МАРТенски бебоци

• 38 870
  • 724
  •   1
Отговори
# 60
Аз имах болки в стомаха,но си знам че пролет и есен гастрита ми се обостря.

# 61
мамчета, как се справяте със запушено носле на бебоците? Данчо днес става на 1 месец и досега не съм почиствала нослето му. имам аспиратор за нос, но накрайника му ми се струвА много голям, за да влезе в ноздричката му. Чувала съм за физиологичен разтвор и морски соли, но не зная как да ги слагам

# 62
мамчета, как се справяте със запушено носле на бебоците? Данчо днес става на 1 месец и досега не съм почиствала нослето му. имам аспиратор за нос, но накрайника му ми се струвА много голям, за да влезе в ноздричката му. Чувала съм за физиологичен разтвор и морски соли, но не зная как да ги слагам
Аз използвам спрей с морска вода
 http://www.multipharm.eu/product/2247/humer-children-hyumer-mors … k-eksfoliant.html

# 63

Капваш смело 3-4 капки физ. разтвор или морска вода в ноздрата, запушваш другата и аспирираш с аспиратора, после в другата. това го правя преди всяко хранене по съвет на неонатоложката.

# 64
Рядко щастие е Борислав да се оригне след хранене, макар понякога да го прави от самосебе си без да го напрягам. Единственото което правя е да го оставям да спи на страни. Мисля, че няма гаранция, че ако се оригне няма да повръща после.
в началото повръщаше доста, когато бяхме на Хипп, след като минах на Селия почти не повръща.

schandy Мога ли да те попитам откъде си купуваш АМ-Селия и коя ползваш - Celia diadest или Celia expert?И даваш ли капки за колики след като му даваш на бебчо тази храна?Аз се чудя Фризолака с коя да го сменя понеже има запек и повръща,препоръчаха ми Хип и ми казаха че с нея не се налага да му давам отделно Биогайа- капки.Но доколкото разбрах и с Селия не се налагало също?Питах в две аптеки,но те дори не са чували за Селия.

Последна редакция: сб, 19 апр 2014, 23:19 от tes4o

# 65
www.celia-bg.com/index.php?mPath=9 Виждам, че си от София, в този линк са адресите на магазините в София, който работят със Селия.
Давам му Celia diadest, до колкото знам само тя става за бебета от 0-6 месеца и съм доволна. ака си по 1-2 пъти дневно, не повръща и наддава добре, а цената няма да я коментирам изобщо. В началото имах притеснения за храната, тъй като не е от известните марки, но на контролния преглед неонатоложлката дори я похвали и каза, че храната е добра. Давам му капки еспумизан комфорт, който също ми вършат доста добра работа, колики почти не усеща. Давам му и БиоГайа, въпреки , че в Селиа-та има пробиотоци ... и да ме питаш и аз не знам защо!
дано намериш скоро Селия и да ви се отрази добре!  Hug

# 66
www.celia-bg.com/index.php?mPath=9 Виждам, че си от София, в този линк са адресите на магазините в София, който работят със Селия.
Давам му Celia diadest, до колкото знам само тя става за бебета от 0-6 месеца и съм доволна. ака си по 1-2 пъти дневно, не повръща и наддава добре, а цената няма да я коментирам изобщо. В началото имах притеснения за храната, тъй като не е от известните марки, но на контролния преглед неонатоложлката дори я похвали и каза, че храната е добра. Давам му капки еспумизан комфорт, който също ми вършат доста добра работа, колики почти не усеща. Давам му и БиоГайа, въпреки , че в Селиа-та има пробиотоци ... и да ме питаш и аз не знам защо!
дано намериш скоро Селия и да ви се отрази добре!  Hug

Благодаря ти за изчерпателния отговор  bouquet Ние от еспумизана се запекохме и аз от една седмица не му го давам,давам само биогайа.Ще опитаме и ние от тази храна Simple Smile
Поздрави и весели празници

# 67
Христос Воскресе! Живи и здрави да сме ние и нашите бебоци!

И ние се запекохме от еспумизана , коликите намаляха и засега го спираме.

# 68
Воистина Воскресе! Hug Бъдете здрави. А как разбирате, че коликите са намалели или ги няма?

# 69
Воистина Воскресе! Hug Бъдете здрави. А как разбирате, че коликите са намалели или ги няма?
Аз не съм на 100% сигурна, но детето е по-спокойно, не къркори коремчето толкова много и често, няма го внезапния плач. Сега има само напъни за изхождане.
Сега даваме само чайче копър на ХИП, защото на обикновения чай няма описание за дозировка за бебчета.

# 70
# 71
Христос Воскресе ! easter Бъдете здрави и щастливи!
Ние приемаме капки био гая и го нямаме този проблем с запичането. Доволна съм за сега май минават леко тези колики .

# 72
На нас Еспумизана изобщо не ни действа запичащо.Явно всичко е индивидуално newsm78.Лошото е че вече не ни и действа особено.Днес и Колиф съм взела.Много са силни тези колики.Ревем с часове. ooooh!
Един въпрос-правилите ли нещо, за да се възстановите по-бързо след раждането?Чух за колани за по-бързо прибиране на корема newsm78.Упражнения правите ли или още е рано?А мажете ли с нещо коремите?

# 73
Здравейте мами, и аз давам на моята бебка еспумизан и нямаме проблеми а коликите са много леки при нас не знам дали вече не поминаха  newsm78. При вас как мина ваксината аз ще я водя след три дни и се притеснявам да не вдигне температура ли нещо такова. За възстановяването  на мен корема почти ми се прибра вече и от както съм родила по 1 кг свалям на седмица остават още 3 до моите заветни  Mr. Green , а упражнения правя по половин час и то леки като пилатес или нещо такова. За мазането се мажа с кокосово масло бадемово и какаово натурални са смесвам ги както ми дойде така се мажа .Хубав и слънчев ден   bouquet

Последна редакция: пн, 21 апр 2014, 09:30 от ралица 21

# 74
И ние утре сме на първа ваксина, тоест то е реваксинация за хепатит Б. До колкото разбрах от док в болницата тази първата не дава подобни странични ефекти, като температура и няма нужда да се прави нищо. За следващите каза лепенки, от аптеката, се слагат на мястото на убоденото и панадол превантивно.
Що се отнася до въстановяването от няколко дни съм само с колан и много разходки. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт