МАРТенски бебоци

• 38 642
  • 724
  •   1
Отговори
# 675
Ами надявам се да не е бебешка шарка. Днес вече е добре..няма Т, жизнена е. Дано е отминало вече...

# 676
Да се оплача и аз-малкия е с кашлица,няма температура.Правихме му ренген-излезе ,че има хрипове и педи каза ,че било плевмония SadНе ни изписа нищо, кара ни в болница да влизаме smile3543

# 677
Симона, дано вече се оправя детето. Щом температурата е преминала.
Елпида, дано оздравее бързо малкия. Пневмонията се развива бързо, може би е по-добре да поседите под наблюдение в болница няколко дни. Стискам ви палци.

# 678
  • По света и у нас! Най - често у нас!
Здравейте, бързо оздравяване на боничките бебоци. Как сте в тези мрачни дни, нмого е поддтискащо само вкъщи. Мами, как захранихте с кисело мляко, доктора каза да разнообразявам следобедната закуска с кусело мляко и ми препоръча йогурти - данонино  Thinking  ???? и после със бишкотка или сухар.
Станно ми се вижда и мисля да давам обикновенно кисело мляко, но се чудя дали да разреждам при захранването? Вие как процедирате?
А дадох и жълтък - вече два пъти давам през ден по 1/4 със зеленчуковото пюре.
Целувки и весели игри и забавления  bouquet

# 679
Ние се разминахме с болницата-бяхме на антибиотик в къщи ,за сега кашлицата е овладяна,но тия гадни сополи #2gunfireПръскам с физиологичния разтвор и издърпвам със Маримар.Слагам и капки за нос ,ноо те са по-упорити от нас smile3518.При нас е слънчево Simple Smile.За киселото мляко-аз вече дадох-Бор Чвор 2%.В началото разреждах 3 части мляко с 1 част вода,но после остана само мляко.Към него добавям и 2 бисквити Плазмон за закуска.А със жълтъка-напред сме одавна,давам по поливнка два пъти седмично

# 680
Кисело мляко на Алфатар дадох. Вода не добавям. Данонино не е ли за по-големи деца  Thinking
При нас също е слънчево. Вече трети ден следобедите сме навън. Сега я чакам да се събуди, ще сипя манджата в бурканче и потегляме към парка. Беше ми писнало затворени вкъщи.  ooooh! При нас има нова мода, яде само ако е с нас на масата  Tired Сутринта бойкотира попарата. Извадих си и аз да хапна и като ме видя, че се храня, почна и тя. Вчера бяхме на гости, само с нас стоя на масата. Играчките ги заряза и тъй като вече я бях хранила, нямах друга храна подготвена, щастливо си ръбаше една филия хляб. Едвам си тръгнахме, рева с протегнати ръце към масата  Laughing
В петък съм канена на служебния коледен банкет. Мисля да поканя нашите на гости и докато се занимава с тях, да не забележи липсата ми. Максимум за 2 часа ще отида, дано я позалъжат и евентуално приспят докато се върна  Praynig
Хубав ден на всички Simple Smile

# 681
Аз още не съм давала кисело мляко, дори не зная кога се въвежда Simple Smile.
Иначе имаме купени едни пюрета с йогурт - може би ще я пробвам идните дни Simple Smile.
Попарата се хареса много, даже и следобед дадох вчера и всичко си изяде Simple Smile
Поздрави от нас и приятна седмица!  bouquet

# 682
Гледам, че вече сте на попари.  С тях ли въведохте глутена или с каши? Аз го въведох с попара, но сега искам да давам и други зърнени с глутен и се чудех мога ли 2 пъти на ден хранене с глутен или само веднъж е допустимо. Та понеже започнах да въвеждам другите глутенови с каша и спрях с попарата. Скоро ще приключа захранването и се чудех мога ли да давам сутрин попара със сухар, а следобяд глутенова каша?

# 683
Ние отдавна ядем кисело мляко, защото започнахме захранването веднага след като направи 4 месеца. Не давам само кисело мляко, а и правя с бисквитки-обикновени. Сутрин ядем попара със сухари, сиренце и масло-много и харесва.  Heart Eyes

# 684
Здравейте от нас. Аз кисело мляко дадох на Верея по БДС, не съм го разреждала с вода. След това започнах да добавям в него бсквитка и банан или плодово пюре. Давам по-рядко такава следобедна закуска. Иначе и ние сме напред с жълтъка. Вече сме с половин жълтък два, три пъти в седмицата. И аз мисля, че Данонино е за по-г-леми деца. Бих посъветвала или по БДС от купешките или домашно кисело мляко, ако има кой да го прави  Simple Smile При нас е мъгливо много и няма как да излизаме Sad на два, три дни, един слънчев да улучим Sad Добре поне, че Деница се заиграва и вкъщи. Бяхме на консултация в петък. Деница е 8500кг, 72см. Питах лекарката дали да разнообразявам сутрешната закуска и с какво (сега само попара хапва сутрин). Тя ми каза да си давам попара сега а след 10ти месец може кус кус и юфка.

# 685
Здравейте , аз още нито жълтък нито кисело мляко съм давала сигурно от другият месец  Rolling Eyes Иначе сутрин давам попара, кускус ,юфка всичко си хапва много мрънка като ни види да хапваме нещо пищи да й дадем  Grinning какви меса давате,аз засега давам пилешко,пуешко и телешко. След много опити да продължа да кърмя кърмата ми спря и сега малката е на ам хумана , тя още търси пищи щипе всички блузи ми раздърпа да търси  Confused Разходки правим и вече я водя на детската площадка люшкам я и по пързалката я пускам много се сме вълнува  Mr. Green
п.с о да и аз давам риба , по колко лъжици ам слагате в шишето супени или чаени  newsm78

Последна редакция: пн, 15 дек 2014, 17:21 от ралица 21

# 686
За закуска и аз правя попара,кус-кус на Плазмон,овесени ядки с плод или кисело мляко с бисквити.Следобед давам кисел ,каша или плодове смлени .А вечер задължително АМ.От месата вече съм дала-пилешко,пуешко,заешко и телешко.Въведох и риба наскоро.Всичко се приема много добре

# 687
С какви сухари правите попарата?

# 688
Аз използвам обикновени сухари, които хапваме и ние - мисля че са на Elite.

# 689
И аз мислех вече да давам от тях, но видях, че са със сол. Това не е ли проблем или аз греша?

Общи условия

Активация на акаунт