Re: Графики на БТ - коментари

• 42 097
  • 736
  •   1
Отговори
# 30
Здравейте и успех на всички с бебеправенето  Hug И Ние след този месец също се нареждаме в очакването на  EFP За първи път меря БТ и ми се струва,че нещо е много висока  newsm78 Може ли само да ми кажете дали е нормално да е така  Embarassed Меря я вагинално в 8.30ч. сутрин  Crazy Благодаря Ви предварително  Praynig http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?grCycle=-1 http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?grCycle=-1

Последна редакция: пн, 21 апр 2014, 20:58 от kremenu6a

# 31
Здравейте и успех на всички с бебеправенето  Hug Ние от този месец също се нареждаме в очакването на  EFP За първи път меря БТ и ми се струва,че нещо е много висока  newsm78 Може ли само да ми кажете дали е нормално да е така  Embarassed Меря я вагинално в 8.30ч. сутрин  Crazy Благодаря Ви предварително  Praynig http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?grCycle=-1

Аз нещо немога да ти отворя графиката

# 32
Kremenu6a Линка с графиката ти трябва да завършва с потребителското ти име, а не с "Cycle=-1". Също така трябва да си разрешила графиката ти да се вижда от други потребители Peace

# 33
 Embarassed Еми не мога да го направя да е видим  #Cussing out  Отварям го и го копирам,но не става  Sick Както и да е.Цикълът ми е 28 29 дни.Този месец ми дойде на 10.04 и би трябвало овулацията ми да е тези дни  Rolling Eyes Температурата ми ми се струва висока  newsm78 На 15-36.8 ; на 16-36.7 ;на 17.36.7 ;на 18-36.9;на 19-36.8 ;на 20-36.9 ;на 21-36.9; 22-37.0  Нормално ли е да е с такива стойности преди овулация ? Не трябва ли да е по ниска ? Благодаря Ви много   bouquet

Последна редакция: вт, 22 апр 2014, 19:20 от kremenu6a

# 34
Embarassed Еми не мога да го направя да е видим  #Cussing out  Отварям го и го копирам,но не става  Sick Както и да е.Цикълът ми е 28 29 дни.Този месец ми дойде на 10.04 и би трябвало овулацията ми да е тези дни  Rolling Eyes Температурата ми ми се струва висока  newsm78 На 15-36.8 ; на 16-36.7 ;на 17.36.7 ;на 18-36.9;на 19-36.8 ;на 20-36.9 ;на 21-36.9; 22-37.0  Нормално ли е да е с такива стойности преди овулация ? Не трябва ли да е по ниска ? Благодаря Ви много   bouquet
Може все още да не си в О. Продължавай да я мериш.

# 35
  • София

Това е линка към графиката ти:
http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?grCycle=-1&a … ginName=kremenu6a
БТ е висока, може да показва и проблем - напр. повече от 1 фоликул
Спазваш ли всички правила на измерването?
БТ се мери до 7,30

# 36
Старая се да я меря веднага след събуждането  Rolling Eyes а това е в 8.30ч. Явно съм започнала грешно още от самото начало,но мисля,че трябва да продължа да я меря по–същото време  Rolling Eyes за да се види дали цикълът е от 2 фази нали ? denis _ благодаря ти за линка  Hug Надявам се всичко да е наред  newsm78 само дето тази температура ме притеснява.Дано да е защото я меря по–късно  Rolling Eyes

# 37
Старая се да я меря веднага след събуждането  Rolling Eyes а това е в 8.30ч. Явно съм започнала грешно още от самото начало,но мисля,че трябва да продължа да я меря по–същото време  Rolling Eyes за да се види дали цикълът е от 2 фази нали ? denis _ благодаря ти за линка  Hug Надявам се всичко да е наред  newsm78 само дето тази температура ме притеснява.Дано да е защото я меря по–късно  Rolling Eyes
За мен не е притеснителба, може да си с по късна О. При мен на 3 ден от цикъла ми беше 37,просто може да си се въртяла преди да се събудиш и затова да се е покачила

# 38
Старая се да я меря веднага след събуждането  Rolling Eyes а това е в 8.30ч. Явно съм започнала грешно още от самото начало,но мисля,че трябва да продължа да я меря по–същото време  Rolling Eyes за да се види дали цикълът е от 2 фази нали ? denis _ благодаря ти за линка  Hug Надявам се всичко да е наред  newsm78 само дето тази температура ме притеснява.Дано да е защото я меря по–късно  Rolling Eyes
За мен не е притеснителба, може да си с по късна О. При мен на 3 ден от цикъла ми беше 37,просто може да си се въртяла преди да се събудиш и затова да се е покачила
Благодаря ти  Hug И аз се надявам всичко да е наред  Hug Hug Благодаря Ви много за бързите отговори   bouquet

# 39
Денис Би ли коментирала и моята изключително странна графика този месец Rolling Eyes. Благодаря  bouquet

# 40
  • София
Денис Би ли коментирала и моята изключително странна графика този месец Rolling Eyes. Благодаря  bouquet

О. според мен, може да е била на 26 ден от МЦ
БТ трябва да се повиши още и да се задържи висока
Стискам палци Peace

# 41
Денис Благодаря  bouquet

# 42
А аз съм много озадачена  newsm78 Меря си БТ по едно и също време и сега е по–ниска  newsm78 Няма да досаждам повече Mr. Green но все пак дали има шанс да съм имала овулация тези дни  Praynig http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?grCycle=-1&a … ginName=kremenu6a

# 43
  • В сърцето на любимия човек
Много е рано да се каже, ако БТ тези дни се повиши и задържи над 37 градуса, може овулацията да е била вчера ли днес.

# 44
Много е рано да се каже, ако БТ тези дни се повиши и задържи над 37 градуса, може овулацията да е била вчера ли днес.
Дай Боже  Praynig Толкова много го искаме ... Благодаря ти за бързия отговор   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт