Отговори
# 210
ПОЧЕМУ НЕ ВЫСТРЕЛИЛО?
Самый ожидаемый сериал года. В главной роли Кыванч, находящийся на пике популярности.

Более того, сериал создан по мотивам очень популярного, читаемого и издаваемого одноимённого романа Нермин Безмен. Но не вышло, ожидаемого успеха не принесло.

Мале, за мен и журналистът не е разбрал филма. Какво да кажем за масата...Още първа серия е с нисък рейтинг. Значи и тя не е предизвикала интерес. И затова всичките  седем точки, олекват.
Виж, тази извадка заслужава внимание. Това са двете причини от значение за рейтинга.
Романът е антиреклама на филма. В случая историческата достоверност не вълнува турците. В един момент, всички мълчаха, само писателката се изявяваше по медиите. Дядо ми, дядо ми...Всеки нормален човек ще отхвърли перверзния и комерсиален  начин по който се поднася една семейна история. Още повече като се знае колко  консервативно и йерархично е обществото, как се почитат традициите и възрастните хора... И според мен, грешно сметнаха, че личният рейтинг на Къванч  е достатъчен за да захрани рейтинга на филма. За какво друго да се гледа тоя филм. Обаче, той се оказа недостатъчен. За сравнение, Рейтингът на конкуренцията се държи само от Туба. Тъпотия., но 14 %. Срещу 9 % на Къванч. Същото е съотношението на рейтингите им  и в фейса. Което идва да покаже, че и двата филма се гледат само от феновете им. Пикът на Къванч е по време на ЗП. Във всички анкети - първо място, сега е по-надолу в класациите. 4,5 дори 6 място. И въпреки, че играта му е много добра. . И филмите му са добри. Не са като шедьовъра ЗП, но се гледат. Едже, Мелек. Хилал са най-добрия екип...Що му пада личния рейтинг в този случай. И губи популярност. Това е въпроса.
Добро утро и приятен ден!
Благодаря за кафето!  bouquet

# 211
dafne_1 Сердар Гьокхан нали ти даде отговор - филмът е прекалено качествен за турския зрител.

За мен е важно, че няма да го спират. Защото на мен до тук ми харесва и ми е интересно как ще продължи.

# 212
Дафне Hug, не сме само ние разочаровани, доста зрители са имали по- големи очаквания...
Но колкото и серии да покажат, аз лично ще ги гледам. Peace Пък дано дочакам каквото очаквам Grinning
HugСпоред мен, ще качат рейтинга на филма. От 2 седмици дни си тече активна ПР кампания за налагане на Къванч. Кан, РД на Башак,  видимо добро разположение на духа, тениски, срещата с учениците, шум в медиите...
Бас държа, че гръкът ще го изкарат стар коцкар.  Joy Joy Joy Не обичат гърците...

# 213
Привет, момичета!  bouquet

Ех, ако имаше тази вечер епизод, щяхме да сме в очакване, но не би!
Мен мненията на журналисти и кино критици не ме интересуват. Точно този филм искам да го гледам с моите очи, с моите усещания, с моите възприятия, с моите чувства. Не през погледа на някой друг. Твърде много ме докосва и искам да си остане мое, лично преживяване.
Не искам и да го сравнявам с други филми на Къванч, с други роли. Не обичам сравненията, ненужни са според мен. Както не обичам да сравнявам децата си с други деца. 
Сам по себе си филма е стойностен. Колкото серии направят толкова ! Ще им се насладя. Heart Eyes

# 214
Brambarche поздравления за поста!  Hug

Тази снимка е много хубава, не си спомням да сме я публикували. Ако греша, извинете.
https://vk.com/album-59313557_192671411

Баронеса Валентина с Нермин Безмен

# 215

Мен мненията на журналисти и кино критици не ме интересуват. Точно този филм искам да го гледам с моите очи, с моите усещания, с моите възприятия, с моите чувства. Не през погледа на някой друг. Твърде много ме докосва и искам да си остане мое, лично преживяване.
Не искам и да го сравнявам с други филми на Къванч, с други роли. Не обичам сравненията, ненужни са според мен. Както не обичам да сравнявам децата си с други деца. 
Сам по себе си филма е стойностен. Колкото серии направят толкова ! Ще им се насладя. Heart Eyes

Hug Hug Hug Точно така е и за мен !   bouquet
Всеки филм, който гледам с Къванч, е мое лично и съкровено преживяване. Аз съм достатъчно наясно с чувствата и възприятията си и мога да определя как и дали ме докосва нещо и как ми въздейства.
Никога не съм сравнявала филмите, в които участва Къванч, защото няма база за това ! Той е абсолютно различен във всяка една роля, във всеки един образ - дори забравям, че това е Киво, че е актьор...толкова живо предава мислите, чувствата и терзанията на героите си, че просто се потапям в тях и ги изживявам заедно с него . Филмът ми харесва, героите ме развълнуваха и докато това е така, ще очаквам всеки следващ епизод с нетърпение !  Peace

# 216
ЗДРАВЕЙТЕ! wavey

Да видим днес като няма нова серия дали  поне с едно фрагманче ще ни обезщетят, какво ще кажете?
Няма да е зле, че и без това голямо чакане ще падне.

Снеже,Дафне,благодаря за поздравите! Hug Hug

Бръмбарче, Госпожата Hug Hug
Напълно споделям споделеното от вас за отношението към сериала и оценките за него. Това е  сериал и ние го гледаме за удоволствие и за да прекараме приятно свободното си време. За мен лично е важно, че очаквам с нетърпение всеки нов епизод и като започна да го гледам ми се иска да не свършва и не усещам как минава времето. Щом това е налице, другото за мен са подробности. Не търся историческа достоверност, нито правя сравнение с книгата. Просто се наслаждавам на историята такава, каквато са преценили да ни я разкажат авторите.  И досега съм много доволна от всичко.

Нормално е да не харесваме еднакви неща и да има разминавания в начина, по който възприемаме видяното. Но аз мисля, че те се дължат в някаква степен и на това, че някои то нас имат предварителни очаквания, които в някаква степен не са се реализирали и затова са разочаровани.
Не съм безкритична, но нямах конкретни очаквания и засега съм изключително доволна от видяното. Историята е вълнуваща, а актьорската игра е превъзходна. Точно такова нещо ми се гледа в момента и всичко мие по мярка. След случилото се в последния излъчен епизод очаквам да стане още по-интересно, защото героите ще трябва да се научат да живеят с онова, което им се случи и да продължат живота си на ново място, където ще бъдат изправени пред нови предизвикателства. За рейтинга хич не ми дреме и не смятам, че е толкова нисък, че да има опасност от спиране на сериала.
И аз съм против сравненията както с други сериали, така и с други роли на актьорите. Даже от един актьор очаквам точно обратното, да е различен във всяка своя роля, да ме докосне по различен начин.

Определено не съм от тези, които се задълбават в подробностите, защото преди малко бая се взирах в един клип, който са публикували руските дружки с гафове и несъответствия от сериите досега. Вижте го и вие,интересен е.

http://youtu.be/AxXIT33LCZc

И още нещо.

Източник: http://vk.com/kurtseyt_official Виктория Коломиец

Эдже Йоренч пообещала, что на следующей неделе сериал начнется с сюрпризов! Что ж.. Ждем Simple Smile

Нашите герои вече са на път към новия си живот.
Какво ли ги очаква там?

# 217
И аз съм против сравненията както с други сериали, така и с други роли на актьорите. Даже от един актьор очаквам точно обратното, да е различен във всяка своя роля, да ме докосне по различен начин.

newsm10 А и тази роля на Къванч, не може да се сравни с никоя от останалите. Peace

# 218
За мен доводите на журналиста не обясняват ниския рейтинг. И определено,  си противоречи. От една страна, романът бил популярен, четен, многократно издаван, от друга страна историята била чужда за зрителите. Нали това е филм по този роман. Даже филмът е по-добрия вариант. Популярността на романа, ако наистина е така, трябваше да докара поне 20 % рейтинг на първата серия. Нека после да се отказват.
И ранното пускане на фрагмана  точно, два месеца преди старта, е защото филмът почва по средата на сезона. Мисля, 4 или 5 фрагмана  до началото... Ако бяха пуснали фрагмани две седмици преди началото, хората нямаше и да разберат, че почва такъв филм. Чрез времето и честотата се постига по-голям обхват на рекламата. Да стигне до голям брой зрители.
Забележките за костюмите е смешна. Тоя специалист не знае кога и къде се развива действието на филма и си  иска съвременни тенденции в дрехите. Joy
Убийствата са логични и мотивирани. Това е гражданска война. Време на хаос и кръвополития. И затова обикновено след нея идва диктатура. Не гледа ли какво се случва в Украйна. И убийствата се случиха в 6 серия. Ами рейтинга преди това.
За комедията приемам. Излъчването е в делничен ден, хората искат да гледат нещо за разтоварване. Утре са на работа.
Вярно, статията е черен ПР, но ПР. Важното е да се шуми и да се пише за филма. И провокирани от подобни статии, хората ще  загледат по някакви си свои причини.  Вярно ли е това, или не е вярно.
Лично аз съм оптимистка.

# 219
Дъга,  Hugблагодаря за клипчето !  bouquet Категорично не съм обърнала внимание на нито един от показаните гафове, изобщо даже не съм ги забелязала. Laughing Допускането на подобни“грешки“ е характерно за всички филми, а за мащабните продукции, си е просто задължително. Въпросът е, да не са очевАдни, че тогава е лошо. Аз почти никога не забелязвам подобни неща, за разлика от съпругът ми, който ги открива на мига, но при него това е професионална деформация. Безпощадно критикува в такива моменти, а аз му казвам, че филмите, ги правят за такива като мен, за които е важна магията на действието, на актьорите, които искат да бъдат “излъгани“, както се казва. LaughingПък кусури винаги могат да се намерят и на уж перфектно свършената работа. Който не работи, той не греши . Peace

Всеки има право да бъде разочарован, така е . Peace Но и тези, които са очаровани, имат същото това право. Не бих казала, че съм непретенциозна - напротив ! Към тези, от които очаквам много, съм особено критична и никога не премълчавам разочарованието си. Така и направих в КГ - особено вторият сезон, за мен, бе абсолютно разочарование . Не бях доволна и от това, което Къванч показа на края - позволи отегчението от смяната на сюжета и превръщането му в поредната боза, да му проличи и просто беше видно как с нетърпение чакаше да приключи проекта. Независимо, че ми е любимец, не му спестих критиките. Именно защото ми е фаворит !
Затова и сега нямах особени очаквания, защото не искам да преживея разочарование отново. Това към филма, Едже и Хилял. Към Къванч винаги имам големи очаквания и до този момент, в това си превъплащение, той и за миг не ме е разочаровал - напротив ! Изобщо, каста, според мен, е перфектен, Фарах е страхотна Шура, както и всички останали герои. Даже ми е мъчно, че с някои от тях се разделихме, но пък очаквам с интерес новите попълнения. Така така...аз нямам нужда да вярвам в достоверността на историческите събития. Достатъчно ми е, че вярвам на събитията, които ми показват във филма и на образите, които са част от тях.

# 220
Момичета, мина много хубав трейлър преди малко. Heart Eyes

# 221
# 222
Браво на художника на филма. Надписите на кафетата са на арабски. Съвсем автентично.По това време турците са ползвали арабското писмо. По-късно въвеждат латиницата.
На мен ще ми е интересен образа на гръка.

# 223

newsm51  newsm51 newsm51

Появила се е нова мома. Вероятно и тя ще се влюби в Сеит. Нищо чудно да е щерка на гърка.

За сега не се виждат възкръснали, че си помислих, че това може да е големия сюрприз на Еджето.

# 224

Благодаря, джанъм беним !  newsm51  love001 newsm51 Добре, че поне с трей ни зарадваха !  Peace
Ами ...добре дошли в Истанбул !  Hug

Гюзиде ми се вижда разцъфтяла, една такава - по-самоуверена. И как и светнаха очичките като се запозна със Сеит - зер около него е винаги и Джалил. Wink
Шура явно ще започне работа в баничарницата на роднините на Гюзиде.
Интресно ми е новото моме кое е ? Айше май ще е . Бая се поогледа в Сеит . Crazy

Общи условия

Активация на акаунт