Да спрем ЦИГАРИТЕ заедно! - 9

• 48 637
  • 747
  •   1
Отговори
# 75
 Много тихо в темата   smile3506
Аз утре правя 9 месеца, откакто отказах цигарите и за пръв път ми стана мъчно, че вече не пуша. Някаква носталгия ме налегна  Tired На някой да му се е случвало  newsm78

Mishel9........ Честити 9 бездимни месеца smile3525 newsm10
Направи си едно подаръче,поглези си душичката -тя заслужава-  bouquet...и само си втълпяваш че изпитваш носталгия,така ти се струва....... толкова си горда със себе си,че заразяваш и нас с този успех smile3501 smile3534 newsm03

# 76
  • София
краси2, благодаря   Hug Толкова бързо минаха тези 9 месеца, че изобщо не ги усетих. Като цяло наистина всичко е на психическа основа, настроиш ли се, че не ти се пуши на 80 % си ги отказал,а другите 20 % са инат  Mr. Green

# 77
Много си права Mishel9 ....всичко е в главите ни!Н а мен определено не ми се пуши ,рядко ми идва на ума за цигара,но пустото му и хапване.....много ми е вкусно всичко и много ми се хапва и се окръглям и изобщо...  BangheadБягам, сега вече сутрин,че по добре било,упражнения по половин час.....и нулев резултат това е....трупат се килцата и кога ще спрат не зная. Нооооо .....много съм доволна че не смърдя на циганка,леко дишам и имам много ,много свободно време.....

# 78
  • Русе
Даа,уви, и мен това ми е единственият негативен остатък от пушенето - излишните килца. Но предпочитам тях, отколкото непрестанният задух и стягането в гърдите  Simple Smile

# 79
Почти 9 месеца бях във вашия клуб на непушачите или бившите пушачи. Спрях ги преди да забременея. Синът ми се роди преждевременно и аз реших, че ще намеря пак утеха в цигарите. Пуша по една -две цигари на ден, но се усещам, че ако не си мрънкам вътрешно, че не трябва ще си почна пак сериозното пушене. Хем ме е яд на себе си, защото толкова време на се сещах, хем ми е кеф, като запаля цигара. Тов ужас край няма  ooooh!

# 80
  • София

Ако случайно ми се допуши първото, което правя е да си задам въпроса"Наистина ли искам да се вкарам в онзи обречен кръг - цигари от сутрин до вечер?" и веднага ми изчезва желанието да запаля.  Peace А ти щом веднъж си ги отказал поне знаеш кой е правилния и ефикасен за теб начин:)

# 81
  • Русе
Почти 9 месеца бях във вашия клуб на непушачите или бившите пушачи. Спрях ги преди да забременея. Синът ми се роди преждевременно и аз реших, че ще намеря пак утеха в цигарите. Пуша по една -две цигари на ден, но се усещам, че ако не си мрънкам вътрешно, че не трябва ще си почна пак сериозното пушене. Хем ме е яд на себе си, защото толкова време на се сещах, хем ми е кеф, като запаля цигара. Тов ужас край няма  ooooh!

Белисима, говорихме, че най-важно за спирането им е желанието. Явно притесненията около преждевременното раждане на сина ти са причината да ги започнеш. Но пък се утешавай с мисълта, че щом веднъж си могла да ги спреш, ще го направиш втори път. Сигурна съм, че след време ще се отвратиш от тях отново  Peace

# 82
На мен и сега ми се отвратително. Мъжът ми не пуши и в момента съм в най-унизителното положение да се крия, като ученичка от него. Спирала съм ги няколко пъти. За последния се радвах, като малко дете, че ги спрях изведнъж без дори да съм го решавала. Вечерта изпуших последната си цигара в работата и на сутринта дори не си купих нови. Два месеца по-късно забременях и ми се гадеше дори от миризмата. Най-прекрасните месеци без тремори за цигара, с дрехи и тяло миришещи на чисто. Беше прекрасно. И в вдин миг гадния мозък пак реши да ме залъгва, че това ще ми реши проблемите  Sad Моля се малчо да си е по-скоро вкъщи, че ако не заради мен, заради него със сигурност няма да запаля. После остава само деян да не се залъжа пак, че цигарите решават проблеми. Сега видях, че точно една е достатъчна да се върнеш пак назад  Tired

Пожелавам успех и повече сила на всички от вас, които се борят с тази гадория  Hug

# 83
  • Русе
Кураж, Белисима! Вярата в нещо кара то да се случи! Малчо ще бъде наред! Praynig

# 84
Беше прекрасно. И в вдин миг гадния мозък пак реши да ме залъгва, че това ще ми реши проблемите  Sad Моля се малчо да си е по-скоро вкъщи, че ако не заради мен, заради него със сигурност няма да запаля. После остава само деян да не се залъжа пак, че цигарите решават проблеми. Сега видях, че точно една е достатъчна да се върнеш пак назад  Tired

Пожелавам успех и повече сила на всички от вас, които се борят с тази гадория  Hug

Bellisima82.....и добрите и лошите страни си видяла от цигарите/спиране-почване/,но се замисли дали точно сега е момента когато си изнервена и имаш проблеми ,да спираш тея 2-3 цигари,...моето мнение е,че като си прибереш детенцето ще се успокоиш и тогава ще е момента да ги зарежеш,сега просто не се обвинявай и не се тормози-пуши ,с ясното съзнание ,че много скоро няма да го правиш вече и най важното -няма да имаш нужда от цигари,защото детенцето ти ще е при теб! Успех ти желая ,ще се справиш,но моля те ,сега не се тормози,нямаш нужда и от самообвинения !

# 85
Само се залъгваме, че когато сме изнервени цигарите ще ни помогнат. Аз много пъти съм ги спирала и започвала пак точно поради нерви.
Когато много се ядосвам или тревожа си пийвам една биричка, купувам си нещо, отивам на фризьор.

Белисима бебчо ще е наред.  Hug

Аз вече 2 седмици не пуша. Вчера бях на кафе и приятелката ми пуши, а на мен дори не ми се искаше, да си дръпна. Имам напредък, не че преди това съм си дърпала, но ми се е искало

# 86
  • София, България
Аз направих вече месец и 4 дни!  Flutter Flutter Flutter
Много съм горда от себе си! Малко ме е яд на гаджето, защото той е непушач и никога не е пушил, че не го отбелязва като постижение, не може и не може да разбере какво геройство направих, струва му се елементарно.  Crossing Arms
Приятелите ми в началото не се учудиха много, защото както знаем най-лесно е да ги спреш, но вече започват да се изненадват. Вчера ми казаха, че един приятел е питал дали Още не пуша.
Припушва ми се от време на време, чак ме е яд на мен си, че ми се пуши, но няма вариант, в който да посегна, твърдо съм решила.

# 87
...И в вдин миг гадния мозък пак реши да ме залъгва, че това ще ми реши проблемите...

Сама си го осъзнала, просто трябва да преминеш през 1-2 стресови ситуации без да посягаш към тях и мозъкът ти ще спре да ги свързва с проблем.
Дай си малко време сега, но не ги увеличавай. Когато нещата около теб се стабилизират ги спри.
Стискам палци скоро да се похвалиш с бебето до теб  Praynig Hug

Аз направих вече месец и 4 дни!  Flutter Flutter Flutter

Браво! Simple Smile

Аз пък тази нощ сънувах, че пуша  Rolling Eyes не ми се е случвало никога. Веднъж малко след като ги спрях, но само ми предложиха цигара, а аз (принципна и в съня си  Mr. Green) отказах. После малко ме беше яд, че поне тогава не съм си позволила да изпитам удоволствието  Joy
Сега обаче изпуших 5-6 цигари, беше ми гадно и се питах - от какъв зор го правя, като не ми се пуши Crazy
Като се събудих също не ми се пушеше, въобще не съм изпитвала желание за цигара повече от година, чудя се защо се появи това нещо. Но пък може и съвсем логично обяснение да си има, понеже сме на гости в момента и има 1 пушач, който нон стоп разнася тютюн, хартийки, филтърчета и виси на балкона  Laughing

Весели празници!   bouquet

# 88
  • София
Преди малко се замислих, че не ми излиза темата от доста време в известия, а вие нова сте започнали Simple Smile
Да се оплача, че и аз преди 2 нощи за първи път сънувах, че пуша, а на следващата сутрин ми се пушеше много Sad, желанието премина доста бързо. Вече стават 5 месеца  newsm44. Чувствам се невероятно добре. На всички опитващи се да спрат и скорошни непушачки пожелавам много успех!

# 89
  • София
Преди малко се замислих, че не ми излиза темата от доста време в известия, а вие нова сте започнали Simple Smile
Да се оплача, че и аз преди 2 нощи за първи път сънувах, че пуша, а на следващата сутрин ми се пушеше много Sad, желанието премина доста бързо. Вече стават 5 месеца  newsm44. Чувствам се невероятно добре. На всички опитващи се да спрат и скорошни непушачки пожелавам много успех!

Браво на теб!  smile3525 Почти половин година без цигарен дим си е постижение:)

Общи условия

Активация на акаунт