Да се запиша при вас, че съм очарована от филма. На веднъж изгледах всичките и преведени 6 серии. 
Благодаря от сърце за темата и на всички момичета, които превеждат и правят субтитрите.
Супер сте.
И вместо да спре "Курт Сеит и Шура", прави план за укрепване и въздигане на позициите му и продължава да влага милиони в тази продукция. 
добре си ни дошла и благодаря!

напълно съм на твоите "честоти" относно сериала!
много хубаво гифче !

Ама момичета хайде де,какво стана със 7 серия.Еее утре,после 3-4 дена докато излезе с рус.суб..после още 3-4 дена докато излезе с бг суб.,ама нямаааам търпение
Отдавна не съм била така очарована от сериал ,то е музика,декори ,актьорска игра...
Уникален Киво и уникален Тойгар 
Утре няма да има озет на предишния епизод. 
много хубаво гифче !

ако все пак има някаква връзка с романа, така ще е - той е издънката, дето викаш.
Във филма, образът на Сеит определено, е подобрено издание . 
страхотни снимки, благодаря ти за всичко, което правиш, за да сме винаги в час ! 
благодаря ти за резюмето и снимките на актрисата .
Чакат ни интересни и вълнуващи истории и обрати, поне така загатват ! Дано ! 
радвам се да те видя ! И аз вече нямам никакво търпение ! 

добре си се завърнала, джанъм ! Чакаме разказ в цветни картинки !

Вторник е, нашият ден ! 

благодаря за споделеното от озета!
Разбирам, че е имало ретроспекция на събитията до този момент и запознаване с новите образи - този на Нермин и на баронесата, вече като възрастна дама. Може би, голяма част от историята, ще бъде пречупена през погледа на сестрата на Шура...ще видим . 
сподели, един въпрос не ми дава мира - ще успее ли наистина, Петро да превърне Джелил във враг на Сеит ?

за излъченото снощи.