Да ни донесат тези светли дни само прекрасни новини!-Тема 69

• 21 041
  • 720
  •   1
Отговори
# 510
Ееееееееее и аз искам да покажа моите , ама нещо не се получава със снимките.. 😕😕😕 За първи път ползвам седефена боя и съм много доволна 😜😜 

# 511
Влизам само да кажа на Биг Брадър, че социалният се прибра. Мирише на някакъв вид спирт. Може да е чистил... Отивам да го изнудвам за нещо. Социалният живот изисква изкупление.

Голди, цаката му е да темперираш предварително яйцата. Яйца от хладилника са обречени. На мен не ми се пукна ни едно (с изключение на трите пукнати, които ММ КУПИ са 40 ст парчето).

Рости, народът трябва да се строява! Кучето скача според тоягата  Laughing

Пантерке, дебелееш ли, а  Laughing

Есларче, само не казвай, че си месила козунаци! Това е тежка работа, ние сме нежни души!

Красима, разбери момиче, козунаците просто не стават преди менопаузата. Неписано правило.

Лисичке, ко пи? Хлъц!

Маняна, хахаха как така нямаш сили да се сдухаш!  Laughing Концентрирай се малко!

Мел! Сори, майна (сега ще кажеш, че и майна не си....  Tired ) Ама ти така се беше депресирала, че аз какво да си помисля  Mr. Green Стискам палциии!

# 512
# 513
Шоколадче менопалзата не я очаквам нито сега, нито скоро. Слава Богу се нядявам , че ще ме навести след 20г.  smile3534

# 514
О,нека си дебелее пантерка  Hug

Mademoiselle Chocolate хлъц , водчица  Flutter

# 515
Хо хо хо чак сега схванах беееее ... Оффф айде и аз вече да покажа ко правих цял ден 😜😜😜😜

# 516
Сузи, ти си ясна. Ние с теб сме на една дата  Mr. Green

На когото му идват в повече глупостите, моля да предпази психиката си и да не чете.

Сузи,
Скрит текст:
Ти кога мислиш, че ще родиш? Аз смятам, че ще родя още преди Коледа.

Маняна, козирогът е най-готината зодия!  Heart Eyes ММ е на 15ти януари.

Мони, аз моята я меря орално. Нормално е да е по-ниска от ректалната. Освен това аз съм си по принцип като извадена от терариум. Ако ме напече слънцето, ми се явява и някаква бегла температура, иначе...

Аз след коледа ще раждам, но преди нова година.
 Joy hahaha

# 517
Ейййй не мож ви изчете човек Simple Smile
Госпоице ма много си права, относно това че не ми е депресарско и не искам да ме сдухва НИКОЙ! Чувствам се добре! Днес беше хубав ден, въпреки че на три места ходих с намерение да свърша работа и на трите не свърших  Joy но пък какво толкова Wink аз рядко изпадам в такива състояния и както някой каза, че щастието ходело при щастие, дано да е така...чакам си моето щастие с усмивка на уста и в душа Wink
Боядисах си яйцетата и ноктетата и се стягам за утре че път ме чака /отивам на преглед да ме разпъват на разпети петък, за започване на някаква стимулация/
Скрит текст:

Моята история с купуването варенето и боядисването е мнооого дълга и продължи почти цяла седмица, но няма да разказвам че ММ само мрънкя, "Ай милоооо, ай да си лягаме, милоооо айде дееее, милооооо" и т.н. и само бучи и току що се скарахме....е ето и мен ме вбесиха....хахаха утре ако се отвисявам в клиниката ще ви наглеждам и ще пиша Wink

# 518
Буци лака е страхотен 😃 Яйцата също  Heart Eyes

# 519
  • София
Мел! Сори, майна (сега ще кажеш, че и майна не си....  Tired ) Ама ти така се беше депресирала, че аз какво да си помисля  Mr. Green Стискам палциии!

Майна ми харесва повече отколкото в цикъл  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 520
Е, как няма да меся. На мен инатът ми е ръководната сила в живота. Три години поред опитвах, не ставаше. А аз имам репутация на хлебарка да защитавам. Не че се хваля, но всички ме знаят като "Хлебарката", а един козунак не мога да направя.  hahaha Тази година за първи път заприлича на козунак, макар че също имах проблема с коричката, смятам следващият опит в събота да бъде омазан и наръсен при изваждане.

# 521
Буци страхотни нокти първо и второ /между другото/ страхотни яйца  Laughing

# 522
Ааааа забравих за козунаците да ви дам "моята" лесна и невероятно вкусна рецепта, пробвах се миналата седмица и станаха Шупер http://sunshineskitchen.com/easter-bread-with-coconut-filling-and-pudding/ само дето не му слагах показаната плънка а му сложих локумче Wink
Естлар знам те аз знам тееееее и друг път съм "чувала" за твоите хлебчета!
Жабурана и твоите са мноооого красиви яйчица, а за украсата е страхотна идея!
ММ си пусна да гледал детски  ooooh!
Карамелче, мерси Simple Smile аз всяка година от 4-5 години си имам тази традиция с яйцата боядисвам и ноктаците! Великденски лак Wink

# 523
  • София
Малеее ама кви сте майсторки.....браво момичета,а пък аз днес с депресии ви занимавам,а вие какви сте ги свършили   bouquet
Аз не съм правила нищо....утре пътуваме за село и там са ни приготвили всичко... eat...агнета,козунаци,яйца.....отивам на готово,а и ни чака голям празник....майка ми утре е юбилейка и ще празнуваме цялата рода на село

# 524
  • Бургас
Ох, бе, Мадмоазел, ще ме удавиш с вино  Joy Joy Joy
Момичета, разкошни яйца!
Красима, козунакът ти изглежда супер и съм сигурна, че на вкус също е страхотен. Ако искаш да ти стои по-светъл отгоре, мажи с белтък, вместо с жълтък Peace Аз от няколко години го правя този номер, защото предпочитам светла горна коричка.
Отказвам да ги мисля тез яйца повече. От сутринта се темперират, спазих инструкциите на опитните в този начин на варене, трябваше да си ги сваря в тенджера като нормалните хора. Изводът е - не съм виновна аз, а уредът за варене на пара, който пък ми е подарък от мъжа ми, т.е. само мъжът ми е виновен Mr. Green
В събота ще си сваря още малко в тенджерка и ще ги оставя моите да се цапотят.
Сега взе да ме хваща и шубето с тази поръчка за козунаци. Кой ме би по тиквата да приемам. Уж нямам провали, ама аз досега и с яйцата не бях имала Joy
Тъй, още нещо щях да пиша, ама бременният ми мозък ми играе сечено Crazy

Общи условия

Активация на акаунт