Да ни донесат тези светли дни само прекрасни новини!-Тема 69

• 21 071
  • 720
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте и от мен. Абе момичета вие не спите ли. Не знам вече колко искам бебенце да си гушкам, ама тая сутрин сънувах, че си правя тестче и имаше 2 чертички а дано съня ми излезе най-накрая истина, че се измъчихме вече с ММ. Blush

# 256
По каква схема го вземате този утрогестан? Не ви ли разбутва цикъла?

# 257
 А ок Нианче. Hug
Ние тук си имаме една педя сняг ,луда работа. ooooh!
Шоко аз го взимах 5 дена 3х1 не знам дали разбутва Ц.

# 258
  • Бургас
Ниана, имаш ли закъснение?
Мадмоазел, аз го пиех 2 х 1 след ову и не съм го спирала, докато не ми дойде. Идваше ми като по часовник Tired

# 259
Момичета,чувствителноста  на Престо е 20 мл а на Шуъра е 25 мл  Simple Smile

# 260
При мен когато съм взимала Утрогестан си ми е идвало точно и е нямало никакви изменение. Е първият път когато го приемах/орално/  беше за кратко и бяха ми го дали в Болницата + всички инжекции за задръжка. После , вторият път го слагах вагинално преди да направя Биопсия и след нея още 3 дни слагах от него. Никакви изменения или странични ефекти в цикъла или нещо друго!

# 261
Аз съм доволна от Утрогестан и занапред бих пила пак от него.

# 262
Аз го слагам от 17-ти ден 2 * 1. Разбрахме се да засека 13 -14 дни от О,  да направя тест и ако е отрицателен да го спра. Принципно вчера ми беше датата за М,  но за момента не ми е дошло а и се съмнявам при тази БТ днес да ми дойде. Все си мисля че ако имаше нещо теста днес трябваше да покаже  newsm78

# 263
  • София
аз съм на същата схема като Ниана но с Дуфастон, Мадмоазел ти като си с нисък прогестереон не ти ли го изписаха също?

# 264
Него спирай докато не минат два,три дни от дата за М и ако още ме ти е дошло направи пак тест.Ако пак е отрицателен тогава го спри приема.

# 265
Добре Биби слушам и изпълнявам  Hug

# 266
  • София
Него спирай докато не минат два,три дни от дата за М и ако още ме ти е дошло направи пак тест.Ако пак е отрицателен тогава го спри приема.

Защо? newsm78 Така няма ли да и се удължи цикъла? На мен лекарката ми каза изрично, в деня на Очакван МЦ тест и ако няма нищо веднага го спирам.Ниана на теб по каква схема ти го изписаха?

# 267
  • София
Привет дами, честит Априлски сняг!

Снощи излизах с кучката в 02:30 и валеше на такива парцали, че беше направо сюрреалистично! Очаквах преспи сутринта  Crazy

Студено ми е, промяна в плана - ще се напивам с червено вино, бирата отпада!

Заринах се с работа предпразнично и аз, както се и очакваше, затова минавам набързичко да ви почерпя. Днес мъжкия Дзвер е рожденик

Скрит текст:

Не е тортата, която се борих да правя снощи, защото нямах време да зареждам батерии на фотоапарата да сваля снимката. На всичко отгоре, мъжкото атакува крема и част от него беше изяден, та дойде малко накрая...  Laughing Ама каквото - такова.

Сутринта бях на ендокринолог..... again. И едно стана ясно - че нищо не е ясно. Каза ми, че няма да ме тъпче с нищо, нямам патология на надбъбреци или ИР или каквото и да е, което я притеснява. Надбъбречните ми хормони са високи, но ще ги следи само веднъж на 6 месеца. Това е, ще си ходя с кистите и с ясното съзнание, че Кораба-майка нещо е объркал в моята програма. Според докторицата хормонална пречка за забременяване няма, проблема е в тръбата. И тя вдигна ръце от моите "приятелки" кистите

Пък аз съм решила днес да не се сдухвам, и без това утре като цъфна ще имам възможност да се нарева и да се подуя като плондир, днес ще тегля една на всичко, ще си обичам мъжа и няма да ми дреме на капата  Mr. Green

Връщам се към работата и ще ви надничам   Simple Smile

# 268
Юхууу добрах се най-накрая до компютъра  Laughing
Здравейте  Hug
Ще ме извините,че пропуснах цяла тема, ама синковеца ми е със сополи и съответно не е на градина и сме по парковете ежедневно.
Нямам нищо ново за казване.Чакам лелката, която трябваше да дойде вчера.
Много ме измъчи този месец, чувствам се като плондер, гърдите ме скъсаха, пукнах се да ям вафли...с две думи, чакам я с нетърпение  Laughing

Маняна извинявам се, че чак сега видях питането.
Това е сиропа:
http://www.iherb.com/Nature-s-Answer-Sambucus-Black-Elder-Berry- … ;sr=null&ic=7

# 269
  • София
Еййй много сте кротки  newsm78
Хммм от вчера не спира да ми "играе"лявото око,дали не е на бременност  newsm78  hahaha hahaha hahaha
Така де бременни до доказване на противното  Joy

Общи условия

Активация на акаунт