Re: Графики на БТ - коментари

• 42 186
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Денис пак съм аз , ивинявам се, че се отклонявам от темата ... но пуснах пак ЧХГ и прогестерон както ме посъветва чхг  4923.9 а беше 2004.3 прогестерона е 12.93, референтни стойности за 1 тримесечие 4.70- 50.70  ,  как ти се струва? и кога да отида на лекар? Днес ми е 19 ден след ову според графиката ми...благодаря ти !
Дай рефер, за прогестерона / за ЛФ в мерни единици/
След колко часа е пуснат ЧХГ?

# 631
Денис пак съм аз , ивинявам се, че се отклонявам от темата ... но пуснах пак ЧХГ и прогестерон както ме посъветва чхг  4923.9 а беше 2004.3 прогестерона е 12.93, референтни стойности за 1 тримесечие 4.70- 50.70  ,  как ти се струва? и кога да отида на лекар? Днес ми е 19 ден след ову според графиката ми...благодаря ти !

Денис, чхг е след  два дни и няколко часа, за лф референтните стойности са : 5.2- 18.56 нг/мл  а за 1 тримесечие бременност са : 4.70-50.70 нг мл, резултатът ми е в същите единици. чак в понеделник ще мога да отида на преглед при моята  лекарка , да ходя ли  по спещност другаде?  #Crazy

# 632
  • София

Денис, чхг е след  два дни и няколко часа, за лф референтните стойности са : 5.2- 18.56 нг/мл  а за 1 тримесечие бременност са : 4.70-50.70 нг мл, резултатът ми е в същите единици. чак в понеделник ще мога да отида на преглед при моята  лекарка , да ходя ли  по спещност другаде?  #Crazy

Прогестеронът е нисък, а ЧХГ ми се струва висок - а тази комбинация може да показва проблем
Не искам да те плаша. Ако искаш отиди да те видят на УЗ и се консултирай с лекар.
Можеш ли по часове да ми посочиш стойостите на ЧХГ
1. изследване - ден - час
2. изследване - ден - час
В понеделник отново пусни Прогестерон и ЧХГ

# 633
Денис, видяхме плодно сакче в матката отговарящо на закъснението ми, лекарката каза ,че чхг расте нормално и , че пончкога имат и по високи стойности, изписа ми утрогестан и ми каза на преглед пак след  седмица. Благодаря ти  bouquet  bouquet  bouquet
Пънче на теб също   bouquet

# 634
  • София
Денис, видяхме плодно сакче в матката отговарящо на закъснението ми, лекарката каза ,че чхг расте нормално и , че пончкога имат и по високи стойности, изписа ми утрогестан и ми каза на преглед пак след  седмица. Благодаря ти  bouquet  bouquet  bouquet
Пънче на теб също   bouquet

Много се радвам  Hug
Лека и спокойна / вече / бременност

# 635
Денис, виждам че е твърде спокойно в темата и реших да досадя отново Mr. Green
Току-що се връщам от док - ще постна резултатите от поредицата прегледи и ще се радвам, ако получа и твоето мнение  bouquet
ПРМ - 18.08.14
27.08 (10-ти ден) - МЛ тип М 5,4мм, в л.я. - 1дом. ф-л 15,6мм
29.08 (12-ти ден) - МЛ тип М 5,4мм, в л.я. 1дом ф-л 18,2х13,4мм, предписан естрофем 2мг. х1т/ден
31.08 (14-ти ден) - МЛ тип М 6,3мм, в л.я. 1дом ф-л 21,1х15,7мм
2.09 (16-ти ден) - МЛ тип М 6,3мм, в л.я. - не се намира описания ф-л, УЗ данни за станала овулация м/у 14-ти и 16-ти ден, увеличаване на дозата естрофем 2мг х2т/ден + дуфастон 10мг 2х1т/ден
Притеснява ме тази глупава лигавица, а и графиката този месец е тотално смахната - така и не паднаха тези температури до нормалните и не знам какво да очаквам - да се качва още ли newsm78 То аз и още кашлям и не се чувствам напълно излекувана, но... ох, не знам изобщо има ли шансове, а и мразя лекарства, но от утре започвам и дуфастона, пък ха дано Praynig

# 636
  • София
Ransun 
Дотук всичко е добре, имало е О., МЛ е нарастнала - тя ще нараства още - до имплантацията има 5-6 дни. дано да стигне 8-10мм
БТ също е добре - по-високите стойности /от настинката/ се приемат за инцидент
Дано да е станало   Peace

# 637
Благодаря, Денис Heart Eyes

# 638
  • София
Здравей, Денис  Simple Smile
Може ли един коментар по графиката ми. Беря БТ орално сутрин към 6:00 с електронен термометър.

# 639
Добро утро, Денис smile3525
Би ли коментирала и моята графика (отново). Много са ми странни тия пикове и спадове в температурата и не знам какво не е наред (и изобщо има ли нещо, което да не е наред newsm78) От скромния ми опит темп би трябвало постепенно да се повишава и да държи що-годе близки стойности, ако няма нещо извънредно... Съжалявам, че те притеснявам толкова често, но като не разбирам нещо не ми дава мира, докато не го разгадая Embarassed Предварително благодаря

# 640
  • София
Здравей, Денис  Simple Smile
Може ли един коментар по графиката ми. Беря БТ орално сутрин към 6:00 с електронен термометър.
Графиката е добре дотук - О. може да е била на 17/18 ден от МЦ  Peace

# 641
  • София
Ransun 
 Hug
Графиката е добре - въпреки приема на хормони Simple Smile
О. може да е била на 16 ден от МЦ
Не я мисли толкова тази графика, защото не може да и се вярва - тя е само груб ориентир за това, което се случва.
Стискам палци да е станало   Peace

# 642
Здравей,Денис!Може ли коментар и по моята графика?Голямо благодаря!   bouquet

# 643
Здравей Денис, има ли според теб шанс да съм бременна въпреки отрицателните тестове  newsm78. Утре ми е датата за М. Много ми е странен този върх на 12 ден. Всички условия си бяха същите както всяка сутрин Confused

Последна редакция: нд, 07 сеп 2014, 09:29 от maya_the_bee

# 644
  • София
Здравей,Денис!Може ли коментар и по моята графика?Голямо благодаря!   bouquet
Графиката е супер.
О. според мен е била на 11 ден от МЦ
Дано да е станало  Peace

Общи условия

Активация на акаунт