Тренировки в домашни условия: Тема 46

• 33 528
  • 743
  •   1
Отговори
# 270
  • Пловдив
Христос Воскресе, момичета!
Бъдете много здрави, много щастливи и обични и обичащи!

За днес отчетът е цяло тяло с любимката ми Christine Khuri.

# 271
Христос Воскресе! Бъдете здрави и щастливи!  Hug Hug Hug
Аз също се поотпуснах  2 дни с храната... но поне беше с домашен козунак  Mr. Green от утре започвам пак по- сериозно. 
От днес съм с МЦ и май точно от намесването на тестените храни и захарта пак се чувствам подута и ме боли корема.( Откакто съм започнала да тренирам не беше ме болял). Почивен ден ми е, но май ще направя някаква йога, че имам нужда да се раздвижа. jump Чувствам се като прасенце  Crazy

# 272
Момичета,имам нужда от помощ.Преди 6 месеца родих със секцио.За цялата бременност качих 56кг.След като родих от раз смъкнах 17кг.
Правих си ВЕГА ТЕСТ преди 3 месеца и от тогава съм на строг режим:

Сутрин 9,00ч.

1 препечена филия черен хляб намазана с тънко масълце

Вода

Обяд 12,00ч.

2 препечени филийки,салата от домати и краставици или салата от марули + 1 печен картоф.

Вода

Следобедна закуска 16,00ч –през ден имам само следобедна закуска

2 портокала или 2 ябълки - много рядко 1 парче шоколад

Вода

Вечеря 18,00ч

Салата и 2 сварени яйца

Това е за 6 дена,а на 7я ден ям 1кг портокали или грейфрути,само вода пия и на вечеря пак салата.
Преди 2 седмици почнах да правя коремни преси,лицеви опори и клякания.Нямам време за фитнес,единственото ми движение е когато излизам с бебчо навън.
За тези 3 месеца мъки съм смъкнала само 1 кг,който днес го възвърнах с 1 шоколад.Омръзна ми само упражнения,ограничения и глад а накрая резултат никакъв  newsm45

# 273
Момичетааа дойде мии всичко е наред  Simple Smile Сега съм малко на село, но от утре съм в тренировките  Simple Smile
Елена Ангелова спри с този безумен режим и махни хляба и захарта и плодовете яж месо,риба,авокадо,зеленчуци, от време на време ориз и си яж не сной гладна, не сваляш защото въглехидратите са ти много, почнш да правиш кратки тренировки за цяло тяло предлагам Румяна Илиева да видиш сайта й има много полезна информация  Simple Smile  успех и не се отказвай просто промени стратегията  Simple Smile

# 274
Режима ми го направиха специално за мен.Бях на изледвания и поносимост към храните.Не всеки път ям хляб.Шоколад не бях яла от мноооооооооооого време.Ям само зеленчуци и плодове.
Да видях тренировките на Руми но за моите 103кг някой упражнения са ми напосилни Sad

# 275
Тия тестове и безумни диети ще ви уморят бе хора... вие не мислите ли като се подлагате на такива чудесии?!

Дори безумната 90дневна ми изглежда по-добра от това, което са ти изготвили  Shocked
Разгледай Зоната, разгледай ВМ-НВХ, диетите в сайта на Румяна и не се хващай за най-малоумното нещо, което срещнеш по пътя си. Чети, информирай се, питай. Ако не си сигурна в себе си, може да пишеш и на Румяна за режим.

Фъстъчка, ти остави въглехидратите. На тия килограми, калориите й са супер малко! Тя ще продължава да НЕ сваля килограми. А с шоколада ти е дошло повече хапването и си задържала вода. За 1 ден не се дебелее.

И реално имаш ли непоносимост към храните, които са ти изключили?! Остави теориите и тестовете... ти как се чувстваш? И аз мога да ти кажа, че яйцата не трябва да ги ядеш, но на теб ако нищо ти няма от тях и ти харесват, що пък не?

След конското ... (не ми се сърди!) Wink

Честит Великден!   bouquet

Аз днес почивам, мързи ме да тренирам Grinning

# 276
Не се сърдя  Simple Smile Даже се радвам че има загрижени за моето здраве и фигура  Hug

Има много храни които не трябва да ям - като кашкавал например и свинско месо.Алергична съм към киселото мляко,авокадото,всякакъв вид риба и ядки.За това и не са ми включени в менюто.
За тези 3 месеца съм свикнала към този режим на хранене и ако изям нещо в повече веднага ми става тежко на стомаха.
Интересното е че имам желязна воля и не се поддавам лесно но когато виждам че няма резултат просто не ми издържат нервите и тогава ми избива на сладко Sad

П.С. Честит Великден !  Hug

# 277
  • В полите на Пирин планина
Христос Возкресе!
Здравейте момичета. Включвам се в темата, за да сте ми стимул - от 3 дни започнах с тренировките на Румяна Илиева за начинаещи. Харесват ми, не са ми хипер трудни и изпълнявам всички упражнения. От доста време почти не ям хляб / максимум 1 филия на ден, обикновено сутрин /, старая се да избягвам картофи и ориз, а и сладко - което ми е най-трудно.

