Вайбър

• 360 046
  • 1 823
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте! От близо половин година, а може би и повече Вайбърът ми е без звук. Деинсталирах го, пак го инсталирах поне няколко пъти,  но продължава да е без звук. Може ли някой да ми помогне да си разреша проблема, тъй като е много дразнещо да получавам съобщения без звук?

# 256
  • here and now
Мисля, че от самия телефон си изключила звука за вайбър. Виж си настройките.

# 257
Всички настройки съм проверила- и на устройството, и на приложението. Сравних ги с настройките на сина ми-еднакви са, с тази разлика, че неговият Вайбър е със звук, а моят-без  Cry.

# 258
Здравейте! Някой знае ли ,дали може да се инсталира вайбър на смарт часовник ?

# 259
Може, но зависи от часовника.

# 260

Часовника ми е  dz09 Simple Smile

# 261

Часовника ми е  dz09 Simple Smile
Няма да може на този.

# 262
  • София
Аз даже не искам да си представям вайбър и смарт часовник.
На моят съм си изключила нотификациите от вайбър, скайп и мейл  Embarassed

# 263
  • София
Момичета и момчета, едно въпросче:
Как така ме включват в групи, в които никого не познавам, т.е. нямам им телефоните, нито те моя? Rolling Eyes
Аз естествено, блокирам и докладвам, ама това стана някаква мания, бе !
Произволно добавят телефони, що ли. newsm78

# 264
  • софия
Може да е емотиконите, които теглиш = там автоматично те добавят в публични чатове.

# 265
  • София
Може да е емотиконите, които теглиш = там автоматично те добавят в публични чатове.

Благодаря ти. Не бях се сетила за такава опция. bouquet

# 266
  • софия
На мен така ми излиза от "Гласът на България'  и то даже като персонален чат, не е публичен. Или съм лайкнала някъде нещо и съм се записала, знам ли

# 267
  • София
На мен така ми излиза от "Гласът на България'  и то даже като персонален чат, не е публичен. Или съм лайкнала някъде нещо и съм се записала, знам ли

При мен излиза, че Х /който не познавам и му нямам тел е създал група, в която е добавил и мен/ Очевидно и другите хора, които е добавил не го познават, защото в купом започват съобщения като : "откъде ми имате тел и кой сте вие". Това вече 2 пъти за последния месец./различни хора/ Mr. Green
 bouquet

# 268
   Дразни ме вайбър, но ми е полезен. Така мога да се свържа лесно и безплатно с близки, познати и приятели, които са в чужбина и от други градове в България. Затова не съм изтрила до сега вайбър. Дразни ме, защото се свързват хора, които съм ги изтрила от живота си и също така когато се появя онлайн, веднага започват да ме тормозят по вайбъра. Има хора, които са супер дразнители и постоянно пишат. Не разбират от дума тези дразнители.

# 269
  • here and now
Има опция за блокиране, от която можете да се възползвате  Peace

Общи условия

Активация на акаунт