Violetta~Виолета- една мечта, една песен. - Тема 15

• 80 578
  • 744
  •   1
Отговори
# 420
# 421
Направих и обработка на Диелета. Ето я:

Нека всички фенове на Диелета да се радваме на обработката (е, поне тези, на които им харесва). Скоро ще направя и на Леон и Виолета специално за Леонетите. Simple Smile

# 422
Дъгичке, чакаме песента за сладките работи. Усещам, че ще е много вкусна.  Laughing
Ауу, не се бях сетила за зли близнаци и за телепортиране в друго измерение.  newsm78 Браво, и твоята теория е много добра.  Joy Какви ли не неща измислихме, все нещо от тях би трябвало да е вярно. ;д (Ето до къде води гледането на много телевизия  Mr. Green).

А Макси като заприказва на Людмила най ме изкефи онази физиономия която гласи "На ги разбирам тия момичета" (отново без лоши чувства, но понякога и аз не се разбирам ;д).
Ние самите не можем да си се разберем, пък камо ли някой друг да успее.  ooooh! Joy

Кати, може би й е харесало да бъде с по-къса коса. Но нали каза, че изрусяването и подстригването се дължи на третия сезон, така че явно пак от там са я накарали.

Стили, веднага си свалям обработката на Диелета на компютъра. Страхотна е!  Heart Eyes

Нова снимка, под която Клара е написала: "Вече е официално. Днес започнах да се снимам във Виолета 3."

# 423
Така като говорите за сладки работи полудявам.На диета съм и хич не ми помагате  hahaha Стили,невероятно си го направила Heart Eyes Много ми харесват двамата,както и Леонета,така че нямам търпение newsm10 Много се радвам,че Клара ще участва.Без нея сериалът щеше да бъде по скучен  newsm44 А за новия план на Людмила и Диего.Сигурно Бродуей има РД и мислят каква мусака да сготвят  smile3532

# 424
Сигурно Бродуей има РД и мислят каква мусака да сготвят  smile3532
100%

# 425
Сигурно Бродуей има РД и мислят каква мусака да сготвят  smile3532
100%

Това ще бъде невероятна изненада за Бродуей!!  Joy Joy    Стили, обработките ти са страхотни!!!  Вече си свалих тази на Тини и Мечи и чакам с нетърпение тази на Леонета!! 
Рая, права си гледането на твърде много телевизия води прекалено много фантазии.  Joy Joy 
Вчера епизода беше страхотен, имаше по малко от всичко.  Края беше много тъжен, щях да се разплача. Sad Cry

# 426
Края беше много тъжен, щях да се разплача. Sad Cry
И аз щях да ревна. Вие изпитвате ли това чувство-тъжно ви е за Анджи и сега я виждате че пак ще е в сериала и чакате да се появи в следващия епизод... но после осъзнавате че ще я видите чак в 3 сезон и ви става тъжно??

# 427
Края беше много тъжен, щях да се разплача. Sad Cry
И аз щях да ревна. Вие изпитвате ли това чувство-тъжно ви е за Анджи и сега я виждате че пак ще е в сериала и чакате да се появи в следващия епизод... но после осъзнавате че ще я видите чак в 3 сезон и ви става тъжно??

Да, така е!!  Нямам търпение да я видя в трети сезон!!  Но все още не мога да свикна че заминава за Франция. 

# 428
И на мен ми стана гадно за Анджи.Но пък да се радваме,че ще се върне.Ехехе вижте ако искате тази страница и се забавлявайте на воля ''политици'' http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=727417.690

# 429
Най-накрая Бродуей да хапне нещо!! А Ксаби и Факу са уникални!!  Те са напълно нормални.  Joy Joy

# 430
  • София
Имам чудесна новина!  Peace
Отново посетих форума, в който пишат за новите епизоди и намерих това:
Disney Channel    24.05.2014   18:05   Виолета    Еп. 159
Disney Channel    24.05.2014   19:00   Виолета    Еп. 160
В събота (24-ти май) от 6 след обяд ще дават последните два епизода Simple Smile  Peace

# 431
Най-накрая Бродуей да хапне нещо!! А Ксаби и Факу са уникални!!  Те са напълно нормални.  Joy Joy

Факу да внимава ,че да не стане като с Руджеро  Joy Joy Joy Да не му развали кефа на Самюел,че става опасно  Joy hahaha

# 432
Имам чудесна новина!  Peace
Отново посетих форума, в който пишат за новите епизоди и намерих това:
Disney Channel    24.05.2014   18:05   Виолета    Еп. 159
Disney Channel    24.05.2014   19:00   Виолета    Еп. 160
В събота (24-ти май) от 6 след обяд ще дават последните два епизода Simple Smile  Peace
Страхотна новина,Марти!!!Може това момиче в vbox също да ги качи. Peace

# 433
Vilu -
Чуете и почувствате
Имам чувството, че ти започваш да се
Crazy, луд, луд, Oo ...
Diego -
Разберете и се чувстват
От разбити сърца
Кралят Слънце, аз слънцето цар, слънцето Oo ...
Razem -
Чуйте моята песен
Vilu -
Прави каквото ти казва сърцето
Diego -
В моя танц темпо боя
Това е sepancial
Razem -
My TA стил ще завладее
Diego -
Краката се движат в ритъма
Знам, че не може да помогне
Vilu -
Той отделени безкрили муха
Razem -
My TA стил ще завладее

REF -
Vilu -
И аз съм така
Животът ми е луд
Имам чувството, че съм на хиляда
Промени Cortigo всичко
Diego -
И аз съм така
Един поглед
Ще бъда в
Завинаги в любовта

Vilu -
Чуете и почувствате
Mil parinosas днес в моя
Ако почувствате добре
Diego -
Разберете и се чувстват
Аз съм тук на партията
Ще започне, ще започне, партията ще започне
Razem -
Чуйте моята песен
Vilu -
Вие какво е в сърцето
Diego -
В моя танц темпо боя
Това е sepancial
Razem -
My TA стил ще завладее
Diego -
Vilu -
Той отделени безкрили муха
Razem -
My TA стил ще завладее

REF -
Vilu -
И аз съм така
Животът ми е луд
Промени Cortigo всичко
Diego -
И аз съм така
Един поглед
Ще бъда в
Завинаги в любовта

Diego - Oue китката
Аз съм толкова
Preguntra двойка има

"Леон": Но вие

Vilu - Всичко се променя, когато се приближиш

"Леон"; очите ви Hance ме да се чувствам
Аз съм
Летенето, летенето
Vilu -
Вашето присъствие в моя свят завърши
Diego -
Имате моята принцеса
Днес с целувка

Razem -
Чуйте моята песен
Diego -
Vilu -
Това е като полет без крила
Моят стил ще спечели

REF -
Vilu -
И аз съм така
Животът ми е луд
Промени Cortigo всичко
Diego -
И аз съм така
Един поглед
Ще бъда в
Завинаги в любовта
Vilu -
И аз съм така
Животът ми е луд
Промени Cortigo всичко
Diego -
И аз съм така
Един поглед
Ще бъда в
Завинаги в любовта

Хахахахах

# 434
И на мен ми стана гадно за Анджи.Но пък да се радваме,че ще се върне.Ехехе вижте ако искате тази страница и се забавлявайте на воля ''политици'' http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=727417.690

О, помня онези времена... ;д Сякаш беше вчера - текст на песен+google преводач=пълни безсмислици. ;д Някой още да вярва, че Диего е политик? Защото вярвам, че както Людмила и Диего са се обърнали с гръб към останалите, мисля, че тя му е казала, че ще гласува за него. Laughing Но не е искала Виолета да разбира, понеже нея много я интересуват икономическите последствия и не иска Диего да е на власт. Ама с Людмила понеже са приятели, тя ще гласува за него. Joy Ето, още една нова теория. ;д

Общи условия

Активация на акаунт