А и ...и да не беше влизала в сериала ,аз пак щях да го гледам...
...що постоянно се заяждаш
...все си опозиция
....то хубаво ,че изказваш мнение ,ама като не ти харесва що гледаш... 
...а аз изчезвам на тръстиката...офф...

Слагам още по едно, че нещо не мога да се осефера тази сутрин. 

на мен кафенцето ми дойде баш таман! 

...що постоянно се заяждаш
...все си опозиция
....то хубаво ,че изказваш мнение ,ама като не ти харесва що гледаш... 
миличка дружке,изобщо не се затормозявай от такива постове,спасението е да ги игнорираш,защото няма да ги спреш,само ще отприщиш нови потоци от словоблудства - все едно да пълниш с вода бездънна каца - безнадеждно е

за вас се отнася същото - колкото повече се вълнувате и отговаряте,толкова повече наливате масло в огъня - единственото спасение го прочетох някъде в подписа на една съфорумка тук цитирам: "убий простака с мълчание" 

Хвърли въдицата. А ако беше загинал на фронта, как щеше Шура да се омъжи без да е девствена, по онова време. Дори и до ден днешен е така в много страни. Сеит за мен е пълен разглезен егоист.
. И наистина и аз се питам защо няма обща снимка на Шура и Сеит, унищожени ли са или изобщо не е имало.

на мен кафенцето ми дойде баш таман! 

И аз си мечтая да го видя отново на екран с една определена партньорка, ама ...
Вярвам в силата на мисълта и във факта, че Вселената чува желанията ни, но в случая нещо е объркала имената .
Явно каста не е случаен, както винаги при двете цинцифуции. 
Може във филма ще получим отговорите. 
На мен и това не ми харесва особено - не го смятам за съвсем удачно.
Защо я вкарват и ще ни занимават с нея? За да покажат, че всичко е достоверно, защото зрителите изразиха съмнения? Ще видим - може пък да е интересно.
Все пак, силно се надявам на турците да им хареса истанбулския период.
На мен и това не ми харесва особено - не го смятам за съвсем удачно.
Защо я вкарват и ще ни занимават с нея? За да покажат, че всичко е достоверно, защото зрителите изразиха съмнения? Ще видим - може пък да е интересно.
Все пак, силно се надявам на турците да им хареса истанбулския период. 
За да покажат, че авторката не е тази безпринципна и непочтена жена, която някои се опитват непрекъснато да намекват, че е, както и за да има по- голяма достоверност. Може би ще включат в сценария и новото, което тя е открила по- късно. Може би ще имаме възможност да си отговорим на повечето въпроси, които ни вълнуват. Силно се надявам да е така. 
За мен този филм надмина очакванията ми за Къванч. Извинявам се за дългия пост ,но ми дойде от вътре....очаквам вашето мнение по сценария
Препоръчани теми