Да ни донесат тези светли дни само прекрасни новини!-Тема 69

• 21 045
  • 720
  •   1
Отговори
# 495
Някой с  нещо да се похвали? Thinking

Аз! Аз! Преди три дни забременях с близнаци. Момче и момиче.   smile3538

Сега ще те въведа в ситуацията - тука всички са се депресирали, масово се оциклиха. Аз ядох шоколад и пих кола. Буци се евакуира, понеже страни от депресии. Аз си пиша сама, понеже моят мъж пак има социален живот. Мел е горе долу добре, в цикъл е, но ще и мине. Есенната се е отдала на семейни занимания, нейният мъж няма социален живот.

# 496
  • Бургас
Ей ме и мен, на!
Яйцата ми се изпонапукаха - от 24 едва 11 читави останаха. Поне пъдпъдъчите се получиха добре. Явно в събота пак ще боядисваме.
Телефонът ми тотално издаде багажа, дори контактите си няма да мога да прехвърля. Напук на всичко, ще взема да си сипя едно вино, ще върви на варените яйца Crossing Arms

# 497
Мадмоазел, благодаря ти, те новините, май не са много добри, ама пък ти ме разсмя с твоя стил на писане! Joy А аз очаквах тук поне 5-6 положителни теста. Ясно, след Великден ще е, така че който не чака тогава, ще удари джакпота!
Аз пък съм много добре и грам не съм депресирана, което не ми се е случвало от около година, но естествено все ще се намери нещо да помрачи ведрото ми настроение. Днес, на работа така се ядосах, че ги наредих много яко, чак сега съжалявам.Така не ми беше падало пердето никога!
Ето, сега ще ви наръся с антидепресантски прашец! babydust7

# 498
Goldie наздраве и няма да се шашкаш за яйцата и събота е ден, ако не се лъжа Биби беше казала тайната на варенето на яйцата така че да не се пукат или чупят...  chef
Привет и от мен, момичета, виждам че стискането ми на палци не е дало особен резултат  Sad за което наистина съжалявам, на момичетата, при които лелката все още не е отишла, продължавам да стискам да не дойде  Hug
Забелязвам, че Mademoiselle Chocolate се е развихрила  Heart Eyes
Мен ме боли кръста от преумора днес и смятам да си направя една вана и лежейки да си ви чета и може и да се включа  smile3534

# 499
Шоколадче, разбиваш, направо.

Моля те, включи и мен. Мъдрех предложения, мъдрех, ама нищо не ми се получи. Ставам да ям перфектния си козунак

# 500
  • Бургас
Да, аз по принцип все като Биби ги варя, но не върху кърпа, а в чорапогащник. Обаче тази година реших в уреда за варене на пара и ме увериха, че стават супер. Още на първото зареждане - от 12 яйца, само 2 здрави Joy После им хванах цаката почти hahaha
Аз забравих да кажа, че още не съм се оциклила. Моля, не пускайте палците, щото аз още стискам кълките Sunglasses
Ай, наздраве Drunk

# 501
Чувствам се направо като бита. Цял ден се трепах над козунаците си и накрая- пълен провал. Уж ги пекох на 170-180 градуса, след това и фолио им сложих и изгоряха  #Cussing out #Cussing out

Скрит текст:
После ги опитах, никак не ми хареса. Втория по изгорял ми стана, ама като чели по става за ядене. Ако им белиш коричката  #2gunfire Е, за първи път в живота си правя козунак изцяло сама, че досега съм помагала само на майка ми. Та като за първи опит-бива и мога да си позволя провала. Май по-добре да си правя както обикновено козуначните ми кифлички. Винаги ми се получават . А горкият ми мъж като си дойде от работа му се наточи на първия ми козунак, но му казах , че току що съм го извадила от печката.... Отиде на състезание на тенис на маса и като се върне, ще ги открие в черни найлонови пликове- приготвени за баща ми. Той е голямо "прасе" - каквото не стане, той си го яде.
 Поне в магазина продават козунаци  smile3508
 А стомаха така ми се е подул, да ми идва дори и по-рано, та да ми олеква ...... Хайде аз ви оставям, отивам да гледам " Къртицата" да се поразсея малко и ще чакам ММ да се прибере та да  luvbed , ако не съм заспала от толкова трепане за един никакъв си козунак!!!

# 502
Krasimira84 козунака ти се е получил доста добре, изглежда ми вкусен и като за първи път си е екстраа. Аз пък днес боядисах само 3 червени яйца за първи път с восък, 2 горе- долууу се получиха, 3-тото съвсем не се личи изрисуваното, но по-важното е, че го правим заради традициите, да зарадваме любимите ни хора и най-вече за семеен уют  Laughing lovekiss

# 503
Ехе,здравейте пак,адски бързо пишете едвам насмогвам  Joy

Ние бяхме на детски рожден ден,аз доволен пийнах,малката и тя наиграна  Crazy

# 504
Мен ме е страх от събота и от козунаците предвидени за събота  Crazy
Направих два-три опита.Имам 50 % успеваемост. Crazy
Май нещо с маята не можем да се разберем.
Дано се получи нещо, че тия купешките не са много ок от към състав, а детето много набляга на тях.
Krasima84 според мен козунака ти е се е получил много добре  Peace

# 505
Ето ги и моите яйца

Скрит текст:

Днес правих само със стикери.В събота ще правя с желатинови бои.Нито едно не ми се счупи.Техниката ми е просто да ги варя на ниска температура,без водата да завира.За сметка на това  след като станаха готови детето изпотроши две три,но много се вълнува и не може да се стърпи  Laughing
Мелче,благодаря  Hug
Прегръдки за всички с отрицателни тестове и лелки,а за тези които все още чакат стискам палци  Hug
Аз нещо не мога да се сдухам...нямам сили.Някак си на порцийки си взимам депресийката.Първо с това,че нямам симптоми,после с отрицателен тест два-три дни преди датата,накрая ПМС и като дйде лелката вече се чувствам примирена и започвам да смятам термини,овулации и всичко на ново,какво да се прави...

# 506
  • София
Шоколадче абееее моме много ти е колата май  hahaha
Не съм в цикъл още само с отрицателен тест ден преди М.Още съм бремеНнА...ама тя депресията си е от днес.... Joy
Манана разбирам те мила  Hug
Рости радвам се че си тук.....еее вярно няма много хубави новини ама е весело.....Шоколадчето ни вкарва много ЯкО настроение   bouquetза което аз и благодаря

# 507
  • София
Хахааа Манана вкарала си и Бременни до доказване на противното.....хаххаха готино заглавие,викам малко да го сменим стига с тия черти....и без това само те са ни в главите

# 508

Хахахах  Joy Да знаеш че обожавам шоколад и кола, чудя се сега какво да ти е наказанието за дето ме подсети  Rolling Eyes  Joy

Изпрати ми много шоколад, да преям и да ми стане гадно  Laughing
На теб нали не ти е дошло още?

TцЪ  Sunglasses Седя си, чакам си, и понеже някой ми напомни за шоколад с кола се тъпча в промишлени количества  Mr. Green

# 509
Хахааа Манана вкарала си и Бременни до доказване на противното.....хаххаха готино заглавие,викам малко да го сменим стига с тия черти....и без това само те са ни в главите

Даааааа   Joy Сигурна съм,че това предложение ще разбие вота  Joy

Общи условия

Активация на акаунт