Да спрем ЦИГАРИТЕ заедно! - 9

• 48 680
  • 747
  •   1
Отговори
# 90
Мона Лиза, наистина приятелят ти няма как да оцени, че ти вече не си пушила 1 месец и 4 дни - та той не пуши вече..........не знам си колко години  Laughing
 И мен приятели ме питат " Ти още ли не пушиш?", "Ти удържаш ли още?"
И аз като има кажа "Ооооооо ДА" и направо ги сразявам - никой не го очаква! И на мен ми става едно сладко, сладко.....................направо душевна ч.....я Laughing
Ами това е засега, дръжте се и не пушете, като мине повечко време е по - лесно....... Simple Smile

# 91
Мога само да се похваля, вече 3 години, откакто не пуша. Успех на всички.

# 92
  • тук и там
 Аз влизам тук,когато имам годишнина от както спрях цигарите.Днес стават две години от както не пуша!!!!За протокола-пушех по една кутия на ден в продължение на 14- 15 години.Най-важното условие за да успееш да спреш цигарите е да си напълно сигурен ,че искаш това.Човек вземе ли решение за себе си,след това намира и начин да го постигне.И аз и мъжът ми ги спряхме по едно и също време-той също пушеше по една кутия на ден но от 20 години.Ние ги спряхме с хапчета и книгата на Алън Кар.Майка ми също е пушачка-вече е със астма ,благодарение на цигарите!Изпратихме и  хапчетата с които ние спряхме цигарите и книгата.Така и не започна да пие хапчетата-изтече им срока съответно, а книгата я прочете,но без особен ентусиазъм- така или иначе си пуши и до ден днешен,въпреки заболяването.Най-важното е съвсем искрено и честно да запиташ себе си-искаш ли да продължаваш да пушиш или не?Ако човек вътре в себе си е решил,че не иска да пуши,не че не трябва да пуши повече-тогава и успеха е сигурен!Успех на всички решили вече да не бъдат зависими  и да оставят цигарите!  bouquet

# 93
EloraE, Kaisia, честити годишнини   bouquet

# 94
  • тук и там
Благодаря,Човече!Надявам се догодина,пак да вляза тук за поредната годишнина.Щом аз успях,значи  всеки  може!Успех на всички!

# 95
  • София
Честита ви годишнина, момичета!  bouquet Давате кураж на всички ни!:)))

# 96
Благодаря,Човече!Надявам се догодина,пак да вляза тук за поредната годишнина.Щом аз успях,значи  всеки  може!Успех на всички!

дано  Peace

Много ти благодаря, че сподели с нас! Действа мотивиращо!  bouquet

# 97
EloraE, Kaisia....Момичета ,честита ви годишнина,наистина имаме нужда от такива като вас,за да се окуражаваме! smile3525
А сега и аз да се похваля с моите скромни 2 месеца bowuuНо да ви кажа аз си се гордея много ,все пак си е постижение,пожелавам си и аз догодина да влизам тук и да давам кураж на други ,и дано са все повече и повече отказващите!Който не е решил -той не ги е спрял-лесно е,трудно е решението!
Слънчев ,усмихнат бездимен ден ви пожелавам!

# 98
краси2, хич не е малко постижението ти, началото е най-трудно  Hug

# 99
Аз си мисля, колкото повече минава времето, толкова повече не намирам смелост да нулирам брояча. Ако се поддам примерно, бих считала това изминало време за загубено..И така, докато в началото си мислех, е, като пропуша после пак ще спра, сега сърце не ми дава да запаля цигара, дори и в моментите, когато ми е минавала през главата такава мисъл...

# 100
zayo, ние с теб сме с еднакво време. Още ли ти се пуши?

# 101
E, не бих казала...но 2-3 пъти в месеца се сещам за цигари..когато съм под стрес винаги се сещам и тогава много пъти ми  е минавало през ум да запаля, но мимолетно

# 102
Ех  Tired Hug
Мен ме "излекува" онази една цигара, но си е риск. Особено ако става дума за по-лекички, направо може да си се подхлъзнеш.
По-сигурно е да ми се довериш, няма смисъл да пробваш - много е гадно  Mr. Green

# 103
Ех  Tired Hug
Мен ме "излекува" онази една цигара, но си е риск. Особено ако става дума за по-лекички, направо може да си се подхлъзнеш.
По-сигурно е да ми се довериш, няма смисъл да пробваш - много е гадно  Mr. Green
Харесва ми новата ти снимка. Чак се размечтах  Simple Smile

# 104
Момичета, утре ще правя годинка  Heart Eyes
И мен ме е страх да си нулирам брояча, нищо че се е повредил нещо  Joy
Днес ми замириса много приятно на любимата карелия, и... просто се отдръпнах и дишах  Whistling
След няколко часа бях в една стая с двама човека , които пушеха и беше ужасно, направо ми идеше да подскачам от кеф , че не се тровя в такава обстановка...
Та такива работи...

Общи условия

Активация на акаунт