Тренировки в домашни условия: Тема 46

• 33 517
  • 743
  •   1
Отговори
# 225
Бобченка, много забвна снимка  Laughing, децата изглеждат доста уплашени. Весело изкарване на екскурзията!

Отчитам за днес долна част на тялото и корем на "Усещане за жена". Да ви кажа честно не съм доволна изобщо от тези тренировки"Усещане за жена". Единствено виждам промяна в ръцете си , упражненията за горната част ми се отразяват добре, но аз съм си такава клюща от кръста на горе. Буквално ръсете ми бяха клечки. Но корема и краката не нямаирам разлика. Докато с предната програма "Божествени тела" имаше видим резултата на всякаде, корема ми се оформи доста , краката, не знам  newsm78. Мисля след празниците да премина на другата следващата по трудност програма, ако не ми хареса и тя може да ис се върна на "Божествени тела" и на по-нормален режим на хранене. Уж се старая да не прегрешавам, но се случва от време на време.

ХУБАВ ДЕН НА ВСИЧКИ!

# 226
Меги, Усещане за жена е доста малка програмка. Тоест упражненията са кратки и сякаш не са толкова натоварващи. Те са по-скоро за време, в което нямаш почти никакво време да правиш и това си е минималистична програма, с която да не си чак толкова обездвижен (а и то там си го пише). Виж Божествени тела или пък Ние не сме желета си е друга работа. А Умирай трудно.... си е баш за умирГане  Laughing

# 227
Ами да Мери виждам, че са доста кратки, но нали са наредени по трудност или пакне съм разбрала аз. Разгледах "Умирай трудно" и мисля да я започна след празниците с лятната диета. Имам нужда да сваля 22-3 килца и да се оформя. Докато правх Божествени тела бях доста по-оформена в корема и краката определено

# 228
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Добъъър деееен!  Hug

Бобченка, много хубаво семейство сте!  Hug  Heart Eyes  И намираш време за тренировка и по време на почивката! Ей затова си ми за пример   bouquet

Аз днес направих това: Body-Firming-HIIT-Workout-for-Beginners доста е лекичко, без проблем може да се изпълнява и от напълно начинаещ, чак бях леко разочарована, но със следващото ми дойде тамън, ето го: 32-Minute-Bodyweight-Workout-Total-Body-Toning-Functional-Streng … raining-Exercises Резултатът беше - лентата ми за коса като я стиснах започна да капе пот от нея  Crazy

Днес правих смутито на Руми със спанак, банан и бадеми, е няма такава вкусотия!  Peace  Чудя се дали да си купя на Боб Харпър 100 рецепти под 350 калории  Thinking Притеснявам се да не е с някакви продукти, които са трудно достъпни, или пък да са прекалено прости - печена риба напр. Обаче 11$ са нищо за такава книга и май, май ще се почудя и ще си я взема, после ще я споделя  Hug

Снощи нещо се загледах по гладиаторски тренировки и събрах няколко тук, ако някой иска да заповяда: https://www.dropbox.com/sh/6ypwwy23h2qma1a/nS_OhaRSfA

# 229
Ооо, тия гладиаторски тренировки много помагат, когато нямаш уреди и си .... нейде. Не разбирам как се правят тези 12 count burpee? И от къде ги намираш, ако кажеш  Hug

Имам и един въпрос. Искам да си направя хумус от новите рецепти на Руми в сайта, но нямам пасатор, а чопъра ми остана при наще. Дали ще стане с вилица що-горе нещо ако не много кремообразно, поне.... нещо подобно? Да знам дали изобщо да ходя да купувам нахут в консерва  Laughing

# 230
Мери, хумусът става и без уред, но отнема повече време. Като нямахме уред, мъжът ми мачкаше и бъркаше сместта с вилица. Така че смело към магазина.
А следващия път може да пробваш и нахутът сама да направиш. Не е сложно, а според мен и вкусът е по-истински, а и знаеш, че няма консерванти.

bob4enka, много весела снимка. Само на дъщеря ти май не ѝ е много весело. Crazy

Аз последните дни правих тренировките от ФБ - ден 2 и ден 3. Днес обаче ден 4 ми се стори много лесен и го заместих с ХИИТ 30 от Chalean Тurbo Fire. След малко заминаваме и ние за кратка почивка, ще изневеря на духа на темата (сутрин на гладно 7 км тичане по време на ваканция ми изгелжда невъзможно). Следващите дни няма да тренирам, само вкусна храна и много разходки планувам.
Весели празници на всички!

# 231
  • София
Бобченка, страхотна си с тия 7 км. по време на ваканция! А децата са уникално сладки!  Heart Eyes

Айа, почивайте и хапнете и за мен тирамису и всички италиански вкусотии. Обожавам Италия.

Отчет за днес: 30 мин. интервално кростренажор и 8 мин. коремни от ФБ. Установих, че трябва следващите 2 седмици да сваля 2 кг., защото и ние ще ходим на почивка и ако времето позволи, ще имаме и плажуване.  Blush

# 232
Бобченка, приятно прекарване! И снимката е хванала страхотен кадър Simple Smile
Аз пак минавам само за малко да се отчета: http://www.youtube.com/watch?v=6pDMOIlPLFE;  http://www.youtube.com/watch?v=_Ov-lSkpOyI и се отдавам на почивка и правене на козунаци. Май тези дни ще си наруша режима  Crazy
Весело прекарване на празниците  Hug

# 233
  • Canada
https://www.youtube.com/user/CoachTara

Малко предизвикателства за напредналите  Grinning

# 234
Здравейте!
Чета ви отдавна, но се записвам чак сега. Днес започнах с https://www.youtube.com/watch?v=Vy9WKyN1rig.
Може ли да ми препоръчате програма за ръце и гърди / нещо за съвсем начинаещи и без никакви спортни данни Simple Smile ) Хич не си харесвам горната част на ръцете - винаги съм я намирала за твърде дебела,  поради което не нося потници.
Внимам какво ям, ходя на антицелулитни масажи веднъж седмично - искам да сваля около 10 кг и да задържа теглото.

# 235
Хихихи, Полар, на катерушките  Laughing Поредно доказателство, че най-гот се тренира там, където ти падне.

Caprice, препоръчвам ти горещо тренировките на Джо Дилън. Много са лесни и неусетно изграждат великолепна мускулатура на ръце, гръб и гърди.

Описание на Джо Дилъновите тренировки можеш да намериш на първа страница.

Последна редакция: сб, 19 апр 2014, 17:07 от Фея Кръстница

# 236
# 237
  • Бостън/Провидънс/Ню Йорк
Здравейте спортни,

МНого сте сладурести цялото семейство Бобченка! Изкарайте си страхотно!!!! Благородно Ви завиждам!
Caprice подкрепям Джо Дилън! Няма да съжаляваш!

Отчитам леко неразположение - тренирам втори ден навън и не се чувствам оптимално! Студеният въздух ме "възпира" и се задъхвам! На Вас случвало ли се е такова чудо!

Отчет Pure Cardio с батко Шон!
Simple SmileSimple SmileSimple SmileSimple Smile

# 238
Аз във вторник правих SweatFest Butt and Thigh Cardio Workout, сряда имах чудесна мускулна треска, днес пак я направих, много ми харесва  Peace

Иначе съм си поразредила тренировките  Embarassed Нещо не съм много сериозна...
А и в това време много ми е гадно, че не мога да си карам колелото  Sad

# 239
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Мери, снощи с ММ се заговорихме за тренировки,
Скрит текст:
той е много по-сериозен от мен, тренира Айкидо,
та стана дума и написах gladiator workout, за да му покажа какво имам предвид, само че дадох да излизат картинки и така ги намерих Wink После ги събрах на едно място и готово. За бърпито, според мен това е едно бърпи - първо правиш лицева, после коляно към лакет, после от планк (стойка за лицева) правиш преместване на крак в страни - единия, другия, след това правиш  планк, отскок на стъпалата до дланите, подскок и клек. Това 12 повторения в 3/5/7 рунда с по минута почивка между рундовете... всъщност ей сега ще го пробвам и ще ти кажа после как е било  Party  Laughing

За нахута - аз го накисвам от сутринта и вечерта му махам люспите и пасирам, но моят последния, който взех беше необичайно твърд чак го варих 20 мин. ..... та явно си зависи от нахута, но принципно можеш и само да го намачкаш, но ако е като този моя от вчера - абсурд.

Джо Дилън на степер дали ще стане? Уф много мразя почивните дни... съседите са си вкъщи Crossing Arms

Книгата на Боб Харпър я дръпнах пробно 20стр., явно първите страници не са рецепти, а правила за отслабване. Та ето първите 5:
1. Правило - вода преди всяко хранене - по 2 чаши преди всяко хранене и 1 чаша сутрин на гладно.
2. Правило - "Не си изпивайте калориите" - без соди, безалкохолни, "спортни напитки"; вино само когато достигнете желаното си тегло и то по 1 чаша, твърд и бира - не се изказва мн добре за тях.
3.Протеини на всяко хранене - животински или растителни
4.Пълнозърнести или по-скоро цялозърнести култури без добавени вкусове и т.н.
5.Фибри от 30 до 50гр. на ден от плодове, зеленчуци, или ядки.

Мисля да си я купя и после ще ви я кача нейде Wink

Уф малкото се събуди, после ако успея да направя бърпитата ще кажа как е било  Hug

Общи условия

Активация на акаунт