Violetta~Виолета- една мечта, една песен. - Тема 15

• 80 375
  • 744
  •   1
Отговори
# 510
Епизода ми хареса като цяло.Леон и Виолета ми бяха симпатични.Людмила я харесвам много и заслужава да е с Феде,все пак се обичат.Олга ме обърка с тази торта ;д Ингрид междудругото е красива.Танца на Диего и Фран беше страхотен,както и на Леон и ВИлу.Ще си призная,че танца на Нати и Феде не беше много добър.Стана ми гадно за Людми,защото сбъркаха и няма да заминат.А Херман ме дразни.Вилу е голяма а той вика Не няма да ходиш никъде ;д

# 511
Стана ми гадно за Людми,защото сбъркаха и няма да заминат.
Те не сбъркахА а Людмила сбърка!

# 512
Да ама покрай Людмила и Макси се обърка малко

# 513
  • София
Епизодът е бил хубав. Изгледах го!  Peace
Хореографиите на всички бяха уникални. Някои се справих по-добре, други по-малко, но всички се справиха добре. Моите фаворити на първо място бяха Фран и Диего, а на второ - Виолета и Леон.  Peace Не разбрах защо Камила сбърка. Людмила също.  newsm78 Федерико и Нати също бяха чудесни, но хореографията им беше ... елементарна.  Peace Олга ме разбива, тази жена е наистина опасна  Laughing Джейд също. Тази жена е много тъпа, но пък точно това е забавното  Laughing Хареса ми Накси целувката  Heart Eyes Те са ми любимата двойка.  Simple Smile Хареса ми и сцената с Леон и Вили. Бяха много готини заедно  Peace Диего ми е мноооого антипатичен.  #2gunfire Не мога да разбера Людмила какво прави. Трябва да го смачка, трябва да му покаже, че тя е много над него, а не да му се оставя да я тъпче. Защо не казва истината на Виолета, не знам, много очаквам момента, в който Диего ще е на дъното   jumpuu

# 514
Епизодът вчера беше интересен.
Няма да коментирам отделните случки, само ще кажа, че ми бяха много смешни Джейд и Матиас, а също и Олга. Joy Joy
И за танците:
За мен най-лошо се представиха Камила и Бродуей (тях вече не мога да ги гледам, омръзнаха ми с техните драми....), а най-добре се представиха Диего и Фран и Леон и Виолета, може би малко повече ми харесаха Леон и Виолета. Горката Людмила, заради Феде обърка стъпките, но аз пак я харесах. Heart Eyes А Херман беше много смешен като разбра, че победителят ще замине за Испания и веднага скочи.  Учудих се, че всички мислят, че на всяка цена ще спечелят Виолета и Леон. Peace

# 515
Епизодът вчера беше интересен.
Няма да коментирам отделните случки, само ще кажа, че ми бяха много смешни Джейд и Матиас, а също и Олга. Joy Joy
И за танците:
За мен най-лошо се представиха Камила и Бродуей (тях вече не мога да ги гледам, омръзнаха ми с техните драми....), а най-добре се представиха Диего и Фран и Леон и Виолета, може би малко повече ми харесаха Леон и Виолета. Горката Людмила, заради Феде обърка стъпките, но аз пак я харесах. Heart Eyes А Херман беше много смешен като разбра, че победителят ще замине за Испания и веднага скочи.  Учудих се, че всички мислят, че на всяка цена ще спечелят Виолета и Леон. Peace
Ми те това си го мислят защото знаят че Вили и Леон са the best !

# 516
Отивам да гледам Виолета концертът! Wow!

# 517
Отивам да гледам Виолета концертът! Wow!
Разкажи ни после как е бил филмът???Аз сигурно ще го гледам другата седмица,затова тези,които са го гледали да споделят мнения!!! Peace

# 518
Нови снимки от заснемането на трети сезон
Пабло най-много се вижда  Joy hahaha

Алба и новият

# 519
Билетите за кината тоест филма на Виолета за лица под 18 са 7 лева, а за над 18 колко са ?  smile3506 

# 520
Здравейте! Знаете ли, открих нова фенска двойка - Хорлари - Хорхе и Клари (Клара). Laughing Ето техни снимки:

Много са сладки. Heart Eyes ;д А преди си мислехме, че Леонческа (Леон и Франческа) е странна фенска двойка. ;д

# 521
Филма беше много як и на всяка цена трябва да го гледате! Аз бях там с 2 приятелки и винаги щом видехме Леон настръхвахме и почвахме да крещим и всички ни гледаха странно но на нас не ни пукаше! Във филма повечето сцени бяха от концертите как пеят песните. Извън концертите имаше най-много 7 сцени
1. Тини интервюираше Панчо(китариста им)
2. Факу интервюираше помощник-хореографката
3.Правиха изненада на Канде за РД
4. Хорхе и Мечи украсяваха тортата на Канде(Докато я украсяваха Мечи бъзикаше Хорхе-Леон слезнал от мотора и тръгнал да прави торта със сърчица! :DDDD И той й казваше-Да стигнах дъното!)
5. Отидоха в ресторанта за рождения й ден и Феде извика Тини да прави пица. Отидоха там, направиха тестото и се започна с върховното хвърляне във въздуха!(Тини на 2-3 пъти щеше да го изтърве Grinning)
6. Даваха ги как пеят
7. Факу говореше как Тини е искала докато пее Como quieres той да е там с нея и да танцува.
8. Говореха как са си изкарали на концертите, споделяха тайни(всички са мой сродни души-много разсеяни и захвърляни) и казаха че тяхната любима песен е Ser mejor
Излизаха 1 на бис да пеят Nel mio mondo за 2 път и пяха също на италиански Vieni canta

# 522
Офф, Стефи ПАК се е лернала на някоя снимка свързана с Виолета! Confused

# 523
Здравейте.Аз незнам дали ще го гледам концертът,но да се надяваме Simple Smile Една приятелка е ходила вчера и я питах къде и колко.Кино Арена за 7 лв май.Нямам търпение за новия епизод утре,но пък и не искам да идва понеделник,защото имаме химия последния 7 час Sad Ми то без лепката са на никъде ;д И без мамутчо кожухчо ;д

# 524
  • София
Току що се върнах от киното. Не знам как да го опиша. Беше НЕВЕРОЯТНО! Жалко за тези, които няма да го гледат.  Peace Това е просто едно невероятно изживяване! Песните - супер, хореографиите - супер, всичко беше супер!
Наистина Тини е много лигава  Thinking Панчо им е вокален педагог и най-добър приятел на Тини. Когато нечий глас е преграхнал, той им дава джинджифилов чай ;д, който Тини мрази  Laughing Факу интервюира Вероника - помощник хореограф. Любима и е хореографията на Voy por ti.  Grinning Дори я танцуваха  Laughing Всички говореха на италиански ;д имаше субтитри, за всички, които не знаят ;д . Рудже и Лодо изпяха Ven y canta на италиански, много ми харесаха  Peace Мечи и Факу за малко да се целунат ;д добре, че се осъзнаха - Ahi estare, а Алба изкукурига тогава ;д Факу на няколко пъти се опита да избяга, но Мечи постоянно го връщаше  Laughing Мечи прати целувка на Руджеро, но все едно на Факундо ;д. Само не ми хареса, че Nel mio mundo я изпя Тини, а не Лодовика. Според мен трябваше Лодовика да я изпее. Simple Smile Снимал съм някои песни (части от тях, защото телефона ми е такъв загубен ...  #Cussing out) Очаквам да ми пратят клипчето, което снима, човека, който беше с мен ;д Ще потърся за клипчета и в youtube и ще ги кача в vbox. Simple Smile

Последна редакция: нд, 11 май 2014, 18:55 от мк9

Общи условия

Активация на акаунт