Тренировки в домашни условия: Тема 46

• 33 530
  • 743
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Ели, не се отчайвай, изход има! Стига да си постоянна и да не се отказваш, ще ги свалиш тези кг.
Колко си висока? Според теб колко кг. трябва да свалиш?

# 301
  • Пловдив
Ели, спокойно, ще се справиш! Сигурна съм! Аз лично свалих 27 кг. за 6 месеца, не съм гладувала, и да, в началото ядох много малко и почти не свалях нищо, но след това ... Особено накрая , с правилните тренировки и изчистено /но не съсем/ хранене, нещата се наредиха. Смятам, че причина за бавното сваляне са и хормоните след раждането. Нашата Билянка, която тренираше през цялата бременност, веднага след раждането и се хранеше доста чисто, също се беше оплакала от доооста трудно сваляне. Само бъди постоянна, това е най-важното. Не супер супер стриктна, а постоянна   bouquet
За мен от днес Акселератора. Не съм доволна от себе си, просто не съм. Страшно извън форма съм, дано се оправя скоро. Във всеки случай реших като свърша Р90х3 да продължа с Р90х, таман му свикнах на Тони с движенията, смятам, че така ще е п-добре. А като завърша и него, тогава ще правя Т25 пак и Мишел. Решено. Само дано излезна от тренировъчната дупка, в която съм влезла, че ще се гръмна. Май ще се наложи да пия и аз добавки, Л карнитин, Кла, нищо друго, много против химията съм, даже и витамини не пия, но... така за лично успокоение, а и гледам, че не са вредни.
Сега, да ви кажа моята мъкаааа. Шон ще ходи в Англияяяя на 10 май - Манчестър, за жива тренировка от 10 до 13 ч.   #2gunfire #2gunfire #2gunfire И как не видях по-рано, щях да си хвана самолетчето и да отдиа. А сега е много късно, а и от 1 до 6 май ще сме в Италия, то бива и три дни по-късно да зарежа всички и да замина за Манчестър  Joy Ако някоя мацка се намира в Обединеното кралство и отиде, моля, да сподели после как е било. Смятам ,че ще е супер супер.
Лек, усмихнат ден и да не забравите, че утре имаме започване на предизвикателство. Аз обаче ще го правя 3 дни, щото после ще ходя в Родопите на Ферма  Embarassed, надали там ще успея да продължа, като се върна ще продължа, после пак ще прекъсна, нооооооо надявам се на резултати все пак, че с тези въглехидрати няма да се разберем   chef
Весел ден
Феичка, да кажеш здрасти на Ню Йорк от мен и да ме чака, смятам някой ден да го посетя  Hug Hug

# 302
1,70см съм.Аз винаги съм си била пухкаво дете и с голям апетит.Преди 2 години тежах 85кг и тогава се заех да свалям - не помня да съм правила някакви диети,но помня че работата ми като сервитьорка в ОГРОМЕН ресторант ми изискваше многооооооо движение.За 3 месеца през лятото аз от 85 станах рекордните 62 кг.Не знам как ги смъкнах толкова не ме питай  Laughing Нито корем имах,нито крака.Бях се стопила на макс.Много се радвах тогава.За чудо успях да си задържа теглото без диети и тренировки.Но когато забременях....
Ако не друго то поне едни 35кг трябва да смъкна и 70 да тежа пак ще съм доволна даже пре доволна.Всичко друго ми се вижда супер но не и тия 103кг  Sad

# 303
  • София
Любче  hug
Ще мине дупката, ще видиш  Hug  А и какви хубави емоции те чакат, уха!  А гледам доста добре си направила плана  Laughing дългосрочно планираш  Laughing
Шон ... 3 часова тренировка  Crazy Crazy Crazy Леле ...
Дали ще я има някъде качена после  Grinning Да оплакнеме окото, не за друго, то кой нормален човек може да тренира 3 часа при това с Шон  Joy

Ели, варианта ти е да махнеш всякакво тесто и захар, демек въглехидратите. Като ти се прияде сладко - хапвай плод, черен шоколад (ако не си като Мери, да не го понасяш  Wink, аз например винаги съм го обичала, а сега пък ми е вече адски сладък,ако и да е 85 %   Crazy). И това е.
Хапваш си така и си гледаш детенцето  Heart Eyes. Колкото повече разходки- по-добре. И ще видиш, че ще имаш резултати  Hug

# 304
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Ели, надявам се да не ми се сърдиш, че ти писах за платените режими, но понеже беше писала, че си правила Вега тест и затова ти споменах за тях  Peace  Разбира се, че можеш да се справиш и сама и ще има резултат, ще видиш! Както е казала Люба - бъди постоянна, дори и да прегрешиш 1 ден, на другия влизаш пак в режим и резултатите ще започнат да идват, и ще те мотивират, и ще искаш и още, и още  Laughing
И аз мисля, че трябва да махнеш въглехидратите и разходки колкото можеш повече  Peace

На Биляна мъжа й има магазин за добавки,може би затова ги изписва така. Аз обаче бях останал с впечатление, че нейният режим е по-евтин от на Румяна  Thinking

Фея, книгата е тази: https://www.goodreads.com/book/show/18773675-skinny-meals?from_c … home_module=false

МаммаМил, ще ти пиша на ЛС, да ме спасиш от безсънните ми нощи свързани с манджите на Боб  Laughing Пък като дойдете в БГ на море, ще ни дойдете на гости и обещавам да приготвя от неговите рецепти   chef Благодаря и за 4-ти рунд на блендъра, дръпнах го  Wink

Аз също планирам напред и мисля след този рунд да направя 1 седмица с гладиаторите, после 1 седмица почивка - т.е. седмица на йога, пилатес и пак 1 ден пълна почивка, като в тази седмица ще направя и детокс от zdravei.org, че като тренирам ако не ям не ми е комфортно  Rolling Eyes  После се мятам и аз на Т25, след него ще направя още 1 такава седмица с йога и детокс и после ще направя ZWOW.... ми не мога пък, влече ме нещо Зузка  Laughing  и след това ще видим  Peace

Аз за днес съм на Low-Impact-Cardio-Workout + 15-Minute-Total-Body-Boot-Camp + Quick-Cool-Down-Stretch

Въпреки, че вече много ми писна от това Low-Impact-Cardio  и ще взема да си спретна един HIIT на негово място. Днес се наспах, имам енергия и съм готова да се размажа  Laughing

# 305
Момичета,прави ми впечатление че след разгрявка и 30мин тренировка главата ми се върти ужасно.Като си премеря кръвното - 160 на 120.Това нормално ли е ?Аз принципно съм с ниско кръвно.

Вчера се чух с леля ми от Германия и стана въпрос за слабеене и тренировки.Тя ми казада направя една тибетска рецепта с чесън и спирт и прясно мляко.След втория месец докато пиела "отварата" била смъкнала 12кг и също така ми каза че мога сома да разгрявам без други упражнения защото така ще набия още повече.С една дума,мога да смъкна малко но ще си стегна краката и много щеми е трудно отслабването.
Чудя се също така и какво меню да си направя.Окончателно ще спра сладкото и хляба.Ще гледам да ям повече зеленчуци под формата на салати овкусени само с лимонов сок и хималайска сол.Картофки печени без мазнина и по някой друг плод през ден.Не обичам месо но мога да вкарам по някое пилешко филенце на обяд със салатка.Вие какво мислите ? Приемам предложения,някакви по простички.

П.С Благодаря на всички за загрижеността Ви към мен и добрите идеи.Съжалявам че Ви занимавам но няма на кого друг да се опра.Трябва да направя тази промяна и то незабавно.Вече няма какво да обличам а и да не говорим че заради тия кг костите ме болят ужасно и краката ми се надуват.Благодаря ви за помоща  Hug

# 306
Честито Възкресение Христово!  easter
Бъдете живи и здрави, много обичани и щастливи вие и семействата ви!

Да се отчета- голямо ядене на курабии и козунак Sad

Merry,  от събота съм на умирай трудно и съм много щастлива. Отно0во се амбицирах и мотивирах. В последно време никакво желание за трениране нямах , тренирах си еий така колкото да кажа, че тренирам. Мислех си " айде минаха 3 месеца и толкова ми беше мерака", но тази тренировка ме надъха и в неделя сутринта имах мусколн  треска на дупето. Това не се е случвало от първата седмица от както тренирам. Наиситна трудни тренировки, но се усещам напрегнати мускулите. С голямо желание станах и днес и си направих тренировката  jump

Дано от утре вече се спра с тези курабии и кузунаци

ХУбав ден

# 307
  • В полите на Пирин планина
Елена, аз на такива "магични" рецепти, хапчета и пр. не вярвам. Ако имаше нещо подобно защо има толкова хора с наднормено тегло  newsm78

Първото важно нещо е да се заредиш с търпение и наистина да последваш по-горните насоки на момичетата за хранителния режим. Картофите не се препоръчват при диета. За предпочитане е задушени или печени зеленчуци - примерно печени тиквички на фурна. Всякакви салати са добър вариант - примерно домати със сирене, зелена салата, зеле с моркови. Протеините са важни, заради мускулите.
Според мен такова повишаване на кръвното си е сериозно - опасно е за сърцето, да не се претоварва - първо е добре да свалиш едни 10 кг и тогава тренировки  newsm78

# 308
Привет. Hug
След малко най-после отивам на фитнес. Добра почивка направих,имах нужда,но е време да се връщам към активния спорт.
Мама Мил- не качих нищо,защото почти не ядях нищо. Явно вече остарявам и доста трудно превключих с часовата разлика Embarassed. А и обикалянето по цял ден също си каза думата.
След връщането пък изпаднах в нещо като дупка( и лошото време спомогна) и в момента съм минус 2 кг от кг-те преди да замина. И бедрата ми са минус 1 см. Но там обиколките ще наваксвам бързо след възобновяване на тренировките.
П.П. Елена-това с кръвното е сериозно. Вземи го под внимание.  Peace

# 309
  • София
Ели, няколко конкретни насоки от мен:
Скрит текст:
1. На всяко ядене да имаш протеин някакъв. Дали ще е яйце, месо, сирене, кашкавал, ако обичаш - дреболии (дроб, сърца, воденички и т.н).
Протеина е важен, за да не ядеш мускул. Никога не го пропускай.

2. Ако искаш да хапнеш нещо въглехидратно, всички сме хора- хапваме. Не го съчетавай с мазнини. Нека да ти е отделно хранене, без мазнина към него. И много рядко, естесвено.

3. Салати- всякакви и в каквито количества ти е приятно.

4. Вода - мин. 2,5 л.

5. Не спортувай, засега. Кг. са ти много, тялото ти се мъчи, а щом вдигаш и кръвно - абсурд. Само ходене, по-бързо темпо и това е. Докато не редуцираш поне 20 -25кг.

6. Най-важното - търпение. Не се заблуждавай, че кг. ще почнат да падат като круши. Не е така, трябва доста време, особено когато се махат мазнини. Водата се отразява по-бързо в кантара, но мазнини наистина се горят бавно.

7. Не гладувай. Хранене само от салата не е хранене. Салатата трябва да е гарнитура към храната, т.е храната ти е протеин. Ако гладуваш (ядеш само салата с нещо мъничко към нея, напр 1 яйце) ще зациклиш и ще влезеш в плато след известно време. Трябва да покажеш на тялото си, че не е застрашено от глад, т.е да ядеш достатъчно калории. Напр. 1500 дневно, които да са от протеини и мазнини, с минимум въглехидрати.

8. Не избирай филетата, избирай месо с мазнинка. Мазнината е важна за хормоналния баланс, хормоните са мазнини. Хормонален баланс = отслабване. Без хормонален баланс, няма отслабване. Не се плаши от шареното месо, нито от зехтина в салатата. Те са твои помощници в отслабването.

Ако се сетя още нещо, ще пиша.

Извинявам се на всички момичета за спама  Embarassed

Аз днес се отдавам на чистене, това ще ми  е спорта.   Whistling

# 310
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Вив, много добри насоки, браво!  Hug

В крайна сметка направих това: When-I-Say-Jump-HIIT-Total-Body-Toning-and-HIIT-Cardio-Workout + 15-Minute-Total-Body-Boot-Camp и стреча, разбира се. Много добре ми дойде  Peace

Ели, високо кръвно си е това, за съжаление аз съм абсолютно боса по въпроса, но спирт да пиеш  newsm78 

Аз си направих най-вкусното смути с ягоди (около 10бр.), към 10-на листа бейби спанак, 5-6 бадема, 1/2 краставица и 100мл. мляко - това за 2 порции. Мислих, че ще е супер калорично, а накрая калкулатора ми го сметна на 156 калории  Party

Хубав ден, момичета  Hug

# 311
Нищо лошо няма в чистото месо без мазнина Simple Smile ако си добавя мазнина в салата ... сами може да си проверите колко калории има в 1 с.л. зехтин! А и яйцата по принцип са си мазни, ако яде и пълномаслени мляко, кашкавал, сирене... И все още  си мисля, че на начинаещ да му даваш такива насоки без да си брои калориите, не е правилно. Честно, мен ме плашите с тая мазнина  Laughing Знам, че храната ви не плува в олио и изобщо не става дума за това, ама ... дайте примерно меню за 2-3 дни с различни неща, за да се ориентира.
Аз бих препоръчала с две ръце:
Лятната диета на Руми.

Протеинова диета на Руми.

И тези рецепти са мноого добри!

Аз се отчитам с 1 час тае-бо с Били Бланкс - Ripped Extreme. Нещо ми се кардиосваше, ама не беше това, което исках  Laughing

# 312
Христос Воскресе!
Пожелавам много позитивно настроение на всички.И да знаете, че за разлика от японците, за които по-добре никога отколкото късно, при християнството е обратното- по-добре късно,отколкото никога. Както и това е характерно- колкото и да бъркаш, ставай отново! Това важи според мен и за тренировките и храненето.

Та- така де- да сложа и нашата тема в унисон с празника. Laughing

Отчитам - 'Стройни и красиви'. Абе харесва си ми тази тренировка и това е. Но не ми стига вече- демек - мога да правя още доста след това. Някой да има подобни на нея- ама така да има моренце, ако може, зад трениращите Laughing Или поне някакъв пейзаж. Да ми имате проблема нали?

# 313
  • Пловдив
Нил, вчера игги беше дала линк ктм една тренировка /пост 270/ с една много яка мацка, та тя тренураше на невероятно красив фон... Тренировката изглеждаше също готина, та, виж  Wink Що се отнася до мазнините, те много засищат и не мисля, че можеш много да првкалиш с калориите. Неовкусена салата за мен е тъпи да се яде, тъй като е безвкусна, не се насищаш и писле посягаш към въглехидрати... Една супена лъжица зехтин, ако е 5 грама, е 45калории, 10 грама -90. И поне при мен после  половината остават на дъното. Е, ако е шопска салТа, тя е с мазно сирене и може да се пропусне според мен зехтина. НЕ става въпрос за олио въобще.  bouquet

# 314
Да се отчета за тези дни - за Великден - размазващата Коледна тренировка (2 кръга), днес трвнировка за отслабване пак на Руми, 3 кръга.
Както не я харесвах тези дни нещо ми се дотринира с нея  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт