Вайбър

• 365 682
  • 1 823
  •   1
Отговори
# 780
  • София
То скрийншот може да се фалшифицира и без такива "висоти на хакерство" както е описала Cristi. Сама по себе си всяка снимка /а скрийншот-а си е баш снимка/ може да се коригира, дори с елементарна програма/апп за вкарване на текст в картинка.
Само не знам дали на телефона на единия от чуастниците в чата /в случая съпругът на Polska/ може да се манипулира чат.

# 781
Аз се сещам за друго. Моля приятелка да си промени името във Вайбър на името на въпросния съпруг, а ако се налага - и снимката. Пишем си двете, правя скрийншоти и ги пращам на съпругата...( Крайно селска постъпка по мое мнение).

На твое място бих поискала да му видя телефона и да проверя Вайбър.

# 782
  • София
Аз се сещам за друго. Моля приятелка да си промени името във Вайбър на името на въпросния съпруг, а ако се налага - и снимката. Пишем си двете, правя скрийншоти и ги пращам на съпругата...( Крайно селска постъпка по мое мнение).

На твое място бих поискала да му видя телефона и да проверя Вайбър.
Ей вярно, че и това може да се направи - не бях се сещала, но е абсолютно лесно изпълнимо.
На мястото на Полска щях да говоря с мъжа си и да му обясня, защо искам да му видя вайбъра. Макар че както казах не знам дали не може и неговия вайбър да се хакне.

# 783
Едва ли някой ще се занимава да хаква чужд вайбър заради такова нещо.
Възможно е и чатът да е истински.

# 784
Тя и да го поиска ,нали има вероятност да каже че е фалшиво това, но е изтрил чата... просто така

# 785
Предполага се, че една жена знае кога мъжът й я лъже в очите.

# 786

Благодаря на всички за отговорите! Само че, ако е фалсифицирала цялата комуникация и е коригирала отговорите му ми се струва странно все пак, как е имитирала тя стила му на писане с такава точност…

Предполага се, че една жена знае кога мъжът й я лъже в очите.
За съжаление, този човек ме е лъгал в очите доста пъти, ама тогава ставаше дума за по-дребни неща и при него никога не се знае дали казва истината или лъже.

Едва ли някой ще се занимава да хаква чужд вайбър заради такова нещо.
Възможно е и чатът да е истински.
Точно това се чудя и аз..Той го обяснява по следния начин: казва, че в момента се издирват 2-3 жени, които се занимават с този тип мошеничество по морето. Искат пари от различни хора и който не им плати започват да пращат подобни чатове...Ама не намерих никаква информация в интернет, че съществува подобно нещо и не ми звучи много правдоподобно...

# 787
Този човек е изпечен лъжец! Как му е хрумнало да се оправдае с мошеничества по морето?!? Защо не отидете в полицията  тогава, за да помогнете да  заловят мошенничките?
Вече нямам съмнение, че чатът е истински. А той явно те има за доста наивна, за да ти замазва очите така.

# 788
Получих съобщение от някой, който не е в списъка ми с контакти. Как да видя телефонния номер на този, който ми пише. Няма снимка, за да се ориентирам по нея кой е. Благодаря

# 789
  • Sofia, Bulgaria
Получих съобщение от някой, който не е в списъка ми с контакти. Как да видя телефонния номер на този, който ми пише. Няма снимка, за да се ориентирам по нея кой е. Благодаря
От чата горе трите точки➡chat info➡цъкаш на неговия контакт и ще ти покаже тел. номер

# 790
Този човек е изпечен лъжец! Как му е хрумнало да се оправдае с мошеничества по морето?!? Защо не отидете в полицията  тогава, за да помогнете да  заловят мошенничките?
Вече нямам съмнение, че чатът е истински. А той явно те има за доста наивна, за да ти замазва очите така.

И аз така си мисля вече Sad Каза ми, че се е подписал на някакъв протокол в полицията преди 2 седмици и щяло има становище за приключено досъдебно производство след няколко дни... Обаче все още чака. Според мен, просто не знае какво да измисли и откъде да вземе това становище.

# 791
Версията му издиша от всякъде. Ти си получила тези скрийншоти и би следвало ти също бъдеш разпитана от полицията, ако той е обект на изнудване. Ти потърси ли контакт с номера, от който ти бяха изпратени? Вероятно дамата желае ти най-сетне да разбереш какъв лъжец е той или пък да накара него да направи избор.
Не знам каква ти е семейната ситуация, но помисли искаш да ли да живееш с лъжец.

# 792
Версията му издиша от всякъде. Ти си получила тези скрийншоти и би следвало ти също бъдеш разпитана от полицията, ако той е обект на изнудване. Ти потърси ли контакт с номера, от който ти бяха изпратени? Вероятно дамата желае ти най-сетне да разбереш какъв лъжец е той или пък да накара него да направи избор.
Не знам каква ти е семейната ситуация, но помисли искаш да ли да живееш с лъжец.

Всъщност той в момента работи в Бургас, докато аз съм си в София. Днеска му зададох този въпрос и ето какво ми отговори: "Не знам, нищо такова не са казали, само взеха снимките които прати, а и вече имат и твоя профил, и на Краси гаджето не казаха да дава показания.""
Преди ми беше казал, че един негов колега Краси има същия проблем...
Относно номера не, защото тя ми ги е пратила по Мессенджър, обаче тяхната комуникация протичаше във Вайбър. Също така, освен тези скрийншоти, тя ми разказа много подробности, които знаехме само ние със съпруга ми и нямаше как да ги научи от някой друг, освен от него...

# 793
Значи двамата с Краси ергенуват по морето и лъжат теб и неговата приятелка.

# 794
  • Sofia, Bulgaria
Не исках да се намесвам, защото въпросът е много деликатен, но аз също съм на мнение, че цялата тази история не е съшита с бели конци, а направо е бродирана!
Много по-лесно ми се струва да си признае, че е сбъркал, отколкото да изплете цялата тази история и краят ù едва ли ще е "… и заживели щастливо до края на дните си".
Аз лично бих му поискала входящ номер на жалбата или поне в кое РПУ в Бургас е подадена и след това да провериш дали наистина се работи по такъв/такива случай/и. Колкото по-бързо разбереш дали е лъжец или не, толкова по-добре за теб. Защото сега се терзаеш, заради евентуалните грешки на друг.
Надявам се да намериш най-добрият изход за себе си Hug

Общи условия

Активация на акаунт