КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ /14-21.04/

• 61 061
  • 1 651
  •   1
Отговори
# 195
Мари нещо не ти разбрах логикката Grinning

# 196
  • София

Ами, нали  когато Христина беше в студиото да коментира, показаха видео в което тя се цупеше на Русев за нещо(действието се развива в Базата). Тя тогава каза, че това е защото Емо приел номинацията на Бо, по-тежко, отколкото нейната.

Да, ама това кога се е случило? Бо я номинират в събота вечер, от там направо отиват с Хриси на тест, Хриси напуска шоуто.

дали го обясних ясно, или пак го омотах... #Crazy

# 197
Ааа да ! Не се бях замисляла. Напълно си права!

# 198
  • София
Ааа да ! Не се бях замисляла. Напълно си права!

То и ТОВА, като онова - как Бо и Емо Русев са чули разговора в студиото за приятеля на Вики и за интервюто което дал.

Да речем, че и тогава звука от студиото се е чувал при тях в залата за номинации, както онази вечер Борислав чуваше какво говорят за него. Но защо пък това за Вики са го чули само Русев и Бориса, а не всички участници??? много страни неща се случват в тази База. ooooh!

# 199
  • Мюнхен
Мари ти си права  Shocked Shocked Shocked Shocked И аз не се бях сетила. Обаче по-интересното е кога тези двамата са успели да се наговорят какво ще кажат при положение, че и двамата казаха същото?  #Crazy #Crazy #Crazy Русев потвърди версията за Бо.

Евгени като спортист е нормално да иска да спечели. И така трябва да бъде. Номера е как го правиш. Ако беше казал, че забива копието на Боби за да се спаси, щях да го разбера. Ама да вика, че си го слага там, защото другите са се опитали да го спасят и заради тях го прави е смешно и жалко. Както направи миналият път. Уж ще номинира слаби играчи, а го заби на най-силният играч за деня. И Бориса и тя. Не можела да гледа разпределенията на копията. Все едно не се бяха разбрали да номинират Боби. Ивайла заради Гери уж, а Георги заради реплика от миналата седмица. Толкова са прозрачни! Ама те не се наговарят. Неее .... ама хич.

Не виждам проблем, нищо не пречи на Евгени да счита Боби за слаб поради поведението му, като цяло. Силна постъпка ли е да говориш неприятни неща зад гърба на хората? Че се справи в мисията справи си, както в други не се е справил. Но каквото и да си говорим, колкото и да влизаме в анализи, Евгени има хора около него и ще си гласува с тях. Прекалено много сякаш очаквате от него, например Каменицата, ако каже нещо и после се отметне е нормално, за Евгени не. Двоен стандарт не само в продукцията?  hahaha Laughing
Няма нищо лошо да коментираш негативно хората, Боби сподели, че няма проблем да им каже нещата и в очите. Винаги е откровен, не лицемерен/ като някои/ и поема отговорност и стои зад думите си.
Евгени е национал от любимците на Бг, просто хората не го приемат и харесват с подобно поведение, от него очакванията са голями, от Каменов, хората нямат очаквания, за това и разочарованието от Евгени е голямо

Така е! Боби казва винаги всичко на Емо в очите, затова и Русев не го харесва. Така стана и с Ивайла. Той първо я попита защо е направила така и че не му е харесала постъпката и, а после го сподели и с другите.

# 200

Ами, нали  когато Христина беше в студиото да коментира, показаха видео в което тя се цупеше на Русев за нещо(действието се развива в Базата). Тя тогава каза, че това е защото Емо приел номинацията на Бо, по-тежко, отколкото нейната.

Да, ама това кога се е случило? Бо я номинират в събота вечер, от там направо отиват с Хриси на тест, Хриси напуска шоуто.

дали го обясних ясно, или пак го омотах... #Crazy

Те знаеха, че другите ше номинират Бориса още през седмицата, нали Ивайла беше говорила с Бориса, а и в къщата всичко се разбира. Сигурно разговорът е преди самата номинация.

# 201
  • in Wonderland
Ок де , а Герганчето толкова ли няма собствено мнение и наблюдения в/у играта ,че толкова лесно да се остави да бъде изманипулирана от Емо Р . ??? Та и после го разказва на всеослушание ( ако бях а сигурно нямаше да кажа после на никой , как са ме изпързаляли ) .

Аз вече тотално нямам представа кой може да е К . Само съм почти убедена , че не е Емо Р. Вече и Евгени ми отпада от заподозрените ( не на пълно , но наистина , ако беше той К нямаше да го е страх да иде на номинации . Относно пък това ,че се е спасил от тест , като е забил копие на Боби , ще ме извинявате всички тук , ама всеки от вас най- вероятно би го направил- въпрос на самосъхранение , не виждам нищо не спортсменско в  това . ) Започвам сериозно да се замислям за Ивайла и Костя , като не изключвам нацяло и Жорж. Абе , общо взето лагера на " лошите " ( които аз лично не смятам за чак толкова лоши ) са ми достааа подозрителни .

П>С> Темите ще ги правя всяка неделя ( че понеделник не винаги имам време ) , като не мисля да пиша седмицата в заглавието , тъй като ще стане много претрупано , а то си се вижда така или иначе дата , на която е започната темата  Wink

П>С>2> Може ли мен да светнете ( на лични ) как става номера с тези гифчета , плсссс   Praynig

# 202
Ди,
ти хубаво си намислила да не слагаш дати в заглавието (и според мен ще е по-добре без),
но виж какво пише
Скрит текст:
С оглед уеднаквяване максималния брой на страниците на отчетните теми и темите с продължение, вече всички подобни теми ще се заключват след 50 стр.

Моля, не превишавайте 50-та страница!
Дори и да не е пусната нова, ако старата тема е превишила 50 стр., то тя ще бъде заключена.

Изключения ще се допускат само за реалити предавания, чиито теми могат да бъдат седмични, независимо от броя на страниците.
За този тип теми е задължително указването на датите на седмицата в заглавията, например (7.09-13.09)

Аз тема никога не съм пускала и не съм наясно дали може да се направи изключение и да няма написани дати за седмична тема.  newsm78

# 203
  • Ямбол
След като я няма потребителката, която обичайно пускаше тези теми, мисля Мама Цоцоланка беше, сега е пълен хаос с темите, оформлението, анкетите и реда на пускане.

# 204
  • София
Изчетох ви и настана пълна каша в главата ми  Mr. Green.
Не се бях замисляла за разговора между Христина и Емо Р.Още едно доказателство,че на продукцията не трябва да се вярва.Честно казано,аз вече не вярвам и че Андрей и Иван не знаят,кой е къртицата?Защо ще им е да си режат от шанса да манипулират зрителите?!
И тъй като не вярвам на продукцията,както и на някои от лъжците в базата, смятам да си търся Къртицата по старата схема-само по вътрешна  интуиция  Grinning...

Прекалено се доверявате на думите на Гергана. Аз не ѝ вярвам. Не вярвам, че не си спомня помиярската изцепка с Георги.
И понеже Емо Русев я изпързаля толкова елегантно, сега тя ще се постарае да си го върне като настройва хората срещу него отвън.
Ето това не ми беше хрумвало newsm78.Наистина може да е така!!!

п.п.За пиянството сто процента излъга,че не помни.Жоро,като й направи забележка,че не трябва да пие,тя така срамежливо му се усмихна,беше повече от ясно че го разбра.

Последна редакция: пн, 14 апр 2014, 09:00 от Л_Дани

# 205
  • София
След като я няма потребителката, която обичайно пускаше тези теми, мисля Мама Цоцоланка беше, сега е пълен хаос с темите, оформлението, анкетите и реда на пускане.

Лилянче, щом имаш претенции, защо не почнеш ти да ги оформяш.. Naughty

Аз уважавам труда на Dee-Dee... Crossing Arms

# 206
  • Ямбол
....
Лилянче, щом имаш претенции, защо не почнеш ти да ги оформяш.. Naughty
....
Имам де-жа-вю....

Имам претенции да. Не го смятам за свой минус да искам нещо да е както трябва и да съм обективна в критиката си.

Иначе Герганчето не блесна с умствен потенциал с участието си и е нормално да я подхлъзнат.

# 207
  • при Дядо Коледа
Аз честно казано се радвам,че Гергана излезе. С нищо не ми беше интересно това момиче още от началото. Въобще питам се освен да кима с глава на уговарянето кой да номинират от техния лагер и да се гримира, друго видяхме ли? Е това се видя и накрая - неподготвена за теста, слуша другарчето с кой ще и подскаже да играе- като ученичка на изпит. После на кой се сърди? Би трябвало на себе си да се сърди, Емо Р. може да и каже от моста да се хвърли, ще го послуша ли? Laughing  

А за Евгени - аз много го харесвам, с нищо не ме е издразнил. Дори с това,че онази вечер се спаси. Това е игра, ако играеше като Киряка достойни и честно - сега щеше да е отвън с достойнството си, не да се бори. Това е едно състезание за мен, всеки се бори и няма място да се правят на свенливи, честни и т.н. Е, не трябва и да се прекалява,но все пак са несъвместими за мен тези качества с играта.

# 208
Гледах лайфа в събота и въпреки ,че не понасям Калканджиева съм съгласна с казаното от нея по отношение на Бориса.Ако това видео което показаха с Гергана,беше с главен герой Вики,представям си какви змии щеше да избълва с/у нея.А на лайфа тя каза ,че не е било нейна работа да коментира чуждите хора.Тя и Пушката са ми най -неприятните хора в базата

# 209
  • София
 smile3555 Чакам отговори в другата тема ... а те хората изписали 14 стр.

Общи условия

Активация на акаунт