Отговори
# 420
  • Попово
  bouquet Да се запиша при вас, че съм очарована от филма. На веднъж изгледах всичките и преведени 6 серии.    bouquet
Благодаря от сърце за темата и на всички момичета, които превеждат  и правят субтитрите.  newsm74 Супер сте.  newsm51

# 421

Вместо коментар, ще споделя "недоумението" си от Керем Чатай (и компания).
 Явно, Ай Япъм нехае за душевното равновесие на някои потребители в тази тема...  Joy Joy Joy И вместо да спре "Курт Сеит и Шура", прави план за укрепване и въздигане на позициите му и продължава да влага милиони в тази продукция.  newsm10

Ангела 33 добре си ни дошла и благодаря!

Голямо "наказание" заслужават ония хайлази от Ай Япъма hahaha hahaha hahaha

Здравейте дружки!

Вале Hug напълно съм на твоите "честоти" относно сериала!

Дъгичка- за всичко

borianayordanova - добре дошла welcome

# 422
Снежка,  Heart Eyes много хубаво гифче !   bouquet

Hug Heart Eyes Hug

Забелязвате ли с какво обожание и вяра Шура гледа Сеит? И според мен, за нея бракът няма значение, защото му вярва безрезервно. Все си мисля, че той ще е издънката. ooooh!

# 423
Здравейте фенки на най-хубавия сериал  love001 Ама момичета хайде де,какво стана със 7 серия.Еее утре,после 3-4 дена докато излезе с рус.суб..после още 3-4 дена докато излезе с бг суб.,ама нямаааам търпение #Cussing out Joy Joy Joy Отдавна не съм била така очарована от сериал ,то е музика,декори ,актьорска игра... Heart Eyes Уникален Киво и уникален Тойгар  Heart Eyes

Димето  Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 424
ece yörenç ‏@eceyorenc  15m

Dikkat dikkat!!!! bu akşam @startv 'da survivor'dan sonra 15 dakikalık özel Kurt Seyit ve Şura  İstanbul Özeti var. (yarın özetsiz bölüm)

Еджето е написала в туитър, че тази вечер, след Сървайвър, ще има 15-минутен озет на КСШ-Истанбул.  Wink Утре няма да има озет на предишния епизод. Peace

# 425
# 426
Известната турска актриса Тижен Пар в 7 епизод на "Курт Сеит и Шура" е се превъплати в образа на възрастната Валентина Вержинская- сестрата на Шура.

# 427
Снежка,  Heart Eyes много хубаво гифче !   bouquet

Hug Heart Eyes Hug

Забелязвате ли с какво обожание и вяра Шура гледа Сеит? И според мен, за нея бракът няма значение, защото му вярва безрезервно. Все си мисля, че той ще е издънката. ooooh!

Снежка,  Heart Eyes ако все пак има някаква връзка с романа, така ще е - той е издънката, дето викаш. Laughing Но и в книгата, поне за мен, нещата не бяха еднозначни !  Peace Във филма, образът на Сеит определено, е подобрено издание . Peace

Терзи,  Heart Eyes Hug Heart Eyes страхотни снимки, благодаря ти за всичко, което правиш, за да сме винаги в час !   bouquet

Дъга,  Hug благодаря ти за резюмето и снимките на актрисата .  bouquet Чакат ни интересни и вълнуващи истории и обрати, поне така загатват ! Дано !  Praynig

Ванче,  Hug радвам се да те видя ! И аз вече нямам никакво търпение !   Crazy

borianayordanova, добре дошла при нас !   bouquet

Нерваковаааа,  Heart Eyes Hug Heart Eyes добре си се завърнала, джанъм ! Чакаме разказ в цветни картинки !  Hug

# 428
  • AMS
Дружки,  Hug Hug Hug

Токущо мернах в Сървайвър реклама, че озета за КСШ ще е от 23.30, а утре серията.
http://www.startv.com.tr/canli-yayin

Момичета, дописвам и редактирам поста си.

Първо, да благодаря за постовете на Ангела, Бу, Валя, Терзийска, Neidjal, Svet_sz, marmalon Филипова, Кейт, Нервакова, Димето, Снежка, Дъгичка, Госпожата, новичките,...  Hug Hug Hug Hug Hug

Та, след като Еджето е туитнала, че ще има озет, си помислих, че ще е нещо ново и не се излъгах. Не започна както обикновено. Първите кадри са с Безмен и Валентина. Всъщност това е разказ, на Валентина, на фона на драматичните кадри до сега -  отказът на Мирза да приеме Шура; реакцията на Курт Сеит; смъртта на Еминови и Татя; Джалил; Гюзиде; Петро; Миша; Осман; лодката... Накрая са двата фрагмана. Трябва ми превод на думите на Валентина, но това, което усещам е, че Нермин научава, за последните събития в Aлуща от нея.
Включени са и нови кадри в нещо, което е под наслов "до сега"   -

И така, до довечера.

Последна редакция: вт, 29 апр 2014, 01:30 от di...va

# 429
Добро утро, дружки !  Hug Вторник е, нашият ден !  Party

Скрит текст:

С нетърпение очаквам епизода, който ще постави началото на нов период в живота на нашите любимци !

За мен, днес е много напрегнат и емоционален ден, така че стиснете по едно палче, пък довечера ще споделя !  Hug

Прекрасен и усмихнат ден ви пожелавам !   bouquet

Дива,  Hug благодаря за споделеното от озета!  bouquet Разбирам, че е имало ретроспекция на събитията до този момент и запознаване с новите образи - този на Нермин и на баронесата, вече като възрастна дама. Може би, голяма част от историята, ще бъде пречупена през погледа на сестрата на Шура...ще видим . Peace

След последното резюме, което Дъга Hug сподели, един въпрос не ми дава мира - ще успее ли наистина, Петро да превърне Джелил във враг на Сеит ? Thinking

# 430

Veteran actors in 'Kurt Seyit ve Şura'
Engin Şenkan will confront the audience of 'Kurt Seyit ve Şura', in #7 episode, which will be aired on Tuesday evening.
The veteran actor will portray in the series Rıza, the laundry owner.
Zerrin Tekindor was included in the cast
On the other hand, Zerrin Tekindor also attended the 'Kurt Seyit ve Şura' cast. Zerrin Tekindor, as from the new episode released on Tuesday, will confront the audience as the writer, pursuing in order to write the book of the 'real love story'..:

http://www.mynet.com/magazin/detay/dizi/usta-oyuncu-kurt-seyit-ve-surada/37121

Kurt Seyt & Shura Greek Fan Page-Kivanc's world

# 431
Здравейте. Hug
Най-накрая дългоочаквания за мен след две седмици Вторник дойде. Party
Госпожата. fingerscrossed

# 432

Наде,  Hug благодаря от сърце !   bouquet

# 433
ГоспожатаHeart Eyes стиснати палци и от мен. Praynig

# 434
Здравейте и хубав ден на всички! Flowers Sunflower Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower

Минавам само да ви поздравя в деня, който очакваме с такова нетърпение и да благодаря на всички за споделеното.
Много интересно звучи разказаното от Дива Hugза излъченото снощи.
Дано го качат някъде днес, че да го видим и ние. Знаят как да ни накарат да си изгубим търпението...

Госпожата , с теб сме! Hug

До довечера!

Общи условия

Активация на акаунт