Темата за СТИВЪН КИНГ - №11

• 59 289
  • 753
  •   1
Отговори
# 135
  • София

hahaha
Страхотно е клипчето.
Нямам търпение за книгата.
Новият "Сблъсък" ще има да си почака  Laughing

# 136

Малкият Крал Grinning

# 137
  • Пловдив
А, как така "Град Отчаяние" има още 15 страници  newsm78 за мен така си свърши перфектно  Laughing Ще чакам и аз "Отмъстителите"  Peace Ще чакам и "Доктор Сън" в "края на месец май", както са обявили Плеяда  Sunglasses

# 138

https://www.ozone.bg/knijarnica/knigi/nauchna-fantastika-fentazi … kralyat-v-zhalto/

Btw, днес си мислех за Пурпурния крал и Отрепките с жълти палта и се запитах дали не са своеобразен трибют към творчеството на Чеймбърс  Thinking

Хаха, снощи с едни приятели точно това обсъждахме. Simple Smile Темата тръгна от Скот Хикс и забихме баш в "Сърца в Атлантида", като се сетихме и за Робърт Чеймбърс. Simple Smile

# 139
https://www.goodreads.com/review/show/927184359 Ето мнението ми  за Град Отчание.   Peace Доволна съм от книгата. Чудя се с коя друга книга да продължа на Краля  newsm78

# 140
Моят съвет е да направиш почивка между книгите му с такава от друг автор. Веднъж направих грешката да прочета две негови книги една след друга и резултатът беше катастрофален - зациклих на третата "Томичукалата" по средата ooooh! Пробвах с "То", резултатът беше същият, само че там зациклих на 200 и някоя страница. Втората съм тя планирала след "Романът на Лизи", "Зеленият път" и евентуално "Капан за сънища". Иначе е добре да подхванеш "Отмъстителите", понеже имат общи герои.

# 141
Моят съвет е да направиш почивка между книгите му с такава от друг автор. Веднъж направих грешката да прочета две негови книги една след друга и резултатът беше катастрофален - зациклих на третата "Томичукалата" по средата ooooh! Пробвах с "То", резултатът беше същият, само че там зациклих на 200 и някоя страница. Втората съм тя планирала след "Романът на Лизи", "Зеленият път" и евентуално "Капан за сънища". Иначе е добре да подхванеш "Отмъстителите", понеже имат общи герои.
Отмъстителите ще чакам да я преиздадат, че в нашата библиотека май я няма. Зеленият път я четох скоро (страхотна книга!!! ), а Капан за сънища я взех и така и не я почнах. Нещо в тази книга ме отблъсква. Хвърлила съм око на :
- Джойленд
-22/11/63
-Под купола
-Подпалвачката
-Кери

# 142
  • Варна
Момичета, имам нужда от помощ!
Снощи довърших "Песента на Сузана" и следва 7-ма част на Кулата. Междувременно ММ ми е купил електронен четец за РД и ми е изтеглил "Тъмната кула" 7. Обаче аз знам, че са две 7-ми части - "Изгубени гласове" и "Тъмната кула". Затруднявам се да намеря "Изгубени гласове" в електронен вариант...  newsm78 Нали тя е преди "Тъмната кула"?
Може би се предлагат заедно?

# 143
Двете части на Тъмната Кула 7 са събрани в едно. Подобно на двата тома на То и Сблъсък.

# 144
  • Варна
Двете части на Тъмната Кула 7 са събрани в едно. Подобно на двата тома на То и Сблъсък.

Благодаря ти...   bouquet
Значи да чета смело това, което е изтеглил ММ като 7-ма част?

# 145
Да. В началото и аз се обърках като погледнах, че има само "Тъмната кула", а "Изгубени гласове" липсва до преди няколко дни. Единствено "Вихър през ключалката" я няма все още в електронен вариант. Да се надяваме скоро да ни зарадват и с нея. Също така чакам още "Буик 8", "Огън"(нищо, че съм я чела), "Под купола", "Малко след залеза", "Зъл мрак, угаснали звезди" и "Джойленд". Само тези все още ги няма в електронен вариант на български език.

# 146
  • Варна
Единствено "Вихър през ключалката" я няма все още в електронен вариант.

Аз нея я прочетох в книжен, още преди "Вълците от Кала", както си е по хронология разказа. Имам и"Мизъри" в книжен и мисля да я чета така. Но ще видим колко ще се "привържа" към четеца. По принцип го исках само заради честите пътувания, когато си е мъка да мъкнеш книги в багажа.

# 147
  • София
Момичета, имам нужда от помощ!
Снощи довърших "Песента на Сузана" и следва 7-ма част на Кулата. Междувременно ММ ми е купил електронен четец за РД и ми е изтеглил "Тъмната кула" 7. Обаче аз знам, че са две 7-ми части - "Изгубени гласове" и "Тъмната кула". Затруднявам се да намеря "Изгубени гласове" в електронен вариант...  newsm78 Нали тя е преди "Тъмната кула"?
Може би се предлагат заедно?
Оууу, ние сме чели заедно! И аз сега приключих песента на Сузана. И на мен нещо ми се въртеше, че има две семди части, то почнах Тъмната кула и почва точно от там, където свършва Песента на Сузана. Малко набързо ги изгълтах 3,4,5 и 6та част и сега ми е тегаво. Чудя се дали да не подхвана нещо друго. А това Вихър през ключалката какво е? Част от тъмната кула ли?
Иначе поанкетата - на мен 22/11/1963 много ми хареса. А пък Под купола ми е една от най-любимите книги на Стивито евър.  Mr. Green Нямам време за сериала, обаче.  Confused
А като каза електронен четец и ММ ми подари Киндъл за РД, като му обещах, че няма да си купувам повече книги. Сега като му казах, че искам двете нови книжки на Стиван Кинг щеше да се гътне.  Laughing

# 148
  • Варна
А това Вихър през ключалката какво е? Част от тъмната кула ли?

Да, написана в последствие, но по хронология е между 4 и 5-та... Но не се губи нишката без нея. Четох някъде, че има и други книги на Кинг, които са свързани с "Кулата". Видях и че след седма има една нулева - "Сестричките на ...."

# 149
  • София
Да, аз тази за Сестричките съм си я изтеглила и нея.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт