Тренировки в домашни условия: Тема 46

• 33 529
  • 743
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Разбира се че няма нищо лошо в плодовете, само че в ограничени до умерени количества. Може и да се опита например да се кара с по един два плода дневно и да се види как е ... ако свалянето е на лице значи има по-висок  въглехидратен толеранс, което е чудесно  Heart Eyes Спорта го вдига примерно. Но като чета храните на Ели ми се струва че при нея случаят за съжаление няма да е такъв щом не отслабва. Нека не оставам погрешно разбрана, аз съм за плодовете! Всичко е в дозатя  Hug
Ели хубаво е че нямаш здравословни причини. Отстрани тестено и сладко и наблюдавай как ще се движат нещата.  Peace

# 286
Дори и да кара само на зеленчуци, пак ще отслабва. В момента тя приема супер малко калории. Това й е проблема, а не точно какво яде. На тези килограми трябва да приема минимум 1500 калории.

# 287
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Така... съгласна съм с Вив, че най-вероятно заради оскъдното хранене организма се е включил на режим "съхранение". И с Мери съм съгласна, че до определени калории всичко може.
Аз броя калории - независимо шоколад ли е, плод ли е, какво е.... освен това избягвам въглехидратите, или ако си позволя (изкл. днес) ще е преди тренировка и то не какви да е въглехидрати. Гледа на това залагат повечето треньори - броене на калории + редуциране на въглехидратите  Peace
Аз се старая да имам 5 хранения по 300 калории всяко, така цял ден практически не спирам да ям, метаболизма ми не спира да работи и хем ми е вкусно, хем съм сита, хем свалям  Peace
Ели, според мен също въглехидратите са ти много. На първо четене бих ти препоръчала нещо от сорта: закуска - плод Wink / смути/ яйце с плод  Laughing  нещо такова; обяд - салата с филе - пилешко, пуешко и т.н. те са изключително ниско калорични. Отиди в магазина и се запаси за една седмица само с филе, жалко, че не можеш да ядеш риба Sad следобедна закуска също си измисли някаква - 1 морков може да е, чушка нарязана на лентички, нещо... да не филийка, тесто, и т.н. шепа ядки би било най-добре, но ти си алергична, до колкото разбирам .... Тази диета би трябвало да проработи. Виждала съм диети от професионални треньори всички са едно към едно - въглехидрат сутринта под формата на овесени ядки, плод и т.н. обяд и вечеря - протеин със салата, следобедна - растителен белтък...това им е цялата философия. На всеки 7 дни ти се полага един "размазващ", т.е. прави каквото си искаш в този ден, яж шоколад, палачинки и т.н. това ще те предпази от "блатото", т.к. в даден момент организма ти ще свикне с новия вид хранене и ще премине в застой - ти ще спазваш режим, но нищо няма да се случва.. така че го изненадваш с един такъв ден и на другия вече си пак в режима  Wink
Трябва да правиш и тренировки, няма как - една добра тренировка от час, разбира се ти ще започнеш с по-малко, е около 500 калории. Сега, ако имаш 5 хранения по 300 калории, това са 1500, нали така? Като извадим от тях 500 от упражнения - ето че си на абсолютния минимум от 1000/1200, т.к. понякога ще се храниш и с малко над 300 за хранене - до 350 макс., ще ядеш по цял ден, т.е. метаболизма ти ще е принуден да работи и щеш - не щеш, ще свалиш.
Бих ти препоръчала също да си вземеш и бърнър - тук има тема с консултант от бб-тийм, можете да обсъдите какво ще е най-добре за теб.   Peace
Аз започнах от 76 кг. (на толкова ме изписаха от болницата, влезнах да раждам 81), в темата се записах на 69кг., в момента съм 64кг. ( 4 месеца след раждането) или за 4 месеца съм свалила 12кг., 5 от които в последния 1 месец.
Калории броя с myfitnesspal.com, тренировки можеш да погледнеш на 1-ва страница, аз мога да дам отзиви и съм доволна от тези от сайта на Румяна Илиева и от fitnessblender.com.
Рецепти за под 350калории можеш да питаш чичо си Гугъл  Wink  Аз все още не съм се отказала от книгата на Боб  Heart Eyes  и ще я намеря  Crossing Arms

Тъй, да дам и аз отчет: 33-Minute-Butt-Lift-Workout-Butt-Toning-Exercises + 17-Minute-Pilates-Core-Series-Workout - първото е добро, второто е скука  Laughing

Аз днес тотално се омазах в храненето, ама тотално, толкова е зле положението, че не ми се говори просто  ooooh! ooooh! ooooh!
И да се поФаля - имам си ретро кухненска везна  Party  Беше на баба ми - лека й пръст, видях я днес - в кутията, опакована - като нова, почистих си я и ще си я ползвам, механична е, но е толкова красива  Heart Eyes
А и да ви кажа най-новият ми метод за успокояване на ревящо 3 (!) часа бебе - клекове  Laughing  разхождах я - от едната стая, в другата, пях на всички езици, които знам, абе няма и няма - дори й дадох да ме ухапе по ръката (явно зъби ще да са  Thinking) и накрая както я държах на ръце започнах да правя клекове  Crazy и тя млъкна  Shocked  и заспа  Party  

# 288
Хахахаха, млъкна и заспа вика!  Joy Joy Joy
Ще знаеш за следващия път - клекове  Joy
Аз да ти кажа заради омазаното хранене ще да е плакала... не ще мама да дебелее!  Joy

За да върши работа фет бърнъра, мили момичета, ви трябват и супер яки тренировки. Елена няма възможност да ги прави и като за начало правилен режим и много ходене ще й свършат чудесна работа. А и имаш ли правилен режим и след време да включи тренировки, ще й е предостатъчно. Няма нужда от бърнъри!
И говориш за 1 час тренировки.... ?! Как?! Аз като направя една такава и се разкатавам. При това веднъж седмично! И на начинаещ като му кажеш, че трябва да тренира час ще се врътне и ще си замине.
И с тренировките се горят супер малко калории.. аз да бях изчезнала до сега  Wink 500 калории абсурд! Не ги гледай ти тия от фитнесблендера кви ги дрънкат с по 1000 калорийните тренировки. Глупости на търкалета.  Mr. Green

# 289
Да, само с тренировки не става, иска си и правилно хранене, така е  Peace И време и търпение  Simple Smile

Ели, виж fitnesinstruktor.com - там има много инфо и за хранене и за тренировки, ако имаш 95лв. дай на Руми да ти направи един режим и си 6. Аз лично не се възползвах, защото реших, че ще се справя и сама - видя ли зора, ще ползвам със сигурност. Моя приятелка е доволна и от програмата на Биляна Йотовска и доста свали с нея, така че огледай се, информирай се и действай  Peace

# 290
  • София
Само ходене иначе има опасност от травми с тези кг. Рано е още за повече.
Иначе за калориите да , съгласна съм , но ако се храни нисковъглехидратно няма нужда да брои , пак ще отслабва. Ще отслабва защото когато е нисък инсулина мастните клетки се отварят и се създават условия за използването на мазнините за енергия, които условия при повишени нива на инсулин са невъзможни. Например ако хапваме от всичко но до определени калории- в началото ще има едно намаляване на тегло, което ще е неясно от какво ще е свалено (дали ще е мускул, вода, мазнини) но постепенно поради намяленият калориен приум тялото намалява и обмяната защото природата ни е създала така , че да се защитим от изчезване като сведем метаболизма до минимум в период на липса иле малко храна за да оцелеем. Затова е по- разумно според мен,  в началото на редукцията на тегло да се намалят въглехидратите без да се броят калории.  Аз лично така подходих. Включих броенето на калории чак когато реших да чистя наистина последни мазнини. Но в случая на Ели достатъчно е броенето на въглехидрати.
Ели виж сайтовете на  Любомир Иванов, Лазар Радков. Там има много информация която ще ти е от  полза.

# 291
Вив, има и друг момент - че парче торта е 1000 калории, т.е. изяждаш едно парче торта с едно кафе и край...  Mr. Green
Това, което искам да кажа е, че така или иначе въглехидратите са с най-много калории, т.е. ако броиш и се храниш 5 пъти на ден щеш - не щеш ще трябва да ги избягваш  Peace

Добре де, аз сега се замислих на biggestloser повечето са над 100кг. и тренират  Thinking стана ми чудно просто  newsm78  или те понеже си имат Боб - може  Laughing  (ех, този Боб  Joy )

