Да ни донесат тези светли дни само прекрасни новини!-Тема 69

• 21 052
  • 720
  •   1
Отговори
# 300
Мерси момичета, явно утре дружно ще си стискаме палци, макар че мислех да не правя точно утре тест, да изчакам поне 2-3 дни закъснение и някой кьорав симптом  Mr. Green Ама ако всички ще правим утре съм навита  Crazy

# 301
Стискам палци на всички за утре!  Praynig  Peace

# 302
Здравейте!Миналия месец се включих за кратко при вас,от тогава не съм писала,но ви следя.
Утре и аз Не чакам МЦ  Simple Smile,стискам палци на всички,които ще правите тестче,но аз реших да поизчакам евентуално да има закъснение.Не следя БТ,нито правя тестове за О,единствено горе-долу разбирам,че предстои О при появата на ЦС и леките болки в яйчниците,както и от календарите за О в нета ( не че това е сигурен метод)
Дано този месец да е пълен с  EFP  baby_neutral

# 303
  • София
Биби, направи един пиклив тест.

# 304
  • София
Мерси мнооого момичета за прекрасните пожелания   Hug  bouquet

Съдейки по това как изведнъж преди час ме заболя кръста и всичко от него надолу, май Дзверев ще бъде "зарадван" с поредния ми МЦ, ама какво да се прави...

Ще докладвам статус като се оцикля официално, а на останалите стискам палци да са с повече късмет от мен  Simple Smile

О, да - и ми се дочупи един зъб, който се зачупи още онзи ден. Предпразнично ей така, да се чудя сега как да се тъпча с агнета и козунаци....    Angry

# 305
Бременна съм. Остана само да го докажа!

Благодаря ви, че сме се събрали една група еднакво луди, убедена съм, че това е спасило много семейства   bouquet

# 306

О, да - и ми се дочупи един зъб, който се зачупи още онзи ден. Предпразнично ей така, да се чудя сега как да се тъпча с агнета и козунаци....    Angry

Bulb  Дзвер, пасирай и със сламка...

# 307
Момичета, седя и се чудя...

Дали в някой автофорум, няма подфорум - жертви на ИБ от БГ-Мама и там да има теми като:
Помощ, тя е в овулация!
Помощ, тя не иска да го правим, защото овулацията била минала!
И други такива...

Дзвероника, да ти е жив и здрав рожденика!

# 308
Стопанка, това са мъже... Мъжът не е като човека, той не се травмира. Като е гладен яде, като му се спи - спи. Като му писне от жената - отива за риба.

# 309
Подкрепям мнението на Мадмоазел  Peace

Оф,тук такъв бахър излезе,че направо  #Crazy

# 310
Стопанка  Joy Joy потърсих няма такива теми, ама и по мои наблюдения мъжете не обичат да коментират такива неща. Иначе ММ веднъж ми се пробва да мрънка, че само покрай овулация съм се сещала за  luvbed и се чувствал сексуално употребен, ама не му мина номера. Просто го попитах - наистина ли мрънкаш, че правиш секс и свършваш и ти е кеф? Нещата не са така натрапчиви, ако упражненията са периодични и след О. Двете с Госпожица шоколад направо ме съсипвате от смях.
Аз се наслаждавам на бременните ми симптоми, докато ги имам, че знае ли се лелището дали не е на път  Mr. Green

# 311
Хаха ММ обича да ходи за риба, даже ме и взима с него. Онзи ден като ходи, бяхме се разбрали да идем двамата , ама аз в последния момент отказах, че духаше много вятър. Даже искаше да ме поблазни с това , че освен риба  , може и там да  luvbed
 Ние нямаме такъв проблем да правиме по график тези неща в леглото. Прави ни се правим. Напоследък аз се чувствам не много да ми се прави, ама ММ прави ли му се не чува Simple Smile Предложих му от другия месец, тоез след като ми свърши да почнем по график, да пробваме ,ама надали. Преди малко повече от година се опитахме ,ама изкарахме само 2-4 дни така и си почнахме по старо му Simple Smile

# 312
Ооо те, мъжете, милите толкова са грешни, така грубо са сексуално употребени.. живи да ги ожали човек.. тцтцт..  ooooh! ooooh!  Mr. Green

# 313
Ооо те, мъжете, милите толкова са грешни, така грубо са сексуално употребени.. живи да ги ожали човек.. тцтцт..  ooooh! ooooh!  Mr. Green
Joy Joy Joy

# 314
Kremika,благодаря!  Hug
Карамелче,благодаря за отговора!  Hug
Буци,браво за часа!Този път ще стане работата   Wink
Сашунка,ако имаш предвид мен,не съм искала да те иронизирам,а да те развеселя,както и да разведря обстановката в темата,но явно не е било много уместно,извинявам се за което...  Hug
Дзвероника,Честит Рожден Ден на ТМ!Пожелавам му да го дариш с едно малко сладко дзверче  Heart Eyes
Стопанка,много ме развесели с тези мъжки форуми  Laughing Освен да се внедрим там под прикритие и да им налеем малко акъл,да са по-съобразителни по време на О  Wink
Намирисва ми,че утре ще има много положителни тестчета  Hug И моята дата за М е утре,но няма да се тествам,вече си изгърмях патрона с един тест в понеделник...От вчера имам леки ПМС,но едва ли са от идващата лелка...най-вероятно и аз съм бременна  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Последна редакция: ср, 16 апр 2014, 18:04 от Mañana

Общи условия

Активация на акаунт