Да ни донесат тези светли дни само прекрасни новини!-Тема 69

• 21 052
  • 720
  •   1
Отговори
# 315
... как да се тъпча с агнета и козунаци....    Angry

Bulb  Дзвер, пасирай и със сламка...

Само при мисълта за пасирано агнешко с козунак и получавам всички бременни симптоми наведнъж!
Звездите ми говорят, че утре ще бием рекорда от 5 положителни теста в един ден!
Маняна, всички сми бременни!  Hug
Мис, поздравления за свежия изказ!
Есенна, и на Вас съм Ви почитател!
Буци, гуш!

# 316
Такааа от днес и аз съм бременна пък  Crossing Arms
Естлар, какво стана с прегледа?
Какво казаха доФторята?  Rolling Eyes

# 317
Весело изкарване на Великден, много боядисани яйчица, биячите у вас, здраве и не на последно място  EFP ! Като се появя след великден всички да сте се похвалили с  EFP  Peace  Hug минимум по два пъти

# 318
  • София
Стопанка, Цъ! Не всички  Wink

Статус - оциклена, подута, крива, абе с две думи категорично НЕбременна!

Но сега, когато небременността ми е извън съмнение, с чиста съвест мога да се натряскам и да погълна колкото торта мога да побера! Наздраве!  Wine Glass cheers Drunk Wine Glass

Първо обаче, по форумен обичай, сядам да сметна термина и зодията за следващия цикъл, че да не ги объркам после в суматохата от пияни мисли!

# 319
И на мен ми идва да се натряскам, но има доста да почакам до 28.04 когато трябва да ми дойде... Аз и сега мога, но не с чиста съвест  #Crazy

# 320
Добро утро.Аз хич не ми е добре,много ми върви и на съсиреци и стомах ме боли. Cry
Много не ми се пише Мелче. Hug

Биби, аз сега се включвам и прочетох за проблема ти.
Скрит текст:
Чай от бял равнец, по една кафена чашка, половин час преди ядене. Не е много вкусно, но помага за изчистване от кисти и кръвотечения. Аз го пия като имам по-силен цикъл и се оправям бързо.
Другото хубаво нещо за изчистване е препечен кафяв боб, смлян като кафе и смесен с мед (10-ина зърна и около една чашка мед) Яде се по една лъжичка, пак преди ядене, иначе предизвиква газове). Дано съм ти била полезна  Hug

Момичета, аз съм решила да стачкувам  Crossing Arms Никави овулации, никакви температури поне до края на август. Решила съм да изкарам хубаво ергенско лято хихихи  Whistling свтаби, яденета, пиенета и пътувания...бебчо е добре дошъл, когато реши да дойде  Hug
От толкова мислене, бели косми ми се появиха  Mr. Green
Май месец, като си дойда в БГ искам пиЯнска вечер, а ти Буци, няма да се измъкнеш лесно и ще ми дойдеш на гости.
Сашунке,
Скрит текст:
края на май ще съм във Валядолид и ще се радвам да се запознаеме. На лични ще ти пусна мобилен номер, имам whatsapp и може да си лафиме.

# 321
Мерси момичета, явно утре дружно ще си стискаме палци, макар че мислех да не правя точно утре тест, да изчакам поне 2-3 дни закъснение и някой кьорав симптом  Mr. Green Ама ако всички ще правим утре съм навита  Crazy
Ами айде де и аз чакам утре гости от червен бряг ама като гледам нямат намерение да дойдат, та може и аз да се включа към масовото правене на тестове. Айде дано утре най-малко 5 се похвалят с  EFP, ама то не е понеделник, тук доколкото съм чела е традиция понеделник да се правят.

Последна редакция: ср, 16 апр 2014, 19:21 от kriskata1991

# 322
  • София
Точно така момичета "БРЕМЕННИ ДО ДОКАЗВАНЕ НА ПРОТИВНОТО''
ЕЕЕЕЕ ама то всеки месец,абе тове ме боли,ама гади ми се,абе лошо ми е и все не сме бременни,така че вече официално предлагам всички да сме постоянно бременни,пък БарЕм стане  hahaha

И аз съм в групата на правещите утре тест,ее аз не съм излизала от тая група 3,4 дена  Mr. Green
Ще врътна утре един престо с първа у.пък да видим.Утре ми е и последното хапче от хормоните и дано не ми се налага да ги взимам пак.Имам и един тест ефтинджос него ще го направя в деня на М.тъкмо ще знам дали да взимам нова опаковка ХапчетЪ  Whistling

Буци честита ти лелка и само хубави новини в тия светли дни  Hug
Естларче...къде си  newsm78 какво стана с прегледа

# 323
Мацки, привет и от мен, прибрах се от лекарката преди около час  Heart Eyes имаме си прекрасна точица, в 5та седмица съм и всичко е наред  Hug Сега се връщам назад да ви чета, че сте изписали доста страници

# 324
Точно така момичета "БРЕМЕННИ ДО ДОКАЗВАНЕ НА ПРОТИВНОТО''
ЕЕЕЕЕ ама то всеки месец,абе тове ме боли,ама гади ми се,абе лошо ми е и все не сме бременни,така че вече официално предлагам всички да сме постоянно бременни,пък БарЕм стане  hahaha

И аз съм в групата на правещите утре тест,ее аз не съм излизала от тая група 3,4 дена  Mr. Green
Ще врътна утре един престо с първа у.пък да видим.Утре ми е и последното хапче от хормоните и дано не ми се налага да ги взимам пак.Имам и един тест ефтинджос него ще го направя в деня на М.тъкмо ще знам дали да взимам нова опаковка ХапчетЪ  Whistling

Буци честита ти лелка и само хубави новини в тия светли дни  Hug
Естларче...къде си  newsm78 какво стана с прегледа

Утре явно ще е голям ден. Освен празника и боядисването на яйца, правенето на козунаци и на всичкото отгоре доказване на бременност. Айде дано повечето да бъдат обвинени този път, че са бременни, че ми писна вече от напразни надежди и на мен.

# 325
черна пантерка - честитооо, супер новина от теб   bouquet Ще ни наръсиш ли ? Аз да си изпрося  hahaha

# 326
От одеве се опитвам да си публикувам втори пост, ама пустият му интернет ми е много зле, извинете ме, оправдават ми се с лошото време, ама карай   #2gunfire
Разбира се, ръся веднага, на мен ми е лека ръката, така че дай Боже сега много положителни тестове да видите всички  Hug babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 327
Пантерке, честита точица!!   bouquet Лека бременност!  Hug

# 328
"БРЕМЕННИ ДО ДОКАЗВАНЕ НА ПРОТИВНОТО''

Предлагам това за заглавие на някоя от следващите теми. Какво като не е римувано.  Grinning

# 329
Пантерке честито и от мен! newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79
Вземам си от прашеца и стискам палци на всички момичета които утре ще правят тестове.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт