Боледуване на децата ни – тема 15

• 44 015
  • 735
  •   1
Отговори
# 570
  • Бургас
MuMka Граниофорин няма вече в аптеките, аз купувам от ветеринарна аптека, води се лекарство за гълъби.

Shocked И го ползваш за детето си?
В крайна сметка реших да не го купувам,но мн зъболекари го ползват в кабинетите си. Температура все още няма, сега ще ляга да спи и ще му сложа изварен компрес.

# 571
  • вече Пловдив
Уми, не са ме предупреждавали да има такъв интервал между хранене и смученето на монтелукаст-а  newsm78. Аз й го давах вечер преди лягане - изсмуче го и си ляга.

# 572
MuMka Граниофорин няма вече в аптеките, аз купувам от ветеринарна аптека, води се лекарство за гълъби.

Shocked И го ползваш за детето си?

Най-известното лекарство (мазило) за мастит също се купува от ветеринарна аптека, защото е предназначено за млекодайни животни Mr. Green Мен лично ме спаси и хич нямах резерви, че е за животни.

Гранофорин знам, че се забърква и в хуманни аптеки. По едно време някой в темата беше споменал за аптека в близост до пл. Славейков (София)

# 573
  • София
Благодаря ти, Вале  Hug На моят син му изписаха инхалации с Пулмикорти Сингюлер по схема за няколко месеца.
Относно Гранофорина - едно време това беше панацея за всякакви афти и възпаления в устната кухина и даже онзи ден ми го изписаха за бебето, заради обривите в устата и наистина си се приготвя и в хуманни аптеки (преди се продаваше готова навсякъде в аптеките Wink 

# 574
И аз го давам вечер,но спазвам интервала.И в листовката така пише.

# 575
  • Бургас
И мен не са ме предупреждавали за интервал от време преди и след храна, но ние Сингулера го пием на прахче, така ни е изписан. ( на 4 год и половина сме)
А относно" Монтелукаст", ще издам нещо от кухнята, тъй като майка ми работи в един от най-големите фармацевтични складове, получили са официално писмо от доставчика, че преустановяват вноса и ще е до изчерпване на количествата.
Имам едно питане, възможно ли е от изварения компрес да получим обрив по лицето, който премина 15 минути след като му го свалих  newsm78, слагала съм го вече 4 пъти 2 вечера и 2 обеда newsm78 Да спирам ли вече с него?

# 576
  • Mediterraneo
Имам едно питане, възможно ли е от изварения компрес да получим обрив по лицето, който премина 15 минути след като му го свалих  newsm78, слагала съм го вече 4 пъти 2 вечера и 2 обеда newsm78 Да спирам ли вече с него?

Направо не ми се вярва  Thinking

Малката от 1 седмица отново е болна! не знам събира ли й се и седмица здрава между разболяванията...
Сополи, кашлица, болки в ушите, Т... В сряда бяхме на лекар- гърдите чисти, гърлото спокойно, ушите не са възпалени, всичко е от хремата. Ама... ето ви един Зинат  Shocked Shocked Е, този път реших да го спестя! Дано успеем да се справим!!!
Към момента вече не вдига Т, не се оплаква от уши, кашля съвсем рядко, а хремата чувствително намалява. Давам Инфлуцид и Коризалия само, както и мед с джинджифл. Не знам как ще приключи това, но ми писна за всеки сопол да й изписват АБ  Crossing Arms

# 577
  • около Варна
Ох, нашият бацил много грозен, трети ден температура, боли го гърлото, едва приказва и кашлица за капак, че и не смее да се изкашля, защото го боли.
Не знам как децата изкарват тридневни вирусчета, ние все до антибиотици опираме и се лекуваме по месец. Мисля, че това ни беше градината за тази година, има-няма два месеца да са ходили ooooh!

# 578
детето ми е с гнойна ангина ходихме на лекар на инжекции сме и плюс зинат но от два дена си поддържа Т 38,39 ако знаете някоя бабина рецепта за успокояване на гърлото Cry и се притеснявам много

# 579
  • около Варна
nadeto_sweet, просто трябва време антибиотика да подейства, по мои наблюдения след три дена прием нещата се подобряват. Много е неприятно с тези високи температури, при дъщеря ми винаги са много драматични - с втрисане, замръзване на крайниците, посиняване на ноктите, много ми е страшно. А относно питането ти, компресът с извара казват, че лекува гнойни налепи, не съм пробвала. Стигне ли се до антибиотик спирам всички алтернативи и чакам да подейства. Бързо оздравяване на детенцето желая!

# 580
Оффф,мойто както не ходи на градина,така от днеска киха като лудо ooooh! Оня ден излизахме с една приятелка,дето на детето и нищо му няма,пък то сополиво...както и да е,то и ангина имаше,та дано не сме лепнали нещо такова,но да питам ...С тия хапчета за астмата,може ли да се взимат антипирептици,щото е леко топличка,37,1 гледам има,но ако случайно нещо се наложи,мога да давам Нурофен/Панадол нали?
П.П.Единственият плюс от кихавиците е,че няма задна хрема..хвъркат едни сополи..ум да ти зайде ooooh!

# 581
  • около Варна
Мисля, че пишеше за Монтелукаста да не се комбинира с Нурофен, аз все забравям да питам пулмоложката, но редовно ползвам Нурофен, защото Панадола не върши работа, погледни в листовката.

# 582
  • Бургас
Мисля, че пишеше за Монтелукаста да не се комбинира с Нурофен, аз все забравям да питам пулмоложката, но редовно ползвам Нурофен, защото Панадола не върши работа, погледни в листовката.
И аз знам , че не трябва да се комбинира с Нурофен.
Момичета, обзела ме е психозааа Shocked Shocked Shocked
Може ли да сме хванали скарлатина, макар че днес вече няма темп и е по-жизнен и играе. Имам няколко пъпчици по краката и ръчето много мънички и бледи, но обложен език и подути са му още сливиците, охх утре мисля да пусна излседвания, предполагам в лабораторията ще знаят какви newsm78

# 583
nadeto_sweet, просто трябва време антибиотика да подейства, по мои наблюдения след три дена прием нещата се подобряват. Много е неприятно с тези високи температури, при дъщеря ми винаги са много драматични - с втрисане, замръзване на крайниците, посиняване на ноктите, много ми е страшно. А относно питането ти, компресът с извара казват, че лекува гнойни налепи, не съм пробвала. Стигне ли се до антибиотик спирам всички алтернативи и чакам да подейства. Бързо оздравяване на детенцето желая!
благодаря ти миличка,но топлото копресче нямали да подейства по лошо ,мисля,че не дават топло на гнойна ангина никакви топли напитки и т.н.... newsm78

# 584
  • в огледалото на живота
И аз знам , че не трябва да се комбинира с Нурофен.
Момичета, обзела ме е психозааа Shocked Shocked Shocked
Може ли да сме хванали скарлатина, макар че днес вече няма темп и е по-жизнен и играе. Имам няколко пъпчици по краката и ръчето много мънички и бледи, но обложен език и подути са му още сливиците, охх утре мисля да пусна излседвания, предполагам в лабораторията ще знаят какви newsm78
Мимка,симтомите при скарлатина са малиново червен език и ярко изразени петна,не пъпки.
Не се шашкай излишно още.
http://www.zdravnitza.com/a/nav/news/s/s/news_id/4065
Дано не е тя.... Hug

Общи условия

Активация на акаунт