КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ /14-21.04/

• 60 945
  • 1 651
  •   1
Отговори
# 75
  • Русе/София
За мен постъпката на Пушката не беше мъжкарска,въпреки,че постоянно се бие в гърдите как е спортсмен,мъжкар,спортист и т.н.
Кирячето не е приказвал много,но когато трябваше да избира,го направи като мъж.

# 76
Кирячето не е приказвал много,но когато трябваше да избира,го направи като мъж.

Загина геройски както се вика, похвално.  tooth

Повече такива хора ни трбяват.  smile3508 newsm62

# 77
След всички лъжи, които изрече Емил Р., трябва да си много глупав, за да го послушаш. Гергана, в желанието си да прецака Борислав и да остане, послуша най-големия лъжец и сама се прецака.
Каквото и да каже Емил Р., трябва да се подлага на съмнение.
Да, за Емил Р. би било по-добре Борислав да напусне, но тъй като него не може да манипулира, а ако днес не излъже поне един, няма да спи добре, е решил да пусне Гергана по пързалката.
Познавам хора като Емил, те живеят, за да лъжат дори и без особен смисъл, просто за идеята.

# 78
за мен Ивайла е къртицата, манипулира всички.. Как изманипулира Костя - да се откажел от играта в полза на Гери, как Емил К бил трамплин за Гери, а самата тя играе същата игра с Георги

# 79
  • Варна
Много ми идва в повече двете въздухарки Ива и Бориса да държат морал и да сочат с пръст,когато същите те от началото на играта са в схеми,интриги и лагери.Ивайла ми беше симпатична до момента,в който не се разкри колко злобно същество е и как нейната дума няма стойност.Там е,където има изгода,безгранично лицемерие.Човек,на който не може да се вярва и както днес ти е приятел,утре може да те залюе,защото вече не си й от полза.
Бориса - такова превземане,такова самочувствие?Коя е тази и през колко чаршафа мина,за да стане "велика"?

БОРИСЛАВ е машина,носи им мисиите на гърба си,а да получи такова отношение. Mad Той го каза - "Не съм им угоден".Сега всячески се опитват да го отстранят,защото е заплаха и реална конкуренция за финал.Затова не е харесван от бандата ,защото знаят,че той е над тях.
Сано все повече ми харесва.Браво - обективен и праведен!

Евгени - МЕГА разочарованието за сезон2.За мен е дребен човечец без лично мнение и интересчия,където му се подшушне,там е.Спортсменство ли,фейр плей? Как не го е срам,след толкова години спорт и победи?

Диди,   bouquet за темичката и още един   bouquet за именниците  Hug
Beautyholicа , синтезирано, точно и ясно   bouquet  Peace Peace

bggirl22, аз те черпя с тази  Hug (с къса косичка повече го одобрявам  Heart Eyes)

ПС: btw трябва да ме просветлите как се слага скрит текст  Mr. Green

Ще си превъртя снощния лайф да го изгледам пак (въпреки че сигурно пак ще си докарам съцетуп  Mr. Green) за да мога се включа с трезв анализ (дълъг колкото половин роман  Mr. Green) над нещата, а не като снощи с бурни емоционални реакции  Rolling Eyes

# 80
Някой знае ли,кои са любимите любовни песни на Евгени.Емил и Сано?Също така какви са им мечтите?

# 81
  • Варна
Някой знае ли,кои са любимите любовни песни на Евгени.Емил и Сано?Също така какви са им мечтите?
Това са въпроси, базирани на анкетните карти (където както разбрахме след грешната рождена дата на Бориса) всеки може да си пише каквото поиска;) За разлика от нас обаче участниците са ги чели нощта в хотела преди да влязат в играта и предполагам, че са запознати с написаното там Wink
Ние за съжаление няма откъде да знаем  Rolling Eyes

# 82
  • София
Като се замисля,относно лъжата на Емил Р.,той освен че е лъжец е и от другия отбор.Да не говорим,че Гери не го е подкрепяла и в интригите с Вики,двете са първи приятелки.
Освен това,вчера в едно от видеата,в които Бориса,Русев и сие си бъбриха, ми се стори,че той доста критично се отнесе към пиянството на Гери.Пък иначе пръв отиде да я успокоява.Голям лицемер е тоя Русев.
Та,от къде й хрумна да му се доверява ooooh!?!!!Голяма грешка!

п.п.Боби с къса коса става,особено ако гледа виновно Wink!

# 83
Няколко снимки от битката

Така зад решенти много ми харесват.  Mr. Green От сега така и в базата. Даже може да ги вържат една за друга, много ще им хареса  Mr. Green

Аз през това нещо никога не бих минала  Mr. Green Много огън...

Тук ми хареса коментара на Иван - "Жоро се катери като малка маймунка"  Mr. Green

Каква любов,какво нещо. А е толкова потресаваща тук, че нямам думи  Mr. Green

Вижте каква разлика има само  Mr. Green

Поне едно 5 минути не спря да го прегръща и да му се радва.

# 84
Бориса май и се иска нещичко.. от Русев.  Embarassed

# 85
Добре, де, ако Емо Р. е къртицата какво да каже той на Гери? Да играе с него ,та да спечели на теста... Няма как да каже.
А Боби със сигурност е играл с Емо Р. и спечели.
Следователно се засилват съмненията, че Емо Р. е кърта.
На мен не ми стана ясно защо тези, които искаха да остане Гери, номинираха Боби! Ако искаха Гери да остане, както и Емо К. беше казал, да пратят най-слабия играч-Марина, а не един от силните- Боби. Каква им беше логиката? Само лична неприязън, изобщо не са искали да спасят Гери, а да изгонят Боби по някаква случайност, ама не стана.

# 86
  • при Дядо Коледа
  bouquet

# 87
  • out of space
Тази нощ сънувах Сано.  Embarassed
Че ми харесва- харесва ми, но явно много повече подсъзнателно.  Crazy

# 88
Разиграх последния тест с моя заподозрян Ивайла.
1.Колко килограма тежи Къртицата ? под 60, точно 60, над 60.
Гери-над 60,Боби-над 60  - 2 грешни отговора 0:0
2.В студиото за номинации от коя страна седи къртицата? лявата или дясната
Гери-лява,Боби-лява 2 верни отговора 1:1
3.По време на обезвреждането на бомбата Къртицата беше ли капитан на някоя от задачите?
Гери-не,Боби-да 1:2
4.Кой изпълнява любимата любовта песен на Къртицата?
Гери-грешен отговор Боби-грешен отговор 1:2
5.По време на външната мисия тази седмица, успя ли някой от отбора на К. да уцели някоя от мишените?
Гери-да,Боби-да  2 верни отговора 2:3
6.Коя е най-голямата мечта на Къртицата?
2 грешни отговора 2:3
7.Яде ли Къртицата пиявици по време на снощното предверие?
Гери-да,Боби-да 2 грешни отговора 2:3
8.Колко мъже имаше в отбора на къртицата в битката на арената тази вечер? 3 или 4
Гери-4,Боби-4  - 2 верни отговора 3:4
9.Колко килограма пренесе Къртицата по време на битката "Камъните падат"?
Гери-60/90,Боби-40/49 - 2 грешни отговора 3:4
10.Кой е Къртицата?
Гери-Евгени,Боби-Русев 2 грешни отговора
3:4 краен резултат-Гери отпада,Боби побеждава с  минимална преднина
Поправете ме ,ако съм сгрешила някъде

Последна редакция: нд, 13 апр 2014, 16:37 от My All

# 89
  • София
Грешката в номиниратето тръгна от Каменов, който пръв номинира Борислав. И съответно всички от противниковия отбор се обединиха срещу него. Борислав се озова на теста смао благодарение на Каменов и Марина.

И според мен Бориса прекалено дълго вися на врата на Русев.

А и в крайна сметка, мисля, че и Борислав и Гергана искаха да останат и си играха сериозно. Явно Гери е нямала твърдо мнение с кой да играе и са я подвели.

И тъй като днес е един хубав празник, вкъщи си имам именничка и аз, искам да честите на Dee_Dee_~ (•̪●)~ и на всички други празнуващи днес.

Общи условия

Активация на акаунт