# 278
  • София
Ели Ангелова, включвам се от тел. Но не мога да се въздържа да не ти пиша. Стана ми страшно мъчно че се мъчиш по този наистина безумен начин така няма да отслабнеш не се залъгвай. Вега тестовете са поредния начин да се печелят пари на гърба на хоратя с метаболитни нарушения.  Организма ти е  оказал какво не трябва да ядеш- това към което си алергична. Всичко друго са пълни глупости.
Сега по същество. Разгледай зоната и нисовъглехидратните режими.  За да сваляш кг. Трябва да подържаш нивата на кръвната захар и инсулина ниски. За целта трябва да намалиш  въглехидратите до минимум. Което значи до зеленчуци.  Храни се до ситост с протеини и мазнини, допълвай със салати и всякакви зеленчукови гарнитури и манджи. За мазнини ползвай мас масло зехтин. Олио маргарин- в боклука. Чети в сайта на Румяна илиева Инес Субашка.
Но с този безумен режим те уверявам че не само няма да отслабнеш но ще забявиш метаболизма си и ще си стоиш както се казва гладна и дебела. И хлябя и плодовету и ориза и картофите качват безумно кръвната ти захар съответно инсулина а когато той е висок мазнините в клетките не могат да се  ползват за енергия, което значи че нищо не правиш.
Утре ще ти  иша още. Засега разгледай вмнвх.

# 279
Под "не трябва да ям" какво разбираш? Че си алергична към тях или някой ти е казал да ги изключиш от менюто си? Защото двете неща са коренно различни.  Peace
И все пак може да си позволява по 1-2 плода на ден. Чак пък без хич... не го приемам Simple Smile

# 280
  • София
Според мен на първо време трябва да се ограничат плодовете до мах. 200 гр. на ден и то от нисковъглехидратни плодове (малини, ягоди, боровинки).  При толкова много кг. мисля, че наистина трябва да се подходи по-сериозно, докато не се влезе мазнинен метаболизъм. Съжалявам, но за мен няма друг начин. Когато започне топенето на мазнини, тогава евентуално може да се пробва да се включи по някой друг плод, но пак не всеки ден, за да може да се поддържа свалянето.
А това да се ограничава месо, яйца, кашкавал ...  ooooh! Нямам думи, пълна глупост  ooooh!

Ели, можеш да хапваш шоколад, когато много ти се прияде нещо такова, но да е над 85 % какао. Там въглехидратите са много малко, какаото е прекрасен продукт  Heart Eyes
Хубаво е, че имаш водя, използвай я в правилната посока и яж! Яж стабилно, само така ще задвижиш нещата в правилната посока, както и ще вкараш хормоните в норми, което ще допринесе за свалянето на мазнини. Дай си време, не бързай. Яж месо, яйца, зеленчуци, млечни от пълномаслени източници, понякога по някой плод. Това е.  100 % ти давам гаранция, че след 6 месеца няма да повярваш на резултатите  Hug

# 281
  • Пловдив
Аз мисля,че,трябва да си наюрави хормонални озследвания. Или още кърмиш, Ели? Струва ми се,че макар и въглехидратно,храненето й е много бедно на калории и предвид многото киша зза сваляне, трябваше да свали поне 10-15кг... Не знам, странно ми е, не е нормално нищо да не се отслабне.  newsm78

# 282
  • София
Ами на мен ми се с трува, че високовъглехидратното хранене + малкото калории които представлява е точно причината организма да стиска всеки грам, защото той е подложен реално на гладуване. Няма протеин - посяга се към мускулите за аминокиселини, няма мазнини - хормоните започват да "страдат" ... подава се само въглехидрат, който поддържа нива на кръвна захар и висок инсулин, което пък тотално заключва мазнините в мастните депа. А килограмите плодове отиват директно за складиране, защото фруктозата се усвоява чрез черния дроб, а когато е в излишък - се складира директно. А високият й инсулин много добре спомага тя да се намести точно в мастните депа.
А липсата на протеин пък (две яйца  ooooh!) точно провокира изяждането на мускулите и перфектната им замяна откъм мазнини ...
Изобщо точно обратоното на това, което трябва да е.

Да не говорим, че самата мастна тъкан е вече жлеза. Възможно е да има и някаква инсулинова резистентност.

# 283
Вманиачавате се с туй високомазнинно хранене и няма по-правилно хранене от "ващо". Баба ми защото хич не е яла плодове навремето..... прекалено сте категорични. От къде да намери малини, боронки, ягоди?!  Shocked Сякаш зимата да ядем диня и пъпеш.. красота. Има време, докато започне да "чисти", за да изключи тотално плодовете от режима си. Представете си, че сте предимно месоядни и някой ви казва, че трябва да изключите месото, щото видиш ли ти какво се случвало. Дайте варианти на хората. Не става така.... представете си, че сте диетолог и хората не искат да идват при вас, защото не включвате плодове в режима си. Разбира се, че ще промените тактиката и диетата ви пак ще работи. До определени калории може да яде всичко. Дори и любимия си шоколад, но в рамките на нормалното. И пари да ми дадат няма да ям шоколад с над 85% какао  Laughing

# 284
Похарчих 250 лева за хормонални изледвания - всичко в норма по приказките на лекарите и това не е за пръв път.Ходила съм до София,Варна и Пловдив и резултата там същия - всичко в норма.
Не,вече не кърмя.Направих си Вега теста защото моя приятелка си е правила - беше 70кг и за 3 месеца стана 60 което много ме учуди.Когато и аз си направих ми казаха че съм в рискува група на диабет и за това си дадах зор да направя диетата.
Шоколада и картофите са ми слабост и ми е много трудно да се откажа от тях.
Алергична съм към киселото мляко,авокадо,риба,ядки и лимони.Ориза го ненавиждам.Общо взето това е.Не ползвам зехтин а олио от семена,никакъв маргарин а нискомасленно масло.Пия много вода - поне 3 литра на ден.Плодове само веднъж в седмицата когато трябва да ми е отпускащия ден.В началото като започнах с диетата за 1 седмица смъкнах 2 кг и 2рата седмица още 2 но от тогава насам нищо - седя на 103 и няма мърдане  Sad

Общи условия

Активация на акаунт