Valar morghulis - GoT - Тема 9

• 44 139
  • 732
  •   1
Отговори
# 465
  • Варна
Скрит текст:
А и на Тирион му пада мотивацията за убийството на Тивин ако го оправдаят.
Скрит текст:
Е, нали му остава мотивът за детската любов?

Скрит текст:
В такъв случай има същия мотив да убие и Джайм.

# 466
Скрит текст:
Тирион не убива Тайвин само защото е бил осъден, а заради целия процес. не убива, за да се спаси, а от омраза. Мотивацията се запазва. Ама както и да е, прави сте, че колкото и да ми се иска, надали ще променят до там нещата.

# 467
  • Варна
Скрит текст:
Тирион не убива Тайвин само защото е бил осъден, а заради целия процес. не убива, за да се спаси, а от омраза. Мотивацията се запазва. Ама както и да е, прави сте, че колкото и да ми се иска, надали ще променят до там нещата.

Скрит текст:
Мотивацията на Тирион е дълга тема, но ако беше оправдан със сигурност нямаше да убие Тивин. Да, щеше да го накара да си плати, но така и не по този начин.

Според мен. Ако някой желае може да дойде в темата за книгите да го обсъдим. Grinning

# 468
А всъщност откъде дойде информацията, че някой ще оживее???
Мда, я дайте някакъв линк с тази информация. Мен нещо ме съмнява, дано да не е вярна. От друга страна,
Скрит текст:
наистина няма за кога да въвеждат Вал другия сезон и ако не са решили да се откажат от този персонаж, като нищо Игрит би могла да поеме функциите ѝ. Оберин е абсолютно изключено да оцелее, това е прекалено драстична промяна, пък и смъртта му е един от най-шокиращите моменти в книгата (което пък се превърна в запазена марка за сериала), няма как да се откажат от това.

# 469
Кажете за Шае

Скрит текст:
Оберин - абсурд
къде отива мотивацията на пясъчните змии, ако баща им оживее  Mr. Green
пък и не виждам какво място ще му намерят по-натам Rolling Eyes

# 470
  • Русе
Шае тук я представиха като огорчена жена, която иска да си го върне на любимия заради накърнените си чувства. В оригинал си беше просто явна златотърсачка. Интересно ми е как с променения образ ще изпълнят това, което предстои напред за нея.

# 471
накърнени от кое? че тирион е оженен по принуда за санса? нали шае знае, че той не спи с жена си  Rolling Eyes

# 472
Може би са й обещали спасение, иначе трябва да умре. А и когато той я отпрати, точно това си мислех, че ще направи - ще го предаде.

# 473
  • Русе
Нали в опит да я спаси, като я махне от столицата, я изгони, наричайки я „курва“. Затова и
Скрит текст:
в последния епизод на неговото „Шае, моля те, недей“ в епизода тя отвърна с треперлив глас с „Аз съм курва, не си ли спомняш?“ и после енергично започна да обяснява какво и как било.

- "You are a whore! She is fit to bear my children, and you are not. I can't be in love with a whore. How many men have you been with, 5000? I have enjoyed my time with you, and now that time is over".
...
- "Shae, please, don't." - "I am a whore, remember"?

В сериала мисля, че наистина го обича(ше).

Последна редакция: пн, 12 май 2014, 22:19 от Koronis

# 474
  • срещу двата комина :)))
Страхотен епизод, страхотен  smile3501 Всички актьори бяха невероятни, а никога не съм искала някой да умре, колкото искам Церсей да се гътне  Mr. Green

# 475
не гледам филма, но се интересувам какво горе-долу се случва  Wink

Скрит текст:
Нали в опит да я спаси, като я махне от столицата, я изгони, наричайки я „курва“. Затова и в последния епизод на неговото „Шае, моля те, недей“ в епизода тя отвърна с треперлив глас с „Аз съм курва, не си ли спомняш?“ и после енергично започна да обяснява какво и как било.

"You are a whore! She is fit to bear my children, and you are not. I can't be in love with a whore. How many men have you been with, 5000?".

благодаря!  Hug

Последна редакция: пн, 12 май 2014, 22:29 от bubanka

# 476
  • Русе
не гледам филма, но се интересувам какво горе-долу се случва  Wink

Ясно Simple Smile . Редактирах горния си пост, за да се види по-ясно връзката.

# 477
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Скрит текст:
А и на Тирион му пада мотивацията за убийството на Тивин ако го оправдаят.
Скрит текст:
Е, нали му остава мотивът за детската любов?
Скрит текст:
В такъв случай има същия мотив да убие и Джайм.
Скрит текст:
Не мисля. Между Тирион и Джайм винаги е имало обич и това разкритие може да я разклати, но не и заличи, докато баща си го е мразил цял живот.

Муре, и аз много искам да и се случат на Церсей лоши неща. Ако ще мре, да е бавно и болезнено- съдбата от книгите не и стига.

# 478
Мога ли да отбележа, че темата е за сериала, а не за сравнение между сериала и книгите.

Последната седмица поне от 4 различни юзърки чух, че са се отписали от темата, защото се нищят спойлери свободно.
Това можем да си го правим и при книгите.

# 479
  • Русе
Права си, редактирах поста, за да не се вижда. Спойлери извън рамките на показаното дотук в сериала не са слагани, но правилно, има хора, които все още не са гледали последния епизод. Иначе някое и друго сравнение с книгите пък не виждам какво пречи, доколкото то не представлява спойлер за бъдещите епизоди.

Общи условия

Активация на акаунт