Тренировки в домашни условия: Тема 46

• 33 537
  • 743
  •   1
Отговори
# 345
Някой по-назад беше казал (ако не греша, беше Вив), че ни трябва режим за цял живот, а не само за месец-два, докато отслабнеш. Е, извинявайте, ама не съм съгласна, че ВМ ви режим е точно такъв. Вие изключвате напълно всички други въглехидрати (ориз, елда, картофи, киноа, варива) освен зеленчуците и 1-2 плода на ден. Това не е режим за цял живот! Ако ще е за цял живот, трябва да има от всички храни в него, а не само протеини, зеленчуци и мазнини. Жив пример са ви хората в Отзивите в сайта на Румяна. Всичко си ядат и ваят страхотни тела  Peace Никъде не пише, че не може да отслабнеш с картофи и с ориз. Просто трябва да спазваш определени количества и калории.

TDI, много благодаря за книжката!  Hug

# 346
  • София
Ако човека може да се ограничи до някакви допустими норми при консумация на В, тогава може би ще има ефект при него от спорта с режима. Но аз например, не мога посмъртно да хапна 1 картофче като гарнитура към пържолата или месото ... Просто ще ям и още картофиии  Embarassed
Или ако мога шоколад - ами ям по 1 цял, не мога с две парченца  ooooh!
Така че при мен работещата формула е да не припарвам до тези храни, защото ям ли ги - не мога да се спра. А когато не ги ям - след известно време спира да ми се яде. Точно наркоманска зависимост.

Полар, аз не съм изчистила мазнините, нека не бъда разбирана погрешно. Драстично съм ги намалила и мисля, че продължавам успешно да ги намалявам. На ВМ-НВХ съм от 1 година.

Просто трябва да спазваш определени количества и калории.

Ето това нещо на мен ми е невъзможно  Embarassed
Цял живот ми е невъзможно имам предвид. Предпочитам да ям зеленчуци, плодове и черен шоколад, но от другото да си ям колкото ми е кеф, без да се притеснявам.  Embarassed

# 347
Ето и моите бонбони почерпете се Stuck Out Tongue че да не сме само на мазнини и протеини Stuck Out Tongue
Скрит текст:

# 348
Ааааа, изглеждат чудесни! Рецепта, бързо!  Laughing Heart Eyes

# 349
Ааа много са лесни Мери тези специално са с кокосово масло, мед, малко рожков и какао, слагам във форми за бонбони и в хладилника, но по добри стават като се сложи и каково масло и малко кокосово Simple Smile

# 350
Ох, много скъпи тия масла, ама следващия месец ще си взема и ще си направя тия бонбони. Много изкушаващо изглеждаааааааааааааааат!  Laughing Crazy

# 351
  • София
Леле майкооо Фъстъче ... уникално изглеждат!  Crazy

# 352
еми скъпички са Мери ама ако го правиш само с кокосово в пикадили го има за 8лв 200гр., но каковото си е 20лв 300гр, но то и какаото не е хич евтино 200гр 12лв някъде ама примерно за такова количество бонбони отива малко какао и слагаш примерно 80-100гр какаово масло и 20-30 кокосово и около 40-50 грама какао са не тия грамажи не са много точни не съм мерила ама приблизително. Искам да кажа, че ако не правиш торти изцяло с шоколад както аз правих ще имаш за доста бонбони Simple Smile
Айде стига с тия бонбониии амии чакам утре да се разбия с Руми, чеее тия дни съм мързел яко, а не бивааа

# 353
Какво е това каково масло?  newsm78 Какаовото и кокосовото са приблизителни цени, тях ги знам. Какаово никога не съм си купувала, този път може да се прежаля Grinning Кокосово по принцип имам, но последния месец офейка покрай мойте торти Grinning

# 354
  • Бостън/Провидънс/Ню Йорк
Здравейте спортни,

Продължавам си с Insanity - много ме радва. Добавям и Джо Дилън!

Радвам се, че сте взели при сърце проблема на дамата с кг, много ме зарадвахте!

а бонбоните на Фъстъчето са мега яки!!!

Последна редакция: вт, 22 апр 2014, 14:37 от Shems

# 355
Мери какаово масло си е изпуснала съм "а"-то Simple Smile
Малее Shems страшна си какъв срам какви 5 лв и аз искам такъв корем - евала браво

# 356
Не мога да се сдържа: Шемс-супер си. Peace

# 357
  • Пловдив
Лелеееее,,Шемс.... Уникална си! Като модел! Малиииии! Супер мега готина фигура!!!! Какво вдъхновение! Браво!

# 358
Shems, перфектна!  Crazy

# 359
  • София
Шамс тш си отлшчничката на темата! От мен имаш първото място!!!
Изключително красиво тяло, бравоооо!  bouquet
Дай подробности как се храниш, от колко време тренираш ...

Общи условия

Активация на акаунт