Тренировки в домашни условия: Тема 46

• 33 520
  • 743
  •   1
Отговори
# 240
Ок, очаквам за бърпито, че малко странно изглежда на части да го правиш, не си го представям  Laughing
Аз се отчитам с 31 мин цяло тяло с Румяна.
Утре мисля да посетя TRX тренировка  Crazy Няма ли някой от София да отидем заедно?  Hug

# 241
  • Canada
По обясненията ми прилича на планински катерач + бърпи с лицева.

За днес - 45 мин. Ащанга йога. Не бях правила от около седмица и бях доста схваната.Тая стойка на глава много ме мъчи да му се невиди  Laughing

# 242
Мен ме хвана музата, отдавна не се бях щракала  Laughing Blush Гърбът ми харесва, сякаш и дупето напоследък е по-добре, гаджето така каза  Laughing

Скрит текст:

Едната ми паласка е по-голяма от другата  Joy

Фея си е пушка!  Crazy

Последна редакция: пт, 18 апр 2014, 21:39 от Merry.

# 243
  • Canada
Фея, Мери, покажете ''перките'' Simple Smile

# 244
Утре се надявам най-после да възобновя тренировките във фитнеса. Крайно време е.
П.П. Надявам се с Атланта всичко да е наред. Praynig

# 245
Бобченка, снимката е УНИКАЛНА!   

Merry, Фея чудесни сте  Peace

Мерида, какви са пораженията от пътуването до новата земя?

Вчера работих до късно вечерта и днес не можах да стана да си направя гимнастиката  Sad Довечера като приспя дребните смятам да направя ден 4 (и двете упражнения) на петдневката на ФБ.  Другата седмица смятам да си взема Рунд 4 на ФБ, така че ако някой го иска, да пише  Peace

При нас времето пак е пролетно, така че тази събота и неделя смятам упражненията да са повече навън и по-малко в стриктно домашни условия.  По последни "проучвания" сме втори град в САЩ по условия за велосипедисти, така че тези дни ще се кара колело newsm39

Добър и спортен край на страстната седмица и умната с козунаците  Naughty

Весели и безпрепятствени пътувания на всички!

# 246
Уууууу, Мериии, какво дупце си избарала! Прав е половинкият ти Simple Smile И ръцете, и гърбът - чудесни!

# 247
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Уууууу, Мериии, какво дупце си избарала! Прав е половинкият ти Simple Smile И ръцете, и гърбът - чудесни!

Взе ми думите от устата  Laughing Ама Фея и твоите ръце са направо  Heart Eyes  искам и аз такива, искам и аз   jumpuu

Мери, бърпито не го пробвах снощи, че дребната ревна, къпахме се, приспивахме се, после таткото ни си дойде от тренировка, хайде и с него малко да се видим...
Полар, ето за какво говорим:
Това според мен е едно бърпи  newsm78

И реших аз рано, рано сутрин да си купя книгата на Боб и познайте: "We're sorry, but this product is only available within the U.S."  Rolling Eyes    Tired  Y por que?
Ще я търся от другаде да я купя  Rolling Eyes 

Mamma Mil, ако може да ми го изпратиш пак, дано не ставам нахална вече  Hug 

Моята тренировка днес ще е разделена на 2 части - след малко започвам с: Express-Calorie-Blaster-10-Minute-Toning-Cardio + 16-Minute-Bicep-Tricep-Super-Set-Workout
втората част ще бъде: Toned-Curvy-Body-Workout-Exercises-to-get-Curves + /Cool-Down-and-Full-Body-Stretch

# 248
Добро утро.  Мама Мил, това са ми единствените поражения.  Grinning
Не мога да наваксам часовата разлика. Дългата почивка идва точно на време за мен. Иначе дори съм -1 кг. И се настройвам да се върна към тренировките. А навън вали като из ведро вече 2 дни. Усещам, че ме хваща депресия. Гадно време. А и яйцата трябва да боядисвам.

# 249
  • Пловдив
Здравейте, сладурки!
Влитам само да кажа,че Бобченка и семейството й са прекрасни   bouquet, Феичка има страхотно секси заден изглед, а Мери има голям напредък и в ръцете, и в дупенцето, и в краченцата. Браво, Мери   bouquet
От мен днес Тотал синерджистик - тренировката за цяло тяло, повтаря се след един месец прекъсване. Направих я, но нещо не съм в кондиция, на какво може да се дължи това страхотно според мен влошаване на резултатите, което имам  ooooh! Особено лицевите опори, преди с лекота си правех 15, после 17, даже с добро темпо, а сега се чувствам много тежка в ръцете, уморявам се още на 9-10 и мнооого трудно стигам 15 newsm78 Дали може да е от преумора? Много се работи за горна част с Тони и постоянно имам мускулна на гърди, гръб, бицепс newsm78.
Иначе, вчера цял ден правих козунаци, като започнах от 7 часа сутринта, финиширах в 8.30 вечерта  Embarassed, между тях и торта спретнах за рожден ден на една приятелка, пууууу... И понеже цял ден ми миришеше на козунак, а тези за вкъщи бяха последни, та в 9.30 вечерта с мъжа ми си го хапнахме единия  Embarassed Днес боядисахме яйцата, курабийките ги правих миналата събота и междувременно се изядоха, но повече няма и да правя.
Та, в този ред на мисли, весели празници на всички! Бъдете живи, здрави, обичани и обичащи  Hug Дано Тяна и Аталанта се появят скоро   bouquet

# 250
  • Бостън/Провидънс/Ню Йорк
Здравейте спортни!  Благородно завид  на  Фея и Мери Simple Smile Супер сте! 

Мога да се  похваля само с  боядисани яйца, клекове и Джо Дилън! 
Скрит текст:
днес се ровя през  таблета  в старите теми, търсейки едни  прикачени  информации...... та се замислих... технологиите напреднаха някои  виртуални  носители са  прилично големи пр google disk - може спокойно да споделяме тренировки ,  видео файлове, пустите му картинки  с  упр., които търсих днес назад в историята. Вярвам, че ще бъде полезно  и удобно за употреба! Споделете мнения, моля.

# 251
Днес съм на 30 Minute Booty Boot Camp

И в духа на бъдещата тема да споделя супер вкусните мъфини, чиято идея май взех от тук  Whistling

Скрит текст:

# 252
  • Пловдив
Отново виждам страхотни снимки - Фея, Мери!

Днес отчитам страхотна МТ на дупе, задно и предно бедро от тази тренировка за долна част на Крис Фрайтаг.
Тази сутрин направих малко корем с Джаки + тази 10- минутка.

# 253
Здравейте прекрасни  Hug
Тук съм. Не съм изпуснала нищо. ММ реши да вземе проблема с лаптопа в свои ръце, но пропусна да ме пита дали съм свалила информацията в него. Е сега лаптопа е като нов буквално. Нищичко не остана. Тренровките ми до една ги няма  Sad Нищо ще свалям пак.
И аз тренирам където ме хване музата  Grinning Започнах втора работа свързана с дечица в занималнята на училище. Играя си на воля в джима с тях  Party Отделно след двете работи съм във фитнеса и клас не изпускам. Само дето пустото лапане ми идва в повече.

Всички, които пуснаха снимки са чудесни. Много се гордея с вас  Hug
Децицата на Билянка и Бобченка са бонбончета  Heart Eyes

Сега се захващам с яйцата и козунаците и няма да остане време за фитнеса, но ще вмъкна нещичко в къщи. Имам си и ново колело и ще го пробвам.

Много хубавинки ми се случиха напоследък и чак не смея да се зарадвам, за да не се уручасам  Laughing
Има и лошотийки, но тях ги боря и се опитвам да не ги мисля. Важното е, че сме здрави. По-здрава зима не съм изкарвала.Отдавам го изцяло на постоянните тренировки.

Щях да забравя най-хубавото. Билетите са купени и с нетърпение чакам ваканцията в моя красив Бургас  Heart Eyes

Весели празници на всички   bouquet

# 254
  • Пловдив
Фея, Мери, страхотни сте, момичета! Hug
Отчитам импровизирани тренировки тези дни, а днес - почивка. Храненето е в рамките на разумното, доволна.
Бобченка, много сте готини!
tqna, добре появила се!Радвай се на хубавините, дано са повече, а лошите неща ги преборвай смело! Hug
Хубав и уютен празник, момичета!

Общи условия

Активация на акаунт