И още да се почудя - бърнъра само при ходене няма ли да има ефект  Thinking  newsm78 то бутането на количка си е цяла тренировка, особено ако идвате от пазара и бутате по баира  Crazy

Аз имам една молба към момичетата в US , ако е възможно да преведа на някоя от вас парички за книгата Боб - превода го правя онлайн на момента, а вие да ми купите книгата Skinny meals и да ми я пратите на мейл. Ако някой се съгласи - много ще съм благодарна, ако няма навити - не бих се разсърдила, така че ако някой може да ми свърши тази голяма услуга, моля да ми пише на ЛС, ще съм много, много благодарна  Hug

Последна редакция: нд, 20 апр 2014, 23:21 от TDI

# 292
Пфф, тая Биляна Йотовска хич не ми хвали нейния режим  #Crazy  Вчера една приятелка ми каза какво представлява.... Румяна е светлинни години пред нея! За главата се хванах направо... 

# 293
Мери,  разкажи накратко, моля те, за режима на Биляна Йотовска.  Любопитно ми е.

# 294
Казвам това, което на мен ми споделиха:
Скрит текст:
За 150 лв:
3-дневен режим от сорта на всичко, което може и сам да си структурираш на база информация от интернет:
закуска - мляко с овесени ядки/да не казвам, че ми казаха бисквитка?!
междинна закуска - плод
обяд - месо, салата
междинна закуска
вечеря - от сорта на обяда
Най-интересното идва с упражненията - никакви видеа, а просто - коремни преси и разни други за дупе?! При въпроса, ама тези са лесни за мен, искам нещо по-сложно, ходя на тае-бо и съм тренирала и други неща и отсреща идва отговор като Ъ, тае бо... прави тези упражнения и ефекта ще е на лице....
+ цял списък с добавки за над 200 лв?!
Без думи  Shocked
Не знам колко е вярно, винаги може да се изкопае и друга информация, но вярвам, че източника ми е достоверен, с колкото и да е отгоре-отгоре информация.

# 295
Звучи много несериозно.   #Crazy

# 296
TDI, дай линк да я видя тая книга.

Както мислех, че днес няма да тренирам, така се събудих със запушен нос. Вдигнах му мерника веднага и направих това

Добавям и още седем часа хайманосване по нюйоркските улици.

# 297
Весели празници момичета  Hug

Аз приключих с петдневката на ФБ ... Стори ми се, че нямаше много упражнения за корем  newsm78
Сега си взех Рунд 4 - Ето линк (дано работи) https://drive.google.com/file/d/0B9F0yhbJwpleNVBDLXl4LWxTVDg/edit?usp=sharing

Ели, момичетата са ти дали добри идеи .. но ти най-добре си знаеш тялото!  Мисля, че тренировките на Руми за начинаещи можеш да пробваш да ги правиш. 

Мерида, виждаш ли, че може и без поражения от пътуванията до САЩ  Hug

Фея, ех ... NYC ... разхождай се и за нас. 

Тяна, може да се засечем в БГ Wink

ТДИ, няма проблем, ще ти я пратим/донесем. Пиши ми ако не сте се договорили с Фея вече  Peace

СпорТна седмица на всички  Hug Hug

# 298
  • София
Леле, Биляна Йотовска режими ли правела  Shocked
И като гледам - какви режими  Crazy
Че и добавки ... да не ги внася нещо?  ooooh!
Симпатична ми е, но не знаех, че се занимава с това. Май веднага трябва да спре ...

# 299
Да, само с тренировки не става, иска си и правилно хранене, така е  Peace И време и търпение  Simple Smile

Ели, виж fitnesinstruktor.com - там има много инфо и за хранене и за тренировки, ако имаш 95лв. дай на Руми да ти направи един режим и си 6. Аз лично не се възползвах, защото реших, че ще се справя и сама - видя ли зора, ще ползвам със сигурност. Моя приятелка е доволна и от програмата на Биляна Йотовска и доста свали с нея, така че огледай се, информирай се и действай  Peace

Мила моя,как да дам 95лева за режим ? Аз съм с малко дете,получавам едни 300 лева майченство което ми отива за адаптирано мляко,памперси и пюрета.Да не говорим че и дрешки трябва да е купуват.Няма как да ми се откъснат от майченото сърце толкова пари.Дори и ММ да ми ги даде не мога да ги приема.Ще се мъча сама както мога

Общи условия

Активация на акаунт