Темата за СТИВЪН КИНГ - №11

• 59 244
  • 753
  •   1
Отговори
# 615
Няма ме. от един антикварен търговец в Плевен си я намерих, но книгата не е в добро състояние. Нищо де, за мен е по важно да я прочета, няма да я водя на изложба Simple Smile

# 616
Здравейте! Тъкмо привършвам Мъглата която много ми хареса  Heart Eyes и имам ,,Прокълнатия Сейлъм'с лот'' и ,,Сблъсък'' и се чудя коя да почна може ли мнение за книгите  и препоръки? Simple Smile

# 617
  • На погрешната планета
Няма ме. от един антикварен търговец в Плевен си я намерих, но книгата не е в добро състояние. Нищо де, за мен е по важно да я прочета, няма да я водя на изложба Simple Smile

Благодаря, явно ще продължавам да я издирвам Confused. За мен също няма значение в какъв вид е, стига да става за четене.

# 618
  • на изток от рая
Прочетох "Мерцедес"-а. Много ми хареса. Уж щях да я чета бавно, а то какво стана?! За два (почивни) дни взе, че свърши. Втори ден не ми излиза от главата. Така се потопих в книгата, събитията и местата, че реалния ми живот ми е в просъница. И ми е едно чоглавоо, как ще дочакам следващата му книга- не знам!
Не е страхотия, но е една прекрасна книга.

# 619
# 620
Добре, прочетох "Блейз", хареса ми - разказ за случайностите в живота, които са довели събитията до точно този развой. Тъжно е, постоянно си задаваш въпроса "Какво би станало, ако..." Единствено забележката ми е към българските издатели - защо, по дяволите, са "превели" заглавието, в книгата няма нищо свързано с огън.

Честита Коледа и весели празници на всички и... have a good fright!   Twisted Evil

# 621
Привършвам първата книга на Сблъсък и почвам втората  Simple Smile Crazy много е интересна Heart Eyes и съм се заредила със ''Дългата разходка'', ''Четири след полунощ'' 1 част , ''Призрак'' , ''Кошмари и съновидения''за 40 лв общо  и Прокълнатия Сейлъм'с Лот  Grinning

# 622
Привършвам първата книга на Сблъсък и почвам втората  Simple Smile Crazy много е интересна Heart Eyes и съм се заредила със ''Дългата разходка'', ''Четири след полунощ'' 1 част , ''Призрак'' , ''Кошмари и съновидения''за 40 лв общо  и Прокълнатия Сейлъм'с Лот  Grinning

Направо завиждам на човек, който за пръв път ще чете Дългата разходка  Simple Smile

# 623
Започнах поредицата Тъмната кула, в началото съм, но ми се струва различна от останалото му творчество. Атмосферата е зловеща, доволна съм.  Grinning

# 624
Започнах поредицата Тъмната кула, в началото съм, но ми се струва различна от останалото му творчество. Атмосферата е зловеща, доволна съм.  Grinning

Чети, чети! Благородно ти завиждам, че тепърва ще откриеш Тъмната кула. Преди време почнах да я препрочитам, но не е същото....

# 625
  • София
Аууу, искрено ти завиждам, че сега я почваш.  Sunglasses
Аз напоследък започнах да препрочитам старите книги на Кинг, че съм ги чела като тийнейджърка и съм ги позабравила. Някой не ми харесват, както преди, но повечето са  Heart Eyes

# 626

И дано е по-вкусна от миналата

# 627
  • София
И аз с тематичен поздрав за "ужасна и зловеща" Нова година  Joy Joy Joy
Дядо ви Коледа вече ви гледа и пише, ли пише  Mr. Green

# 628
  • София
 hahaha hahaha hahaha
Трябва да се внимава с този дядо Коледа.

# 629
Този Призрак така и не ми потръгва.... Странна ми е тази книга... Останалите на Кинг, които съм чела(макар и малко) са ме грабвали веднага... Препоръчайте ми някоя от сорта на Град Отчаяние или пък Джойленд? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт