам през деня като околоочен, а вечер - за нощен и околоочен. През деня ползвам матиращия от същата серия. Взех си и розова вода на Милва, спрей - доволна съм. Преди тази, която имах на Биофреш, ми миришеше на къдрин и я изхвърлих. Правя си маска с хума(от аптеката). Забелязвам уеднаквяване на тена.
Доволна ли си от матиращия крем на Пирин Дрийм.Аз се чудя между него,на Микса http://www.remedium.bg/?page_id=27&record_id=268919 и на алверде https://www.google.bg/search?q=DM+alverde+apple&client=opera … .html%3B664%3B489

# 327
  • Варна
Plamache_ в големия,как се водеше..над Практикер,който е Peace
Артемида мерси пак,ще гледам Simple Smile
Благодаря Simple Smile

# 328
  • Седмото небе
много любими мои продукти!!!редовно си ги подновявам,отскоро ползвам пълната серия-шампоан,балсам,маска,душ-гел,лосион и крем за лице-обаче като нощен.за мен за цената си /около 30 лв за всичко/предлагат страхотно високо качество.единственото,което не ми харесва,че маската мирише на карамел/по принцип го обожавам/,много по различно от свежия аромат на другите продукти.

# 329
  • Варна
Irina Popova маската за коса ли мирише на карамел, каква е цената й?

Общи условия

Активация на акаунт