Violetta~Виолета- една мечта, една песен. - Тема 15

• 80 339
  • 744
  •   1
Отговори
# 600
Епизода е бил интересен !  Simple Smile Simple Smile Като чета това което си пишете !

# 601
Вече гласовете за Лодо да дойде в България са 435 урааа!!!
Здравей Михаела нали може да те наричам Миши , казвам се Деница , но ми викат Дени ! Много се радвам за гласувате , а вече са даже и 440  Peace Peace smile3501 smile3501 smile3501

Може да ме наричаш Миши и да вече са 443!! Woww много бързо се качват гласовете Дени!

# 602
Здравей Михаела нали може да те наричам Миши , казвам се Деница , но ми викат Дени ! Много се радвам за гласувате , а вече са даже и 440  Peace Peace smile3501 smile3501 smile3501

Може да ме наричаш Миши и да вече са 443!! Woww много бързо се качват гласовете Дени!
Да така е наистина много се радвам за това ! Имаме шанс !  Simple Smile Simple Smile Само да не го пропилеем !

# 603
Епизода е бил интересен !  Simple Smile Simple Smile Като чета това което си пишете !

Беше много интересен само когато Людмила казваше на Грегорио че тя познава сина му и има същото петно и Фран като преследваше Диего като детектив е Фран ама с тия очила мале малее много беше интересно!!!  Grinning Grinning

# 604

е дано да съберем много гласове надявам се до 2015 година има много време и ако съберем 5,000 или 10,00 направо нямам думи
Да така е наистина много се радвам за това ! Имаме шанс !  Simple Smile Simple Smile Само да не го пропилеем !

# 605

Беше много интересен само когато Людмила казваше на Грегорио че тя познава сина му и има същото петно и Фран като преследваше Диего като детектив е Фран ама с тия очила мале малее много беше интересно!!!  Grinning Grinning
Laughing Laughing

# 606
Чао до утре сега за съжеление нямам време да седя на компютъра ми но утре ще мога чао на всички и на теб Дени!

# 607
Кати, какво е това детинско поведение от своя страна?  ooooh! Вместо да се радваш, че Лодо ще идва (Дори не е сигурно) в България, ти се оплакваш, че ще е в София. Повечето концерти се правят в столицата на държавата, защото не случайно е столица. Да в други по-големи държави се правят в концерти в няколко града, но отново в по-големите. България е малка и не толкова значителна държава за това е по-логично да се направи концерт само в столицата. То не е сигурно дори дали ще има концерт и те вече правят проблеми. Детинско поведение.  Naughty Следващия път като ти е толкова голям проблема гласувай ако искаш за Бразилия, там вероятността да отидеш е сигурно по-вероятна отколкото да дойдеш в София.  Wink Я къде е Бразилия, къде е София.

Не поведението ми въобще не е детинско. Яд ме е че няма да прави концерти другаде-щом ще прави само в София по-добре да не идва. Aз се съгласявам с написаното от Дъгичка-концерта не е чак толкова важен за родителите ни така че едва ли всички ще ги пуснат. А и да по-скоро да ида в страна като Бразилия или Аржентина отколкото в София и да знам че съм от толкова „незначителен“
град че съм принудена да пътувам от единия край на страната до другия за да видя някоя идолка.

За днешния епизод:
Много ми беше смешен. На мен са ми смешни всички епизоди от Мадрид. Много ме изкефи как Грегорио викаше Ааааа и си гледаше часовника кога ще припадне. Горката Виолета защо Леон й задава такива въпроси-не вижда че й е трудно с Диего пък и я следи и разпитва....ама пак е много хубав и сладичък.

# 608
Кати, какво е това детинско поведение от своя страна?  ooooh! Вместо да се радваш, че Лодо ще идва (Дори не е сигурно) в България, ти се оплакваш, че ще е в София. Повечето концерти се правят в столицата на държавата, защото не случайно е столица. Да в други по-големи държави се правят в концерти в няколко града, но отново в по-големите. България е малка и не толкова значителна държава за това е по-логично да се направи концерт само в столицата. То не е сигурно дори дали ще има концерт и те вече правят проблеми. Детинско поведение.  Naughty Следващия път като ти е толкова голям проблема гласувай ако искаш за Бразилия, там вероятността да отидеш е сигурно по-вероятна отколкото да дойдеш в София.  Wink Я къде е Бразилия, къде е София.

Не поведението ми въобще не е детинско. Яд ме е че няма да прави концерти другаде-щом ще прави само в София по-добре да не идва. Aз се съгласявам с написаното от Дъгичка-концерта не е чак толкова важен за родителите ни така че едва ли всички ще ги пуснат. А и да по-скоро да ида в страна като Бразилия или Аржентина отколкото в София и да знам че съм от толкова „незначителен“
град че съм принудена да пътувам от единия край на страната до другия за да видя някоя идолка.

Напротив детинско е ! И как може да кажеш , че ако прави само в София да не идва ! Може ли така ? Като толкова ти харесват Аржентина и така на татък ходи там ! На нас ни пука за идолката ни и искаме да дойде тук на теб като не ти пука изобщо не пиши и не се разправяй !  Peace Peace

# 609
  • София
Не мога да повярвам какво пишете!  #Cussing out Какво означава по-добре да не идва?  #Crazy Съвземете се, защото вече прекалихте.  #Cussing out Така поставяте нещата все едно: градът, в който живеете или нищо. Сериозно ли?  newsm78 Не мога да разбера вие какво не разбирате от СТОЛИЦА? Столица на България е СОФИЯ!!! София е най-голям и главен град. Тук има много по-подходящи условия за провеждане на концерт, отколкото където и да било!  Wink (Заради Кати - 400 000 д население на Пловдив... София - 1 203 000 д). Wink Вижте разликите. Simple Smile Е, да за вас, които се по-близо до Букурещ - отидете там. Simple Smile  Peace

Последна редакция: пт, 16 май 2014, 19:54 от мк9

# 610
Аз днес не усхях да гледам епизода, затова чакам да го пуснат в vbox,  но по това, което чета е бил отново интересен.
Добре дошла, Михаела!  Аз също съм Михаела и също може да ми викаш Миши!

# 611
http://www.imdb.com/title/tt3653850/

Гласувайте висок рейтинг и пишете мнениня за Виолета: Концертът  Simple Smile

Цели 500 гласа!!!! Shocked #Crazy #Crazy #Crazy Колко време ще е отворено гласуването? На гласуването на R5, което беше 1 седмица, България събра към 130 гласа само Sad

# 612
Добре дошла, TiniLove (Михаела). Hug Аз съм Стили и ти пожелавам приятни мигове в темата ни. Simple Smile

Епизодът днес беше интересен. Поздравления за Виолета, вече успя да повлияе и на Фран, и тя също ми стана много досадна днес. Взема му телефона на Диего, следи го... тези неща сигурно ги е научила от Виолета, най-добрата ѝ приятелка и най-ужасния пример за подражание. Скоро и Виолета ще си го получи, но не съвсем, защото за нея винаги има щастлив край, който не заслужава. Как излъга Леон, че е влюбена в Диего, а после разправя на Франческа, че е влюбена в Леон?! Много се извинявам, ама ако толкова много беше влюбена в Леон, нямаше да го лъже. И сега Виолета, която не изпитва никакви чувства към Диего ще бъде съкрушена от факта, че Диего я е измамил. Значи излиза така - Виолета може да използва другите (излиза с Леон, мисли за Диего и обратното), а нея никой не може да я използва. Да, че защо да я използват нея, тя е толкова невинна, никой не лъже, никого не използва... с нетърпение чакам да видя да си получи поне малка част от злото, което заслужава. ooooh! Извинете, че ставам толкова зла и може би засягам хората, които харесват Виолета (героинята, все пак не съм казала нищо против Мартина), но просто изразявам мнение.

Но сега по-добре да спра да говоря за Виолета, че вече цели романи изписах за нещо, за което не си заслужава, понеже Виолета е просто един герой, тя не е виновна, че е такава, каквато е, сценаристите са виновни. ;д Мартина просто представя тази героиня. Беше и забавен епизодът. А Камила ми беше много смешна, особено във вчерашния епизод, където изкарва Бродуей екстрасенс. ;д Той вече знае какво ще се случи предварително. ;д

# 613
И за този спор, който е единцтвеното детинско нещо изобщо - подхождате прекалено грубо към ситуацията! Да, Кати може би няма възможността да е на концерт на Лодо, ако изобщо дойде, но пък това, че "ако ще идва само в София, да не идва" не е както трябва. Ако нямаш възможност поради една или друга причина не бива да си го изкарваш така. От друга страна всички останали не е редно да й се нахвърляте така грубо още от началото, че после продължихте с неща като "Бразилия е по-близо от София". Такива иронии също са детински и не са приятни за слушане.
А и мисля, че този спор е безмислен. Първо, че няма никаква полза от него и второ, че вместо "да се седне на масата" и да се обсъди всичко човешки, без тези разправии се разправяте като тези във Виолета. Това вече е детинско и непрофесионално.

# 614
Докога е гласуването? Сега нямам възможност да пращам иначе мога много гласове да събера, въпреки че сигурно няма да ида, дори и да дойде.

Общи условия

Активация на акаунт