Re: Графики на БТ - коментари

• 42 092
  • 736
  •   1
Отговори
# 720
  • София
http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?userLoginName=venci_03
Извинявай, Денис, но пиша през таблета и не съм усъвършенствала ползването на клавиатурата.
Сега мисля, че се вижда. Ще съм ти благодарна да ми подскажеш кога е била овуто, Денис. Мерси, мерсиии
Хубав ден за всички!!!

О. според мен е била на 15/16 ден от МЦ
Графиката е супер, стискам палци и ще чакам новини  Peace

# 721
  • София
Денис би ли погледнала и моята графика? За първи месец меря БТ и нз дали съм се справила,меря я сутрин в 6ч, орално.Започнала съм малко по-късно,знам че МЦ не е заваршил(обикновено е 28 дни),но все пак ако може да кажеш нещичко ,благодаря ти предварително  Hug    http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?userLoginName=mariqivanova_hs
Оралното измерване е много неточно
Не съм сигурна дали е имало О. - ако е имало, може да е била на 13/14 ден от МЦ
Прави тестове за О., те ще ти показват кога да очакваш О.

# 722
Благодаря ти Денис от другия месец ще съм по-стриктна,доста прочетох из форума и се запознах с много новости.

# 723
Денис, благодаря ти много. Моите подозрения се потвърдиха, правилно съм усетила признаците за ову, за жалост редчето със сърчица ми е ....празничко този месец. За следващия ще знам от 12-тия ден.

# 724
Здравей Денис  Simple Smile  Извинявам се ,че пак досаждам този месец  Blush . Би ли погледнала отново моята графика ? Това което ме притеснява е как играе тази графика ту надолу ту нагоре  newsm78 . Датата на МЦ е утре . Благодаря предварително и пак се извинявам за глупавите въпроси .    bouquet

# 725
  • София
Здравей Денис  Simple Smile  Извинявам се ,че пак досаждам този месец  Blush . Би ли погледнала отново моята графика ? Това което ме притеснява е как играе тази графика ту надолу ту нагоре  newsm78 . Датата на МЦ е утре . Благодаря предварително и пак се извинявам за глупавите въпроси .    bouquet
Добре е графиката - има още 3-4 дни до М
Днес ти е 10 ден след О.
Стискам палци  Peace

# 726
Страшно много благодаря  Денис   bouquet  bouquet  bouquet

# 727
Денисче може ли едно погледче и на моята графика  Blush
 Само за пояснение ще кажа, че от 15-ти ден на МЦ съм на утрогестан, така че не съм сигурна до колко може да се вярва на БТ  newsm78

# 728
  • София
 Само за пояснение ще кажа, че от 15-ти ден на МЦ съм на утрогестан, така че не съм сигурна до колко може да се вярва на БТ  newsm78
Графиката е супер, О. може да е била на 13/14 ден от МЦ
Стискам палци  Peace

ПП.
Прогестините или не повлияват БТ или я повлияват леко - повишават я с 0,1 максимим до 0,2 градуса

# 729
Графиката е супер, О. може да е била на 13/14 ден от МЦ
Стискам палци  Peace

ПП.
Прогестините или не повлияват БТ или я повлияват леко - повишават я с 0,1 максимим до 0,2 градуса
Много блгодаря ,златна си  Hug

# 730
  • Айтос
Денис, привет! Били хвърлила 1-2 очи на моята графика:
http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?userLoginName=red_iff
Евентуално ще си пускам прогестерон, а не мога да се ориентирам.
Благодарско!

# 731
  • София
Денис, привет! Били хвърлила 1-2 очи на моята графика:
http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?userLoginName=red_iff
Евентуално ще си пускам прогестерон, а не мога да се ориентирам.
Благодарско!
Ако БТ се задържи висока О. може да е била на 16/17 ден от МЦ
 Peace

# 732
http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?userLoginName=venci_03
Извинявай, Денис, но пиша през таблета и не съм усъвършенствала ползването на клавиатурата.
Сега мисля, че се вижда. Ще съм ти благодарна да ми подскажеш кога е била овуто, Денис. Мерси, мерсиии
Хубав ден за всички!!!

О. според мен е била на 15/16 ден от МЦ
Графиката е супер, стискам палци и ще чакам новини  Peace

Денис, благодаря за палцестиса, ще си го ползвам този месец.
Отчет: Дойде ми на 15-ти след странни температури- а и сега е 37,1. Стягам се за кекс по график 12, 14 и 16- ти ден задължителни.   bouquet

# 733
Денис аз пак с едно въпросче  Blush
На кой ден от МЦ е добре да направя тест за Б за.да мога да спра Утрогестана  newsm78

ПП И как ти изглежда графиката ми до момента? От няколко дни имам леки неразположения като, че ли ще се разболявам. Съответно в следобедните часове вдигам някаква температура между 37.3-37.6 и не съм сигурна в БТ

# 734
  • София
Денис аз пак с едно въпросче  Blush
На кой ден от МЦ е добре да направя тест за Б за.да мога да спра Утрогестана  newsm78

ПП И как ти изглежда графиката ми до момента? От няколко дни имам леки неразположения като, че ли ще се разболявам. Съответно в следобедните часове вдигам някаква температура между 37.3-37.6 и не съм сигурна в БТ
Кръвен - най-рано след 11 ден след О.
Уринен - най-рано след 12 ден след О.

Графиката е добре - О. може да е била на 13/14 ден от МЦ
М. трябва да е на 27-28 ден от МЦ
На 27 ден от МЦ го направи
Стискам палци Peace

Общи условия

Активация на акаунт