КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ /14-21.04/

• 61 012
  • 1 651
  •   1
Отговори
# 915

Ивайла иска да е мъж (или деца да няма  Rolling Eyes ): Майка да имаш, но да не си майка.  Party Party Party

И мен ме изуми този коментар на Ивайла.  Shocked

# 916
  • Мюнхен
Аз не видях какво толкова каза Боби на Марина?  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 Голяма драма, голямо нещо. Марина сама срещу мъж, който дори и е бил пехотинец. Горката. Възмущава се от "бруталните и страшни" нападения на Боби, умира от страх защото е жена срещу такава скала, а той как я нападна само... То не бяха картечници, бомби, чак с танк тръгна след нея  Joy Joy Joy Joy Joy Много мразя когато някои започнат така да се вживяват. И се оплаква на не кой да е, а на най-големият агресор в базата. Забрави и отношението и нападението на Георги срещу нея. Дори тогава не изля такава помия срещу Жорко, колкото сега. Не го и номинира. На всичкото отгоре и насъсква Каменов с намеци срещу Боби. Ако ти кажа той какво каза, ама няма да ти кажа....
Цяла седмица ни показваха кадри с Бориса, наближиха лайфовете и пак почнаха с Боби. А Бориса я дават как върти очички пред камерата.
Иначе сватбата беше интересна.
Направиха ми впечатление думите на Вики. Защо наистина не наблягат на отношенията Русев / Бориса? Те само където не спят в едно легло. То са 10 минутни прегръдки, целувки....
А пък Русев как се хилеше на "сватбата" на Боби и Вики и щеше да я "утрепе" с този ориз. Ако можеше цял камион щеше да стовари върху нея.  hahaha hahaha hahaha

Последна редакция: пт, 18 апр 2014, 11:29 от bggirl22

# 917
Марина колкото и да е глупава, не смее да каже нещо на Жоро, защото щеше да мине през нея буквално. А за Боби знае, че не е агресивен и нищо няма да и направи - каквото и да му каже.

# 918
  • Бургас

ето  какъв е символът на шишарката   -  http://xcombg.net/index.php?topic=68.0

# 919
Знае ли се дали някой от участниците е католик? Шишарката е символ на католицизма.
Ето шишарката в двора на музея на Ватикана:
Скрит текст:

Или някой от участниците пък да е свързан с Италия, Рим, Ватикана?

А от древността още е и символ на плодородието. И още: http://nikolaijambol.blogspot.com/2012/01/blog-post_09.html

Последна редакция: пт, 18 апр 2014, 10:22 от Greene

# 920
Първо да споделя, че много се смях на снощния епизод.
И сега нещо към красавицата - (нищо лично), но не мислиш обективно. Когато някой каже нещо срещу Бурхан, скачаш, че се обсъжда външност, а не играта. Не съм дребнава и няма да ходя да ровя в твоите постове, но по памет доста си писала примерно срещу Бориса и то не като играч, защото тя като играч е №1..... Коментираш колко е проста и още куп обиди, които не са свързани с играта. Просто бъди обективна ....
Иначе се радвам, че в темата все още се поддържа добрия тон  Peace
А това за Борислав, че имало кампания срещу него - не мисля. Той прави такива глупости, че просто няма как да не ги излъчат. Монтажчето с Косъмчето беше върхът... Поздравления за монтажистите - беше много забавно. То просто няма как да го пропуснат това - толкова е забавно и наистина е леко абсурдно. Толкова много да го гали, прегръща, опипва и тн... А реакцията и коментарите на Емо Каменов по случая бяха много забавни..  Mr. Green Mr. Green Mr. Green  Колко искренно се възмущава ... Simple Smile
И едно цитатче -" Донесе ли ти Бурхан фреш - край. Ще гориш по краищата" Joy Joy Joy
Сори, че толкова много писах за Бурхан, ама не можах да се въздържа...
Сватбата също беше много забавна Simple Smile И да - Русев с голям кеф им хвърляше този ориз... И Бялата роза, тостера ... изобщо класика в жанра Simple Smile

Шишарките за сега не мога да ги свържа с Костя, но те май по скоро са за заблуда ...

# 921
И аз се включвам в темата за новия жокер. Шишарките са 36, а Христина Русева е на 34 години, поне това са официалните данни. Rolling Eyes

Шишарките могат да се свържат и с коледната елха, единственото, с което свързвам това е следното: познайте кой има имен ден на 25.12 - Христина.

Във фейсбук страницата някой беше написал, че Ивайла си е говорила с Жоро, че Румен Вълка е ходил на концерт на АББА с руса перука и пиел боза. newsm78  

Забелязах, че чантичката от предишен жокер пак беше на масата до шишарките, така че трябва да се тълкува заедно с тях.  

Тази вечер има живо предаване, най-накрая  Simple Smile  тази седмица дейлитата ми бяха леко безинтересни, вече си смучат от пръстите с какво да оклепат Бурхан, да видим дали ще им се получи...  Надявам се тази седмица да излезе по-слаб играч, защото занапред ще става все по-сложно. Абстрахирам се от недостатъците на участниците, всеки ги има, но според мен би било хубаво да си излязат един след друг Емил К., Марина, Евгени и евентуално Русев, ако не е кърта.

# 922
Знае ли се дали някой от участниците е католик? Шишарката е символ на католицизма.
Скрит текст:

А от древността още е и символ на плодородието. И още: http://nikolaijambol.blogspot.com/2012/01/blog-post_09.html
Евгени не е ли играл в Италия?

# 923
  • линията между противоположните крайности
Скрит текст:

не, шишарката не е символ на католицизма.  в центъра на нашия мозък има малка жлеза, наречена шишарковидна жлеза - Пиенална (Епифизата), която се нарича Пиенална-шишарковидна, защото... има формата на шишарка. някои  дори  смятат, че шишарката е символ на третото око.  сега смътно си спомням, че Виктория  беше казала, че ще отвори третото око на Борислав. дано не греша де  newsm78

# 924
  • линията между противоположните крайности
ето и  линк към нещо, което аз твърдя  http://www.spiralata.net/kratce/index.php/istoriya/469-pado

# 925
Скрит текст:

Играл е - даже в три отбора там "Сил Волей", "Каляри", "Пиаченца".

# 926
За мен той  е кърта

# 927
Шишарката е много използван символ и в масонството. Някой да е масон? newsm78

# 928
  • Варна
Аз не видях какво толкова каза Боби на Марина?  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 Голяма драма, голямо нещо. Марина сама срещу мъж, който дори и е бил пехотинец. Горката. Възмущава се от "бруталните и страшни" нападения на Боби, умира от страх защото е жена срещу такава скала, а той как я нападна само... То не бяха къртечници, бомби, чак с танк тръгна след нея  Joy Joy Joy Joy Joy Много мразя когато някои започнат така да се вживяват. И се оплаква на не кой да е, а на най-големият агресор в базата. Забрави и отношението и нападението на Георги срещу нея. Дори тогава не изля такава помия срещу Жорко, колкото сега. Не го и номинира. На всичкото отгоре и нансъсква Каменов с намеци срещу Боби. Ако ти кажа той какво каза, ама няма да ти кажа....
Цяла седмица ни показваха кадри с Бориса, наближиха лайфовете и пак почнаха с Боби. А Бориса я дават как върти очички пред камерата.
Иначе сватбата беше интересна.
Направиха ми впечатление думите на Вики. Защо наистина не наблягат на отношенията Русев / Бориса? Те само където не спят в едно легло. То са 10 минутни прегръдки, целувки....
А пък Русев как се хилеше на "сватбата" на Боби и Вики и щеше да я "утрепе" с този ориз. Ако можеше цял камион щеше да стовари върху нея.  hahaha hahaha hahaha
bggirl22 +1  Hug

Освен добрата асоциация на Георги спрямо жокера от снощи (шишарка->природа->екология-> Е.Р. и бизнеса му), с която съм напълно съгласна ето какво още намерих:
"Шишарката - символ на огъня, живота и новото начало.
Шишарката с хилядите си семенца е символ на плодородието и мъжката оплодителна сила.
Шишарка е много подходяща за хора, които искат да поставят ново начало в живота си." ->отново Е.Р.- Лъв -огнен знак, не се е задоволил единствено със жена си, след случката с Вики е поставил ново начало в отношенията си с Христина по неговите думи Wink

ПС: Evangelina, писала съм във връзка с поведението й, което Е част от играта Wink (ти си писала за пъпки и т.н., които НЕ са, но както и да е, пишете си за недостатъците на участниците, аз ще се абстрахирам Wink ) Никой тук не е обективен, всички сме субективни - дори и ти - убедена си в Костя и щом жокера не може да се свърже с него значи е фалшив  Mr. Green

Последна редакция: пт, 18 апр 2014, 11:23 от little_beauty

# 929
little_beauty не искам да споря... Но това, че Бориса е "елементарна и поръхностна", какво общо има с играта... Както и да е .. Ти си имаш твоя истина, аз моя... Колкото и да се мъча да избегна обсъждането на външността на участниците, понякога не успявам ... Не съм безгрешна Simple Smile))
И със сигурност не съм безпристрасна, но се старая, докато на теб ти личи от сто километра...

А това за жокера, не казвам, че е фалшиф.. Със сигурност е свързан с Костя, но може да се свърже с почти всички играчи, затова казвам, че е объркващ. А как е свързан със Костя, засега не зная, може би нещо с родното му място?!?! Няма как да знаем всичко за него .. Ще помисля още и ако измисля нещо ще ви споделя Simple Smile
Жокерите за мен са бонус, аз гледам основно поведението на играча.
Другото, което ми направи в печатление вснощния епизод е когато Ивайла и Жоро обсъждаха жокера и Ивайла каза, че Русев се е ориентирал към Костя... , Жоро каза, че Костя просто му е удобен... Така, че Русев, ако наистина се е ориентирал към Костя, много вероятно е да имаме финал Костя - Русев. ..

Общи условия

Активация на акаунт