МАРТенски бебоци

• 38 644
  • 724
  •   1
Отговори
# 660
Радева кисело мляко не се ли дава през месец 9-ти?

# 661
Здравейте момичета,
аз съм майка на мартенско момиченце (Вияна 03.03 ) ,скоро видях,че има тема подходяща за нас,но за сега само четях. Малката е много игрива и въобще не обича да стои на едно място,пълзи,изправя се върху каквото и е пред очите,крещи,разхожда се (особено много),и общо взето ми изпива силите Simple Smile Има две зъбчета отдолу,горе изби един централен и един страничен резец,което ме изненада,но и другите им две другарчета са на път. Преди малката заспиваше в 20:00ч. и се будеше в 8:00,но откакто започнаха зъбките всичко се обърна наопаки. Вечер трудно заспива и то на ръце,което не е правила откакто е родена,буди се поне за едно хранене през нощта и към 7 вече е готова да става,което за не тренирана майка (и много поспалива) като мен си е направо мъчение. Да не говорим,че отказва пюретата,които си хапваше добре,а вечер бута дори и АМ,но ако направя каша с него си го изяжда. Видях,че и доста от вашите бебоци отказват в този период пюретата,дано отмине скоро. Ще следя темата и ще се включвам. Лека за сега от мен Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 662
Добро утро мами Simple Smile Добре дошла на мама на Вияна Simple Smile
Нашата Калина от вчера е с разтройство, имаше и малко кръв.
В момента и давам смекта и калциев гклюконат, та да видим какво ще стане, ще нося след малко и проба за лабораторията.... Не беше лека нощта, но се надявам да не е нещо сериозно. Praynig
Честит празник Никулден на празнуващите, ако има Simple Smile
Аз май май ще пропусна рибата днес, че освен малката и аз съм на диета заради диарията й.

Поздрави от нас и хубав ден!  bouquet

# 663
Благодаря ти Steli P Simple Smile А къде са всички мами,надявам се заети с покупки на коледни подаръци  Sunglasses Wink

# 664
Мами, едно въпросче. Ния вече е захранена от месец с глутен (попарка сутрин), понякога давам и бисквитка докато вечеряме ние. Въпросът ми е: мога ли да давам и глутенова каша следобяд? Или ще стане много глутена?  newsm78

# 665
Здравейте мамита,

Както обещах, 2 снимчици от сесията:) Поздрави от нас и весело настроение  santa2

# 666
Еее страхотна е девойката, Радева! Много сте красиви Simple Smile

Симона, относно глутеновата каша следобед - едва ли е проблем да се дава такава предвид, че даваш сутрин попара и вечер бисквитка. Така или иначе ще се хранят оттук нататък с глутен постоянно Simple Smile

# 667
Оле, Радева, невероятна е принцесата  Heart Eyes Ще споделим и ние от нашата, когато станат готови. Simple Smile

# 668
Радева, дъщеричката ти е много сладка, пу пу пу. Да ти е жива и здрава. Много хубави снимки Simple Smile

# 669
  • По света и у нас! Най - често у нас!
Радева, страхотна е малката, да ви е жива и здрава. Направо ме вдъхновихте ще взема и аз да заведа малката.

Малкото зверче е страшно, вече се изправя по менелите и немога да я оставя и секунда без надзор, вчера взе че падна със един стол. Изплаших се страшно. Май само се изплаших, защото не стана по мудна и не повръща ( изплашиш се да няма сътресение голяма параноя съм.)
Вие давае ли сокчета да речем на Хип. Кърмя бебо още  24.00 и ми казаха да давам сок нощем вместо кърма, първо концентрат после да го разреждам в полза на водата. Какво ви е мнението.
Хубав ден от нас, а днес сме на консултация.

# 670
Радева, малката е страхотен бонбон! Да е жива и здрава!

# 671
Не давам сокове и нямам намерение скоро да дам . Може би след годинката най-рано .
Не бих послушала подобен съвет , през нощта да давам сок , вода или каквото и да било друго. Аз също кърмя поне един път през нощта , понякога само цоква малко , колкото да заспи , друг път си яде стабилно. Когато реши сам ще си го махне като хранене , не виждам смисъл от заместители

# 672
Благодаря, момичета Simple Smile Хубави станаха снимките, сега ще ги разпечатаме като коледни картички и ще пратим на роднините. Дано е приятна изненада.
Сок и аз не мисля да давам, особено пък нощно време. Не виждам никакъв смисъл. Ако реша да спираме нощното кърмене или нищо или най-много вода. Това със сока някоя баба ли те тормози? Мен отдавна ме преследват сок да съм давала, категорично им заявих, че освен вода и кърма друго засега не. За падането- няма страшно. И аз първите 2 пъти много се уплаших. Вече и двете свикнахме. Мята се, става и продължава. Уча я сега да върви с обувки,че много си мачка пръстите като е по чорапи. Ходихме на консултация днес. Знаех си, че е гюле вече, много ми тежи и как не, цели 9100кг. Нямаме ваксини и консултациите вече минават радостно, без рев. Laughing Поздрави на всички и пишете как сте Wink

# 673
Ние сме болни Sad Пипнала вирусче малката. ЛЕко зачервено гърло, но постоянно вдига температура, както и не спира да я мъчи разстройство Sad Явно от прекалено пазене файда нулева Sad Изписаха ни Витамин Ц -3 ампули, Калции и Осцилококцинум. Отеделно за Т Панадол и Нурофен Sad ПАзете се, че е ужасно да гледам, иначе активното си дете, омърлушена Sad
Хубавото е, че вече ходи по дивана, хваната с една ръка. Снощи се пусна и направи 4-5 крачки без да се държи и тупна по очи (на дивана де). Пада, става смее се..скица голяма Simple Smile
Много ме е яд за тоз вирус. Пак ще отложи ваксината, а сме вече мноого назад

# 674
Симона, съжалявам за малката Sad Сигурна ли си, че е само вирус, защото на моя близка приятелка педито й каза, че малкия е болен. Пак така беше със зачервено гърло и вдигаше Т. Изписа му антибиотик направо. Тя обаче реши да отиде при друг специалист и се оказа, че ще е бебешка шарка. На другия ден пъпчиците бяха избили. Минаха му след 3, 4 дни. С нищо не се маже и не се пият лекарсства. Не искам да те стряскам, само споделям, че симптомите са същите. Успех и бързо да се оправи ангелчето Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт