Темата за СТИВЪН КИНГ - №11

• 60 455
  • 753
  •   1
Отговори
# 240

www.amazon.com

Щракнете емотикона

# 241
  • USA, Steak State
Велик си!  Crazy

# 242
Въпрос към момичетата с фейсбук - "Бурята на века" спечели ли и пуснаха ли я на 50%? В сайта на Сиела си е на нормалната цена.

# 243
  • USA, Steak State
Въпрос към момичетата с фейсбук - "Бурята на века" спечели ли и пуснаха ли я на 50%? В сайта на Сиела си е на нормалната цена.

Спечели, на половин цена е.  Peace

# 244
Спечели, ама нещо я гледам на редовна цена в сайта... newsm78

# 245
  • USA, Steak State
Може би системата не се е обновила още.

# 246
Може би системата не се е обновила още.
Докога могат да се правят поръчки? Само днес ли?

# 247
  • USA, Steak State
Мисля, че само сряда може да се купи победилата книга на половин цена.

Ето, обновили са системата

http://www.ciela.com/ciela_books/burjata-na-veka.html?utm_source … ign=Facebook+Feed

# 248
  • София
Поръчах   newsm44
Не ми пише кога ще я доставят  newsm78

# 249
  • София
Поръчах   newsm44
Не ми пише кога ще я доставят  newsm78

Амидала, много бързо действат от сайта.
Щом си в София, очаквай още от днес да я получиш.
Веднъж съм се възползвала от тази промоция за една книга; обадиха ми се по телефона 1 час, след като си бях пуснала заявката в сайта, а след 2 часа книгата беше вече при мен.

# 250
Поръчах   newsm44
Не ми пише кога ще я доставят  newsm78

....и аз!!! Много благодаря за инфото!!!   bouquet

# 251
И аз поръчах. Хайде следващия път и "Доктор сън".

# 252
Никой ли няма информация Доктор Сън на какви пари е на Панаира???  newsm78

# 253
  • София
Не обърнах внимание, но май всички книги имаха някаква отстъпка. Аз си я купих още в деня на излизането, че ми беше много спешна  Blush
И един въпрос към тези, които вече прочетоха "Д-р Сън". Не че е голям спойлер, но слагам в скрит текст да не разваля нечия изненада.
Скрит текст:
Откъде се е взела шапката на Роуз Капелата? Кой е Мистерио? И изобщо какво общо има той с шайката верни на възела?

# 254
Миж, а и всички други, които се интересуват - "Доктор Сън" на панаира е на 22 лв. Жената гордо ми каза, че е на има - няма 2 дни ( като тя излезе на 28ми още) и още по-гордо съобщи каква е отстъпката  Joy Казах й, че вече съм се сдобила с книгата, на следващия ден от излизането й и то на много поносима цена. Тя ме изгледа ето така  Shocked и не пророни и думичка повече и от хвалебственото й изражение не остана и помен  Laughing  Blush

Еми не мога бе, да му се не види, не мога ! Не може на целия никакъв стандарт на средния българин, който все пак иска да чете качествена литература, да сложиш такава непосилна цена  #Crazy Ясно е, че правата струват скъпо и т.н.т., но нито хартията е по-добра от на други техни книги, нито страниците са повече, нито нищо .. Еми не, благодаря  Peace

Общи условия

Активация на акаунт