КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ /14-21.04/

• 61 096
  • 1 651
  •   1
Отговори
# 630
  • София
....Освен това тук таме, като се изпусне, разсъждава много мъдро... той човека си е много в час, но това че говори на врачански диалект КАРА И МЪДРИТЕ ДУМИ ДА ЗВУЧАТ НЕСЕРИОЗНО ... т.е. думите му ОЛЕКВАТ, колкото и да са точни... той го прави нарочно, за да го подценяват... Да не говорим как подскочи и си избра (СЛУЧАЙНО??) най-лесната роля - Портите на ада - в последната мисия.. после се оказа че Вики Джумпарова се справи с ролята без капка затруднения.. както и да е...
Горе долу и моите разсъждения са в тази посока за Емката К,като добавим и това,че проваля мисиите постоянно.Последно време,обаче започва да ми става прекалено убедително елементарен и ще взема да му повярвам Mr. Green.
А видяхте ли,колко бързо забрави Герито?!

# 631
  • in Wonderland
Красавице спец поздрав от твоя " любимец" - Wicked Games  Wink

http://karticata2.tv7.bg/%D0%9D%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B0/%D0%A0%D1%83%D1%81%D0%B5%D0%B2-%D0%B5-%D0%BD%D0%B0%D0%B9-%D1%89%D0%B0%D1%81%D1%82%D0%BB%D0%B8%D0%B2%D0%B8%D1%8F%D1%82-%D1%87%D0%BE%D0%B2%D0%B5%D0%BA-%D0%B2-%D0%91%D0%B0%D0%B7%D0%B0%D1%82%D0%B0_l.384_i.10128278.html#.U04sV_l_uot[/video]

Hug Hug Hug

# 632
Човека е разумен.. той видя няколко пъти категоричните откази на Гери и въпреки това попреигра леко за флирта и романтично настроените зрителки.. Мислите ли че този човек, близо 30 годишен, живял леко дивашки, ще се държи като попикан тийнейджър, влюбен за първи/втори път и ще вярва до последно че въпреки хладното отношение на Гери все още има шанс за "любовта" им.. Това е тотална актьорска игричка (доста слаба за будния зрител, но достатъчно заслепен да вярва, че само подбраните кадри в рамките на едно седмичните предавания (около 38 минути, от които я има 2-3 за отношението му към Гери, я не!) са олицетворение на случващото се 24 часа 7 дни в седмицата ..Вероятно Н.Николов му го е препоръчвал, за да изглежда миличък в очите на зрителите.. А и съгласете се, на всеки мъж би било приятно да се закача с Гери, смисъл - дори е удоволствие да се играе такава роля Simple Smile После видите ли изкуствения скандал "ЩЕ СЕ СЪДИМ" (ама на ужким).. горкия как сега ще останел без работа.. Сега почнаха това с библията.. Това е една противоречива, но и доста симпатична къртица.. или поне така ни я представиха... Simple Smile

# 633
Костя, Костя.... много добре го отигра с клетвите в Библията ...
Аз съм на неговото мнение все пак, че беше тъпа цялата тази сценка.. Както и по рано писах - няма нужда да се търси къртица, просто да ги строят в редица и да им дадат Библията и да се кълнат на ред. Който пропусне - той е къртицата.. Толкова е просто Simple Smile))
А няма ли да е тъпо да знаеш, че си къртицата и да се кълнеш в Библията и в най - милото си, че не си? Може да се помисли и в тази насока. Какъв човек трябва да си ..... Според мен всички са искрени и могат да излязат от подозрение - Сано, Емо Каменов, Боби, Виктория, Марина, по - рано и Ивайла и Жоро май са се клели..... то не останаха много...
Русев ме кефи - страхотно чувство за хумор, страхотна усмивка, интелигентен.. ако някой се чуди какво му харесват жените Simple Smile)) ( за отрицателните качества няма да говоря )

# 634
Разбирам Костя. Аз също не бих се заклела, та дори да не съм къртица. За мен това е тъпо и не смятам,че някой е длъжен да се заклева, само защото са го накарали. Изглеждаха като в детската градина с тия заклеваници.  Naughty

# 635
  • Варна
хахах Joy
Чудесен поздрав за добро утро, Диди, мерси  Mr. Green Mr. Green
А аз искам да ви поздравя всички с една нежна песничка:  http://vbox7.com/play:fa43db4b64 , в чийто клип участва Косъмчето  Peace

Вчерашният спор м/у него и Б.Т. беше не толкова сблъсък на позиции според мен, а показателен как трябва да се отнасяме със злобни и прости хора като Б.Т. - право в очите й, ясно и точно й каза, че е много назад от умствения му потенциал и по-добре, когато няма какво да каже да замълчи  Peace
Много е точен, много на място Сано  smile3501 Дано да се е усетила Б.Т., че щом подразни и него с тъпите си изказвания и грозен тон, вече й е време да си ги подбира  Naughty

ПС: avalancha, жестоко беше това  Hug

Meрнах го във Фб, засмя ме и дойдох тук да споделя -

# 636
  • Ямбол
Аз пък щях да се закълна. Това за мен е нищо, не вярвам. Мога да се закълна във всичко каквото ми кажат - деца, семейство, библии и пак да правя каквото си искам. Това го вярват само децата и простоватите хора.

# 637
  • IT
Това го вярват само децата и простоватите хора.
Кое го вярват само децата и простоватите хора?

# 638
А видяхте ли,колко бързо забрави Герито?!

Това не е трудно упражнение, тя е супер забравима, смятай щом и онова гифче не помага.   Mr. Green

Бориса от друга страна....  Laughing

# 639
Гериту е при Катето Евро.

# 640
  • Ямбол

Клетвите.

# 641
  • София
А аз искам да ви поздравя всички с една нежна песничка:  http://vbox7.com/play:fa43db4b64 , в чийто клип участва Косъмчето  Peace
Много нежна песен и страхотен клип.  bouquet

Гергана е на гости при Катето Евро. Peace

# 642
  • IT

Клетвите.

Не мога да не се съглася с теб.

# 643
Абсолютно, тия клетви са измислена работа.. изобщо не влияят.. някой си хвърлил нещо в пространството + думичката "заклевам се".. голяма работа.. наистина по-скоро глупак би повярвал на клетва..

# 644
  • София
Аз пък щях да се закълна. Това за мен е нищо, не вярвам. Мога да се закълна във всичко каквото ми кажат - деца, семейство, библии и пак да правя каквото си искам. Това го вярват само децата и простоватите хора.
Хора всякакви...
Аз никога не бих се заклела в децата си,ако ще и да съм най-правата на света.
За Библията съм по-скоро склонна да мисля,че е до човек,не би ми било чудно и къртицата да се е заклела.

п.п.Герганчето я хванах накрая при Катето Евро.Държи се като обидена на всички.Нещо интересно каза ли?

Общи условия

Активация на акаунт