Да ни донесат тези светли дни само прекрасни новини!-Тема 69

• 21 069
  • 720
  •   1
Отговори
# 240
няма просто как да не се мисли.Може ли да искаш нещо толкова силно и да не го мислиш.Според мен щом не го мислиш,и неправиш всичко възможно за да го постигнеш,значи не го желаеш толкова силно Simple Smile все едно да кажеш жаден съм,и да ти кажат  не го мисли  Laughing

# 241
няма просто как да не се мисли.Може ли да искаш нещо толкова силно и да не го мислиш.Според мен щом не го мислиш,и неправиш всичко възможно за да го постигнеш,значи не го желаеш толкова силно Simple Smile все едно да кажеш жаден съм,и да ти кажат  не го мисли  Laughing

newsm10  Много добър пример даваш!  Peace

# 242
Здравейте,аз цъфнах доста по-рано,тоя моят Ц ужасно си играе с мен  Crossing Arms

# 243
Опитвам се да не мисля, но не става. Важна проверка имах в работата от Министерството, потготвях се за нея и пак акъла ми беше бебе, по време на проверката също. Започна да ме боли глава сега да пия ли хапче, ами ако съм бременна?!?, сега да вдигам ли племенника ми, ами ако съм бременна?1?, сега да се пека на солариум, ами ако........  newsm61 smile3511
Както и да е, аз вярвам в Господ и ако ми е написал да имам дете ще имам, да мисля, да не мисля все тая. Има един манастир в София, Св. Мина, било много силно мястото и 2 мой познати ходиха там, после веднага забременяха, казаха, че просто трябва истински да се помолиш. Ще опитам и аз.

# 244
Добро утро.Аз хич не ми е добре,много ми върви и на съсиреци и стомах ме боли. Cry
Много не ми се пише Мелче. Hug

# 245
няма просто как да не се мисли.Може ли да искаш нещо толкова силно и да не го мислиш.Според мен щом не го мислиш,и неправиш всичко възможно за да го постигнеш,значи не го желаеш толкова силно Simple Smile все едно да кажеш жаден съм,и да ти кажат  не го мисли  Laughing

newsm10  Много добър пример даваш!  Peace
smile3501

# 246
  • Бургас
Това с немисленето, ако някой може да ме научи да го правя, ще съм му благодарна цял живот. Не ми се е получавало никога и това е.
Красима, то хора да дават акъли все ще се намират. Чак пък и въпроси какво си чакала ooooh! Хайде, моля ви се, живи и здрави Mr. Green
Аз този път не смея да кажа на никого от обкръжението си, че опитваме и искаме още едно дете. Веднъж миналата година споменах нещо по темата и всички участващи в разговора ме обявиха за луда. Оттогава си мълча. Като стане и ако стане, тогава ще ги уведомя.

# 247
Аз отдавна спрях да споделям каквото и да е. Даже съм забранила на ММ да казва на родителите си , на снаха си, брат си и другите. Особено зълва ми с нейната майка , дай им клюката и интригата. Както и да дават акъл.... Колкото по малко хора знаят , толкова по добре и най-вече за самия теб, като спокойствие. За мен този, които не е минал по такъв труден път, не знае, ка му ли да ми дава акъл и да ми коментира - "злобно" . Нито ще ми помогнат с думи, нито финансово! Тези , които го правят са много малко и не ме натоварват. За мен е много важно да не ме натоварва някой, направи ли го, игнорирам го!

# 248
Това някой да ми каже да не го мисля, го приемам като подигравка, честно ви казвам. Вярно, че не трябва човек да подчинява живота си и ежедневието си на това, но все пак, ако желанието е силно, мислите няма как да не са там! Това може да го каже човек, който изобщо не е минал през такива тревоги.
Голди, хич не им споделяй! Аз съм ви казвала, че ако имам как и на майка си бих казала след като родя, но най-малкото свекърва ми ще ме види, нали сме в един град и ще се разчуе. А и слава Богу, никой не ме пита какви са ни намеренията. Преди да забременея втори път мрънкаха, че било рано, детето било малко, едни физиономии, едни чудесии. После като видяха какво стана всичко живо замлъкна и не смее гък да обели. Вместо да кажат една две окуражаващи думи, те мълчат като неми! Еми, дори и роднини да са, никой не може да ти влезе в гащите и да ти тупти с тревогите, ако не е на същата вълна!Така че от мен нито думичка! Нищо че детето наляво и надясно крещи, че щял да си има бебе,  Shocked вече бил батко и утре (представете си само  Crazy ), щели да му доведат бебето, защото досега било невидимо! Аз това го приемам за добра поличба, а кой какво ще да си мисли никак не ме интересува.  bowuu

# 249
  • София
Благодаря ви момичета и аз се надявам да е рано
Мадмозел не знам престо с каква чувствителност е....нямам още закъснение,два дена съм даже преди М.а и не го направих с първа у.Ще видя утрешния

# 250
Мелче Дано да е било рано  Hug Ще чакаме след ден два друг резултат  Praynig
Иначе до колкото знам Престо е с чувствителност 25.... и аз днес правих един такъв и моя за жалост беше отрицателен.  Сега спирам вече Утрогестана и ще чакам лелята тези дни да ме навести  Confused

# 251
здрасти банда Simple Smile

Аз хич нямам време, толкова много работа предпразнично ми се изсипа... цъкам като зомби цял ден на компа и вечер съм като бито куче. Снощи уж отидох да се разкърша леко в залата и то вярно си беше леко - никакви силици и никаква концентрация Confused
На всичкото отгоре нещо ми се е подул корема и втори чифт дънки не мога да закопчая без зор, какъв е шанса да съм напълняла за последните две седмици, откакто рязко спрях да ям буци тесто. Не ям повече от преди, просто спрях тестените закуски. Сигурно пълнея от салати. А за МЦ е рано да се подувам - имам 8 дни  Tired

За роднините - сега по празниците ще ходим при моите, ужасно се стягам от сега. Майка ми постоянно дава зор за дете, все едно тя ще го ражда. Тегаво ще е - 2 дена няма да спре да ми мели ooooh! Поне до някаква степен е тактична и пред ММ си трае, само на мен ми опява. Не исках да й споделям, че въобще работим по въпроса, но май вече няма накъде, току-виж се поуспокоила малко.

Все едно, хубав ден в това смахнато време ви желая Simple Smile

# 252
аз се чудя тези ибейските тестове като ги дават че са с чуствителност 10,дали наистина са толкова и показват по рано  newsm78

# 253
Ниана ти защо си на Утрогестан и аз съм ,но мен заради кистата ми го изписаха.

# 254
Биби аз съм заради нисък Прогестерон.

Общи условия

Активация на акаунт