МАРТенски бебоци

• 38 645
  • 724
  •   1
Отговори
# 690
Аз ползвам бебешки сухари на Eti Cicibebe, много са вкусни  Simple Smile

# 691
аз използвам на Goldies

# 692
И аз давам обикновени сухари, не мисля, че задължително трябва да са бебешки. За закуска моята госпожица си хапва най-често попара, понякога и правя АМ с натрошени бисквити,много и харесва. Искам да питам колко заменени хранения имат вашите бебоци?  Кали замени закуска, обяд и късна следобедна в 18ч. , кърмя я към 15 ч., вечер преди лягане и през нощта.

# 693
И ние сме заместили 3 хранения. Сутрин, обяд и следобедна закуска. Има още две хранения с АМ. Педиатърката ми каза предпоследното хранене да давам крем супа или постно зеленчуково пюре за вечеря и преди лягане да остане едно с АМ, но аз мисля да изчакам Дени да стане на 10 месеца и тогава да заместя и ранната вечеря или късен следобяд (както там му се казва)  Simple Smile
П.П. Аз също ползвам сухарите на Ети - Чичибебе и малката много ги харесва Simple Smile
Лека от нас

# 694
Аз само първия път и купих бебешките сухари и след това карам на обикновени-Елит.

# 695
Здравейте,коя е Facebook групата на Мартенските бебоци?

# 696
групата е тайна и трябва да те добави някой от админите

# 697
Винаги ми е било интересно защо е тайна тая група...някой може ли да ми разясни? просто информативно...  Peace

# 698
 за да не се вижда от всеки кой са членове и какво пишат

# 699
хахаха Simple Smile Да не се вижда ли? Точно Фейсбук е мястото, където може да видите и разберете всичко, няма нищо скрито и тайно там за съжаление!!!

# 700
Интересно,как може група,която е създадена (според мен) с цел да се споделя и обменя опит, мнения и т.н. да се пази в тайна.....какъв и е смисълът тогава!?! Както и да е,благодаря за отговора  Wink а всъщност попитах, защото гледам как във всички други теми за бебенца се пише,споделя и коментира,а тук......нищо

# 701
Аз за това се преместих и при априлските мами. Бебето ми беше с термин 30 март и е родено на 21 март. Забелязах, че тези дати се доближават до тези на някои от априлчетата. За това чат пат пиша в тяхната тема. Simple Smile Те са много активни.

# 702
И аз не виждам смисъл в тайни ФБ групи. Достатъчно е името на групата и да не е със свободен достъп. Т.е. да пратиш, че искаш да се джойн-еш и вече админите да правят каквото искат. Както и да е, аз предпочитам форума.
Ние сме малко болни. Баща й довлече пак някакъв бацил. Мисля, че вече е добре, дано  Praynig
Поздрави и пишете какво купихте за Коледа   bouquet

# 703
Добра идея момичета, Вияна е родена на 03.03, та аз може към февруарските да мина Simple Smile
 Радева-87 дано е здрава още дднес малката
Ние купихме дрешки(който е в София-има страхотни намаления в H&M),разни говорещи и образователни играчки,едно лазещо бебе и май това беше,че за мен нямаше да има подарък ако бяхме продължили Wink

# 704
Все още не знам какво да й купя за Коледа. Искам да е нещо специално и да остане за спомен, но ен ми идва идея Sad

Общи условия

Активация на акаунт