Тренировки в домашни условия: Тема 46

• 33 535
  • 743
  •   1
Отговори
# 330
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Феичка, благодаря, че си се разровила заради мен Simple Smile Има я в Kindle вариант, a Apple имаме вкъщи, или поне ММ има Grinning
Аз писах на МаммаМил на ЛС, ако успее да я свали, но и да не стане - здраве да е! Wink

Edit: Не знам как стана, но книгата ми е заредена в четеца!!!  newsm44 

Тъкмо реших, че ще се правя на хакер и ще заблуждавам от къде я поръчвам (въпреки, че не ми се искаше, като знам колко са чувствителни на тази тема в САЩ - да ме опандизят за една книга  Joy
и си викам хайде още веднъж и ако не стане, крия IP-то и то взе, че стана!
Йеееей!!!!

Последна редакция: пн, 21 апр 2014, 17:22 от TDI

# 331
  • Canada
Христос Воскресе, спортни девойки! Simple Smile

Ох като почнете с тези инсулини и глюкози направо се чудя с по колко титли сте пред името си...
Аз например съм твърдо ЗА балансирано хранене!
Естествено, че има нужда от въглехидрати , от къде иначе ще и дойде енергията за тернировки? Плюс това, на тези кг, 1500 кал са твърде малко, дори само, за да поддържа организма си.Не случайно навсякъде се говори за лек дефицит от порядъка на 10%. И абсолютно задължително - силови тренировки. При отслабване не губиш само мазнини, губиш и мускулна маса - искаш или не.
По-леко с кардиото, че с тези кг наистина ще ти дойде тежко - визирам кръвното налягане, Елена.
Няма лошо да ядеш препечена филийка на закуска, но я комбинирай с две яйца например, яж овес с плодове, омлет със зеленчуци и т.н.
Междинна закуска - плод + котидж сирене(кис. мляко) само към кисело мляко ли си алергична или и към прясно? това ми е много интересно?
Обядът е месо + салата+ някакъв въглехидрат по избор - ориз , картоф, киноа...
Следобедна закуска,
вечеря - протеин + салата (протеините не са само в месото Simple Smile  )

Не се отчайвай, Елена, борбата с кг е дълга и упорита, няма да видиш резултати на първата седмица или на първия месец, тъй че стискай зъби и давай смело напред!

Между другото Синди Крауфорд има програма за жени след раждане.

# 332
Полар, при високомазнинното хранене, тъй като въглехидратите са супер малко, тялото харчи от мазнините за енергия. Винаги си намира начини Wink Нали културистите чистят с такова хранене..

А ако спазва правилен режим и след седмица ще види резултати. Не говори толкова обезнадеждаващо ( има ли такава дума? Grinning )  Peace

ама нещо ме мързи да тренирам и за сметка на това си правя шоколадови бонбони Grinning
Аз номер 2  tooth

# 333
Момичета, както обещах, ето я книгата на Боб: https://www.dropbox.com/s/1avd17j1rvjgf1v/B00G1J1F62_EBOK.azw

Ето от тук можете да си свалите Kindle for PC: http://www.amazon.com/gp/feature.html/ref=kcp_pc_mkt_lnd?docId=1000426311

За първи път споделям така книга, дано работи лика, ако не - пишете  Simple Smile

# 334
Сваля се, но не мога да я отворя. Какъв е този azw формат?  newsm78

Едит: Формат за киндъл.. ок. Правя го в пдф и ще го кача след малко Simple Smile
Да, ама не мога да го конвертирам, има DRM защита. Aко успееш да премахнеш защитата и да го конвертираш в Pdf  формат, ще е супер  Peace

# 335
  • Canada
Полар, при високомазнинното хранене, тъй като въглехидратите са супер малко, тялото харчи от мазнините за енергия. Винаги си намира начини Wink Нали културистите чистят с такова хранене..

А ако спазва правилен режим и след седмица ще види резултати. Не говори толкова обезнадеждаващо ( има ли такава дума? Grinning )  Peace

ама нещо ме мързи да тренирам и за сметка на това си правя шоколадови бонбони Grinning
Аз номер 2  tooth

Така е, чистят, обаче тук ключовата дума е културистите Simple Smile  Колкото повече мускулна маса - толкова по бързо  и повече калории се горят.

Не искам да я обезнадеждавам, в никакъв случай. Явно е в застой и трябва да смени режима. Говоря от опит за видимите резултати. Ако примерно и каже някой, че видиш ли, с тази програма и диета след семица ще си минус 2 кила, и това не стане, напълно е възможно да се депресира и пак да нагъва по един шоколад на ден. А в най-добрия случай, със здравословна комбинация от
 хранене/тренировки, ще сваля по 0.500 кг на седмица.   bouquet      

# 336
  • София
Полар, менюто, което си пуснала само да се уточни, че за да се отслабва на тегло трябва да няма мазнина никаква. Защото доста В съдържа и ако има и мазнини - става кофти работата.

Иначе без В чистят много хора, не само културистите.

# 337
  • Пловдив
Polar, някои са станали професори, защото нуждата ги е принудила да се самообразоват, за да могат да се преборят с излишните кг и да подобрят здравето си. Малко уважение към чуждия опит и мнение не са излишни! Peace
Освен това всички сме за балансираното хранене, обаче всеки разбира различно нещо под "балансирано". Ако имаш предвид да се яде от всичко, но в разумни количества, следва да кажа, че така не става понякога. По различни причини (кога психологически, кога физиологични).
И да, има случаи, в които инсулинът е много важен. Не, че винаги не е, но при хората с метаболитни нарушения и ИР особено.
Не е зле човек да се информира добре и лично да пробва нещо, преди да се изказва категорично! Peace

# 338
  • Canada
Полар, менюто, което си пуснала само да се уточни, че за да се отслабва на тегло трябва да няма мазнина никаква. Защото доста В съдържа и ако има и мазнини - става кофти работата.

Иначе без В чистят много хора, не само културистите.

1.  Не мога да се съглася.

2. Разбира се ,че не само културистите, но за да чистиш, трябва да има какво нали?  Wink

# 339
  • Canada
Polar, някои са станали професори, защото нуждата ги е принудила да се самообразоват, за да могат да се преборят с излишните кг и да подобрят здравето си. Малко уважение към чуждия опит и мнение не са излишни! Peace
Освен това всички сме за балансираното хранене, обаче всеки разбира различно нещо под "балансирано". Ако имаш предвид да се яде от всичко, но в разумни количества, следва да кажа, че така не става понякога. По различни причини (кога психологически, кога физиологични).
И да, има случаи, в които инсулинът е много важен. Не, че винаги не е, но при хората с метаболитни нарушения и ИР особено.
Не е зле човек да се информира добре и лично да пробва нещо, преди да се изказва категорично! Peace

Къде виждаш неуважение? Или фактът, че изказвам лично мнение различно от нечие друго е проява на такова? И от къде знаеш колко съм информирана? От много години чета и се информирам и експериментирам със себе си (вече повече от 13), но не мисля, че трябва да съм биохимик, за да посмея да изкажа мнение във форум, където никой не е специалист.

Има и хора с други проблеми - бъбречни, тиреоидни, чернодробни, стомашни...
Не е зле и да се спре с нравоученията    bouquet

# 340
  • Пловдив
Полар, може грешно да съм разчела тона ти, извинявай!  Hug  Просто твоето мнение ми прозвуча твърде категорично...А и от изказването ти останах с впечатление, че не си добре запозната с ВМ НВХ....Може и да греша, разбира се! Peace
Права си, че има хора с различни проблеми и за всеки има различен подходящ режим на хранене.  Peace
Но факт е, че за някои хора е лошо или поне да кажем, крайно неподходящо да ядат хляб и картофи, и ориз, и повече от 1-2 плода на ден...
Пак ще дам за пример майка ми. Тя известно време се придържа стриктно и към режим, подобен на препоръчания от теб. И точно защото ядеше и картофи, и ориз, и хляб, и други В, не можа също да отслабне.  Crazy

# 341
Сваля се, но не мога да я отворя. Какъв е този azw формат?  newsm78

Едит: Формат за киндъл.. ок. Правя го в пдф и ще го кача след малко Simple Smile
Да, ама не мога да го конвертирам, има DRM защита. Aко успееш да премахнеш защитата и да го конвертираш в Pdf  формат, ще е супер  Peace

Ето я: https://www.dropbox.com/s/fuqml4adh64tpnm/B00G1J1F62_EBOK%20%281%29.pdf

# 342
  • София
Момичета, няма проблеми всеки да сподели какъв е работещия начин според него  Hug
При мен яденето на В не работи, не мога да отслабна, дори и с малко В. А с хляб, картоф ... изключено. За поддържане на кг. - ок, но с хляб, картоф, овесени ядки и киноа, аз лично няма да свалям. Може би тр. да ги ям в минималистични количества, но пък това ще ми е невъзможно  Embarassed  защото съм лакома. А яденето на малко В те кара да искаш и още, не по-малко важен е и психологическият момент  Embarassed

ТДИ, тегля книгатаааааааа  Hug Hug Hug Hug

Много, много, ужасно много ти благодаря  Hug

# 343
  • Пловдив
TDI, изключително благодаря и аз за книгата!  bouquet Hug Не знам дали ще взема да готвя по нея, но определено ми беше любопитно.

# 344
  • Canada
Полар, може грешно да съм разчела тона ти, извинявай!  Hug  Просто твоето мнение ми прозвуча твърде категорично...А и от изказването ти останах с впечатление, че не си добре запозната с ВМ НВХ....Може и да греша, разбира се! Peace
Права си, че има хора с различни проблеми и за всеки има различен подходящ режим на хранене.  Peace
Но факт е, че за някои хора е лошо или поне да кажем, крайно неподходящо да ядат хляб и картофи, и ориз, и повече от 1-2 плода на ден...
Пак ще дам за пример майка ми. Тя известно време се придържа стриктно и към режим, подобен на препоръчания от теб. И точно защото ядеше и картофи, и ориз, и хляб, и други В, не можа също да отслабне.  Crazy

Няма нищо Simple Smile

Просто пак ти казвам базирано на личен опит, няма лошо да ядеш хляб и ориз, въпросът е с какво ги комбинираш и наличието на физическа активност.
Нека го кажа така - Ако тренираш, но не се храниш правилно, т.е. нередовно, джънк фууд, вафли, бонбони, шоколади, тортички - може и да има някакъв резултат, но няма да е такъв какъвто искаш, много бързо ще достигнеш плато, здравето ти отива по дяволите и т.н.

Ако си на хранителен режим, но не тренираш - според мен пак ефектът ще е съмнителен, да не кажа никакъв.

Ей това никога няма да се уморя да го повтарям спорт/тренировки + хранителен режим= резултати.
За съжаление много хора не могат да го проумеят и после категорично заявяват, че нещо си не работи. В моето семейство това е сестра ми. Понеже е вегетарианка и не тренира, а нагъва само въглехидрати, при нея ''нищо не работи''  

П.С. Понеже темата е за тренировки и хранене, приемам, че пишещите и трениращите, освен тегло в нормите имат за цел и извайване на мускули. Ако случаят не е такъв, моля игнорирайте писанията ми.  Mr. Green

Редакция - Вивиан, би ли споделила какво работи при теб, както и каква ти е програмата?  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт