Отговори
# 390
  • София
Дафне - Що ти не си пишеш на лични (ако намериш с кого) м? Ние сме 10 човека които сме на различно от твоето мнение, мнозинство сме, така че, ти си пиши на лични, ние ще си пишем в темата.

# 391
Не, Мис, аз също не съм очарована.  Peace
+ 1. Ако Зерин е една от изненадите, за които говореше  Еджето, думи нямам...Още по-нисък рейтинг...Според мен, готвят резервен вариант.
Ако се наложи спиране на пожар, да доразкажат историята на Курт и Шура в една серия...Иначе няма никаква логика във вкарването на писателката във филма...Не се сещам за друг подобен случай,  може и да е ноу хау на Еджето. Една от изненадите.... Joy

# 392
+ 1. Ако Зерин е една от изненадите, за които говореше  Еджето, думи нямам...Още по-нисък рейтинг...Според мен, готвят резервен вариант.
Ако се наложи спиране на пожар, да доразкажат историята на Курт и Шура в една серия...Иначе няма никаква логика във вкарването на писателката във филма...Не се сещам за друг подобен случай,  може и да е ноу хау на Еджето. Една от изненадите.... Joy

Чудесно, ти ще си доволна, историята в 1 серия, точно както ти я искаш.

Само че досега нищо не става според твойте прогнози..............................и сега няма да стане.

# 393
Най напред...Дубру тру,момичета ! Hug Hug Hug

Плийз.... Grinning

Ако се наложи спиране на пожар, да доразкажат историята на Курт и Шура в една серия...Иначе няма никаква логика във вкарването на писателката във филма...Не се сещам за друг подобен случай,  може и да е ноу хау на Еджето. Една от изненадите.... Joy

Има ,има Дафне...нее същият случай ,но подобен...Ойлето или казано на български "Времето лети "  bowuu Peace
Що се отнася до Зерин...и на мен ми харесва ...доста е колоритна като актриса...доста и се кефих като образ в КГ и ЗП...не се и съмнявам ,че и тук ще е чудесна... bowuu А и ...и да не беше влизала в сериала ,аз пак щях да го гледам... Rolling Eyes,защото и Фара ,и Киво са ми достатъчни... Grinning Peace
Направо ти се чудя на акъла ,Дафне... #Crazy...що постоянно се заяждаш  newsm78...все си опозиция  Whistling....то хубаво ,че изказваш мнение ,ама като не ти харесва що гледаш... newsm78

Приятен ден на всички  Heart Eyes...а аз изчезвам на тръстиката...офф... Whistling Joy Joy Joy

# 394
Добро и слънчево утро ! Да има много слънце и в душите и очите ви, дружки !  Hug

Свет, благодаря за кафенцето !   bouquet Слагам още по едно, че нещо не мога да се осефера тази сутрин. Crazy

Скрит текст:

Аз съм със смесени чувства по отношение на вкарването на Зерин във филма.
От една страна, както споделих, се радвам, защото познавам качествата и възможностите на актрисата и съм убедена, че ще изгради страхотен образ.
От друга, обаче, съм притеснена дали на хората не им е омръзнало вече да я гледат все около и с Къванч в сериалите.
Идеята за вкарването на Нермин Безмен, обаче, много ми хареса и вярвам, че това хрумване ще е успешно. Peace

# 395
Добър ден дами! Hug Hug Hug
Госпожата  Hug на мен кафенцето ми дойде баш таман! Peace
Ама виж за резервите ти относно Зерин ме нараха да се усмихна-не може да ни се угоди на нас,за едни актриси доста хора си мечтаят отново да ги видят около или с Къванч,ама за по-зрелите дами като нея -не
Аз пък намирам известна прилика визуална и разделна между двете дами,а и двете са в "сложно" семейно положение - не ми обръщайте внимание - издевателствам над въображението и клавиатурата си. Joy

Направо ти се чудя на акъла ,Дафне... #Crazy...що постоянно се заяждаш  newsm78...все си опозиция  Whistling....то хубаво ,че изказваш мнение ,ама като не ти харесва що гледаш... newsm78
[/b][/color]

Светленце Hug Heart Eyesмиличка дружке,изобщо не се затормозявай от такива постове,спасението е да ги игнорираш,защото няма да ги спреш,само ще отприщиш нови потоци от словоблудства - все едно да пълниш с вода бездънна каца - безнадеждно е Mr. Green Crossing Arms Tired

Момичета Hugза вас се отнася същото - колкото повече се вълнувате и отговаряте,толкова повече наливате масло в огъня - единственото спасение го прочетох някъде в подписа на една съфорумка тук цитирам: "убий простака с мълчание" Peace

Хубав и дано е слънчев неделен ден!  bouquet  bouquet  bouquet

# 396

Аз гледам филма, както вече писах веднъж, със среден интерес. Някакси не мога да го приема 100% с открито сърце, пречи ми поведението на Сеит. За мен е непростимо  един 25-годишен мъж, с многобройни любовни похождения (което в моите очи не говори добре за него) да вкара веднага в леглото си едно неопитно, невинно момиче. Не смятам, че като видя Шура го тресна внезапно мълнията на любовта. Много се ядосах, когато по коцкарски маниер я подмина на бала, виждайки, че тя го хареса, и покани друга на танц.  newsm11 Хвърли въдицата. А ако беше загинал на фронта, как щеше Шура да се омъжи без да е девствена, по онова време. Дори и до ден днешен е така в много страни. Сеит за мен е пълен разглезен егоист.
И какво като се скара с баща си, че не иска Шура за снаха. Кой му пречеше в Истанбул да се ожени за нея. Но не, тя не е мюсюлманка, а и е с леко поведение. Жал ми е за нея, колко ли е страдала, чувствайки мнението на хората наоколо. Не мисля, че тя не е искала да се омъжи, той просто си я е имал като държанка и слугиня. Обичал я бил, затова й е изневерявал. Разсипа й живота. Разбирам Петро (както каза в интервюто) че е ядосан на Сеит, и аз бих. Това не означава разбира се, че съм съгласна с всичко останало, което натвори.
Четейки информацията за срещата на Н.Безмен с Валентина ми направи впечатление, че тя говори за заминаването на Шура в Истанбул в единствено число. Защо не каза ТЕ заминаха, а Тя замина.
 newsm78. И наистина и аз се питам защо няма обща снимка на Шура и Сеит, унищожени ли са или изобщо не е имало.

Скрит текст:
защо снимките ми излизат винаги толкова малки, в оригинал са по-големи, слагам ги с прикачи. Моля някой да ми помогне, много благодаря)

Последна редакция: нд, 27 апр 2014, 13:08 от marmalon

# 397
Добър ден дами! Hug Hug Hug
Госпожата  Hug на мен кафенцето ми дойде баш таман! Peace
Ама виж за резервите ти относно Зерин ме нараха да се усмихна-не може да ни се угоди на нас,за едни актриси доста хора си мечтаят отново да ги видят около или с Къванч,ама за по-зрелите дами като нея -не
Аз пък намирам известна прилика визуална и разделна между двете дами,а и двете са в "сложно" семейно положение - не ми обръщайте внимание - издевателствам над въображението и клавиатурата си. Joy

Хихихихи, права си, Диме !  Hug И аз си мечтая да го видя отново на екран с една определена партньорка, ама ... Heart Eyes Вярвам в силата на мисълта и във факта, че Вселената чува желанията ни, но в случая нещо е объркала имената .  Laughing
Колкото до приликата с авторката, още вчера и аз споделих, че намирам известна такава между двете. Peace Явно каста не е случаен, както винаги при двете цинцифуции. Peace

# 398

55

Вторник наближава, нямам търпение за епизода.

# 399

И какво като се скара с баща си, че не иска Шура за снаха. Кой му пречеше в Истанбул да се ожени за нея.

Още не сме видели какво се случва в Истанбул. А ако ги оженят?

Иначе, без да знам защо (пазя си книгата, като свърши филма) веднага мога да дам предположение.
Сеит ще изпълни желанието на трагично загиналия си баща и ще се ожени за туркиня. От уважение към паметта на баща си.

Дами, а някъде все пак в книгата някога, изобщо има ли разговор, намек дори за женитба в Истанбул?

# 400

И какво като се скара с баща си, че не иска Шура за снаха. Кой му пречеше в Истанбул да се ожени за нея.

Още не сме видели какво се случва в Истанбул. А ако ги оженят?

Иначе, без да знам защо (пазя си книгата, като свърши филма) веднага мога да дам предположение.
Сеит ще изпълни желанието на трагично загиналия си баща и ще се ожени за туркиня. От уважение към паметта на баща си.

Дами, а някъде все пак в книгата някога, изобщо има ли разговор, намек дори за женитба в Истанбул?

Честно казано, не си спомням, а не мога да направя консултация с книгата. Все пак, мисля, че за женитба не е ставало дума . Не знам защо, но докато четях, не съм обърнала внимание на този факт, не ми е било толкова важно сигурно. Сега, в хода на дискусиите, се замислих, защо такова предложение не е направено и дали единствено бащината заръка, е причината ? Thinking Може във филма ще получим отговорите. Peace

http://gecce.com/foto-galeri/unluler/kurt-seyit-ve-surayi-kurtarma-planlari?p=1

Wink

# 401
# 402
Идеята за вкарването на Нермин Безмен, обаче, много ми хареса и вярвам, че това хрумване ще е успешно. Peace

Hug На мен и това не ми харесва особено - не го смятам за съвсем удачно.  Peace Защо я вкарват и ще ни занимават с нея? За да покажат, че всичко е достоверно, защото зрителите изразиха съмнения? Ще видим - може пък да е интересно.  Peace Все пак, силно се надявам на турците да им хареса истанбулския период. Praynig

# 403

Hug На мен и това не ми харесва особено - не го смятам за съвсем удачно.  Peace Защо я вкарват и ще ни занимават с нея? За да покажат, че всичко е достоверно, защото зрителите изразиха съмнения? Ще видим - може пък да е интересно.  Peace Все пак, силно се надявам на турците да им хареса истанбулския период. Praynig

Може би именно заради това, Снеже !  Heart Eyes За да покажат, че авторката не е тази безпринципна и непочтена жена, която някои се опитват непрекъснато да намекват, че е, както и за да има по- голяма достоверност. Може би ще включат в сценария и новото, което тя е открила по- късно. Може би ще имаме възможност да си отговорим на повечето въпроси, които ни вълнуват. Силно се надявам да е така. Praynig
Пък иначе - каквото дойде, не можем да повлияем на мнението на двете цинцифуции. Peace

# 404
Здравейте момичета,много ми е приятно да ви чета и да научавам мнението ви.Искам и аз да изразя своето мнение.като за начало играта на Сеит и Шура е без съмнение великолепна.За истамбулския период незнам на какво мнение сте но не намирам никоя която да подхожда на Сеит по външност.може да има много интриги но Сеит ще остане със Шура. Никъде не прочетох,че филма е биографичен а само ,че са взети мотиви от книгата,която по всяка вероятност сценаристите могат да променят.Единственото от което се страхувам ,че може да стане така че да покажат на турският зрител  ,че турчин трябва да остави любовта си и да се ожени за ТУРКИНЯ.или ще покажат на другите нации,че турското ориенталско мислене го няма.Искренно се надявам да стане така. newsm78 За мен този филм надмина очакванията ми за Къванч. Извинявам се за дългия пост ,но ми дойде от вътре....очаквам вашето мнение  по сценария  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт