Да спрем ЦИГАРИТЕ заедно! - 9

• 49 064
  • 747
  •   1
Отговори
# 540
Иначе НСЧ, не се чувствам неудовлетворена, хич даже....обаче как искам да постигна онова твоето физическо отвращение   Simple Smile

Ако не се бяха развили нещата така при мен досега да съм пропушила... Хич не съм силна като вас  Hug

Да ви кажа, като станете бабки, няма да можете да си позволите този лукс, да пушите Simple Smile с тези пенсии..... Simple Smile

А, пенсии  Mr. Green с парите от спирането на цигарите - вноски за ипотека, и тъкмо на стари години ще бъдем баби наемодателки  hahaha

# 541
Да ви кажа, като станете бабки, няма да можете да си позволите този лукс, да пушите Simple Smile с тези пенсии..... Simple Smile

А човек стига да иска намира начин. Моита бабка ментета пухти. Па си ги разпределя по бройка. Ако не и достигнат нещо ме праща да и купувам кутия с по 10 цигари.

Stop Аз го минах този етап  Grinning Сега съм на вълна, нека първо си изчистя дробовете, пък после ще ги цапам пак  Grinning

Аз съм същата. Все имам чувството, че някога пак ще пропуша, но се надявам да не е скоро. Преди много ми се допушваше в следобедните часове, но сега има тенденция към намаляване.

Да ви попитам за тези които имат храчки дали имат някакви примеси в храчката. При мен има едни тъмнокафяви и зеленикави като петънца или по скоро жилки. На майка ми приятеля ми казва, че това е катрана. И на него така му било в един период когато ги бил отказал.

# 542
  • София
Mishel9 , аз споделях в началото какво правех с парите от цигарите.  Peace
Събирам ги с определена цел, която иначе  няма как да се осъществи.Ето по спомени, къде отидоха моите "цигари" :
1, събрах 350 лв и отидох на море
2. за 400 лв си купих кухненски робот
3. събрах около 300 лв за фурна
4. сега събрах 240 лв и си купих колело
 Отдолу в подписа ми пише колко трябва да съм събрала, разликата не знам къде е , но поне не е в Булгартабак.  bowuu

Браво на теб!  smile3501 newsm53
Като си спомня първият месец след като ги спрях колко много пари ми оставаха. И аз като невидяла си купувах неща от хранителният магазин( представяте ли си,неща които не съм си вземала преди щото да имам за цигари пари  smile3511  ooooh!) . Тогава качих и няколко  килца, които вече утрепах във фитнеса  Crazy

# 543

Ааааа, напротив даже. Аз мисля не само за цигарки, ами и за криузи да имам парички   Grinning Нали затова работя и плащам на чужда държава  Crossing Arms

# 544

Мисля обаче, че запратих в лоша посока дискусиите в темата  Embarassed Трябва да се радваме, че сме непушачи  newsm44

Аз храчки не съм имала и кашлица даже вече  над година и половина. Надявах се да се появи да се поизчистя, ама уви.....нямаше.

Последна редакция: вт, 02 сеп 2014, 13:16 от gerri_p

# 545
а аз пък нито кашлица съм имала, нито храчки... това какво ще рече, че организма ми не се е изчистил ли? общо взето никаква разлика не виждам, освен малко по-бели зъби Sad пари и аз не съм спестила, и моите май отиват основно за храна, от което пък страдат други органи.... въобще life sucks Grinning

# 546
Сетих се да напиша, че от 5та кг дето бях качила след спирането са останали само 2  Sad И сега тях поне гледам да си запазя....Явно всяко чудо е за 3 дни. В първите 3-4 месеца качих всички килограми и ето че сега започват да изчезват...

# 547
Аз пък качих 20 след като спрях цигарите. Обаче откакто забременях спрях да се тегля, за да не се депресирам. Ще видя после как ще ги сваля.

# 548
Поздравления за 9- тте месеца, alina_si!!!  bouquet
Благодаря на всички, които ме подкрепят, като вземат пример от мен Joy, това наистина ми действа!
Аз естествено нямам никакво намерение да пропушвам, просто искам да спре да ми се припалва ИЗОБЩО, но това явно не е възможно и ще трябва да се примирим. То понякога ти идва да убиеш някого или поне да го ритнеш, ама не го правим, нали?..... Joy
И аз не съм имала никаква кашлица, а такова търчане му удрям, дано съм се поизчистила. Със сигурност дробовете ми бяха страшно затлачени, свиреха и ми тежаха. Даже скоро си припомних 1 много особено усещане след препушване, трудно за описание, но мнооого неприятно Sick
 За круиза се записвам и аз, за цигарката не знам, но със сигурност с коктейлче Simple Smile

# 549
То понякога ти идва да убиеш някого или поне да го ритнеш, ама не го правим, нали?..... Joy

Така си е.

За круиза се записвам и аз, за цигарката не знам, но със сигурност с коктейлче Simple Smile
Хайде!  Grinning Ще ти пиша след около 30г да си на линия  Naughty

# 550
  • София
И аз тук момичета, да се похваля с 9 месеца въздържание! Вече спря и да ми се пуши.

# 551
  • София
И аз тук момичета, да се похваля с 9 месеца въздържание! Вече спря и да ми се пуши.

Честито !  Sunglasses 9 месеца са си доста време Simple Smile Аз от няколко месеца слизам и  сколежките да пушат пред офиса, че иначе забравям да излизам на въздух  Mr. Green

# 552
Здравейте момичета ,за мое огромно съжаление пуша от доста и не можете да си представите ,колко много искам да ги спра...Предполагам и на вас се е случвало ,когато сте ги спирали ,да се чувствате като кълбо от нерви...Много пъти се опитвах и ме подлъгваха кафетата и приятелки-пушачки,но този път съм решила да ги спра наистина! Моля ви, имам нужда от морална подкрепа и да като чета да знам ,че не съм сама!
Между другото това ми е сефтето,досега никога не съм писала в никой форум  и ми е малко странно...  хаха    wavey

# 553
  • София
Катрин, добре дошла! Ще се справиш!
Мишел  Hug

# 554
Този път наистина съм се амбицирала,даже съм се решила ,ако се почувствам зле да отида на психолог..докъде стигнах никога не съм си го и помисляла преди  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт