Самый ожидаемый сериал года. В главной роли Кыванч, находящийся на пике популярности.
Более того, сериал создан по мотивам очень популярного, читаемого и издаваемого одноимённого романа Нермин Безмен. Но не вышло, ожидаемого успеха не принесло.
Виж, тази извадка заслужава внимание. Това са двете причини от значение за рейтинга.
Романът е антиреклама на филма. В случая историческата достоверност не вълнува турците. В един момент, всички мълчаха, само писателката се изявяваше по медиите. Дядо ми, дядо ми...Всеки нормален човек ще отхвърли перверзния и комерсиален начин по който се поднася една семейна история. Още повече като се знае колко консервативно и йерархично е обществото, как се почитат традициите и възрастните хора... И според мен, грешно сметнаха, че личният рейтинг на Къванч е достатъчен за да захрани рейтинга на филма. За какво друго да се гледа тоя филм. Обаче, той се оказа недостатъчен. За сравнение, Рейтингът на конкуренцията се държи само от Туба. Тъпотия., но 14 %. Срещу 9 % на Къванч. Същото е съотношението на рейтингите им и в фейса. Което идва да покаже, че и двата филма се гледат само от феновете им. Пикът на Къванч е по време на ЗП. Във всички анкети - първо място, сега е по-надолу в класациите. 4,5 дори 6 място. И въпреки, че играта му е много добра. . И филмите му са добри. Не са като шедьовъра ЗП, но се гледат. Едже, Мелек. Хилал са най-добрия екип...Що му пада личния рейтинг в този случай. И губи популярност. Това е въпроса.
Добро утро и приятен ден!
Благодаря за кафето!