Отговори
# 690

Между другото ми се стори, че Сеит не ги видя, само те него или греша!? newsm78

И аз смятам, че не ги видя. Опасна е тази баронеса.  ooooh!
Ами подразних се , че в епизода Шура споделяше повече с всички останли отколкото със Сеит. Той пък прекара повече време с Лола отколкото с Шура. И когато са сами двамата, пак никаква ласка, никаква романтика.  ooooh! 

# 691
Шура да почва работа в перачницата, да не се занимава с глупости. Наоколо смърт, болести, опасности, мизерия, тя души на Сеит ризите. Няма никакви основания да се чувства толкова несигурна.

Вале, с риск да те разочаровам, но ще ти кажа, че на мястото на Шура изобщо няма да се огранича само с душене на ризи. И изобщо пет пари няма да давам, че наоколо дебне опасност отвсякъде.

sofia26 , напълно съм съгласна с теб!

Точно Hug
Още се чудя на Шура как не го е хванала натясно! Обяснението на Сеит в следващия епизод е наложително, иначе си навлича гнева на влюбена и мамена жена. Завалъ Шура, както казваше Лола преди време.
Лека нощ   bouquet

# 692
# 693
Скъсаната бележка не беше ли от Лола ,защото ми се стори ,че Шура отново си спомни аромата на писмото на Лола ,което Сеит изгори пред нея и мисля ,че Сеит отиде да благодари на Лола за оказана помощ за акцията ...как си измислям ooooh! ooooh! ooooh!, но много ми запецваше и имам пропуски.... нека Бу да каже ,защо Сеит излизаше от дома на Лола  / аз помислих ,че случайно минава и баронесата беше на вън и тенденциозно му изпрати целувка/ или наистина е отишъл там заради нея...ужас ,ако е така ....

# 694
.......ама и Петро много изненадан ,че повече от светкавично дава резултат пъкления му план....

# 695

Още се чудя на Шура как не го е хванала натясно! Обяснението на Сеит в следващия епизод е наложително, иначе си навлича гнева на влюбена и мамена жена.

Де да можеше да я видя Шура да е гневна  на Сеит. Пак няма нищо да стане. Смятам, че ще измислят причина, която да попречи на евентуален разговор. Допускам, че ще има среща другата серия с Валентина. Може и това да бъда причината.

# 696
Скъсаната бележка не беше ли от Лола ,защото ми се стори ,че Шура отново си спомни аромата на писмото на Лола

И аз така разбрах за бележката. От Лола май беше.
БУ, помагай!  Praynig

# 697
  • София
Скъсаната бележка не беше ли от Лола ,защото ми се стори ,че Шура отново си спомни аромата на писмото на Лола ,което Сеит изгори пред нея и мисля ,че Сеит отиде да благодари на Лола за оказана помощ за акцията ...как си измислям ooooh! ooooh! ooooh!, но много ми запецваше и имам пропуски.... нека Бу да каже ,защо Сеит излизаше от дома на Лола  / аз помислих ,че случайно минава и баронесата беше на вън и тенденциозно му изпрати целувка/ или наистина е отишъл там заради нея...ужас ,ако е така ....
Сутринта беше след спасяването на Галип! Той беше там за да благодари защото единия от любовниците на Баронесата му помогна! Бележката беше до Сеит от баронесата за среща с любовника!

# 698
Скъсаната бележка не беше ли от Лола ,защото ми се стори ,че Шура отново си спомни аромата на писмото на Лола ,което Сеит изгори пред нея и мисля ,че Сеит отиде да благодари на Лола за оказана помощ за акцията ...как си измислям ooooh! ooooh! ooooh!, но много ми запецваше и имам пропуски.... нека Бу да каже ,защо Сеит излизаше от дома на Лола  / аз помислих ,че случайно минава и баронесата беше на вън и тенденциозно му изпрати целувка/ или наистина е отишъл там заради нея...ужас ,ако е така ....
Сутринта беше след спасяването на Галип! Той беше там за да благодари защото единия от любовниците на Баронесата му помогна! Бележката беше до Сеит от баронесата за среща с любовника!

newsm51 newsm51 newsm51

БУ, утре сигурно ще има още въпроси. В теб са ни надеждите за отговор.  Hug

# 699
  • София
Лагуни утре не знам дали ще мога да отговарям! Отивам сега да пия, че съм на имен ден на приятел и рожден ден на друг, а съм виснала на компютъра от 21:30 та компанията ме гледа странно  Crazy  Не знам колко ще съм читава утре, но ако си избистря мозъка следобед ще се включа за разяснения, но по вероятно ще да е в четвъртък!

# 700
Благодаря Бу! По налучкала съм ги нещата Joy Joy ooooh! ooooh!

Лека нощ момичета ...че съмна! Hug
.....Ами ,а НАЗДРАВЕ !!!!! newsm10

# 701
Когато можеш, сладурче!  Hug Веселко да си изкараш!   love001

Лека нощ! Hug

# 702
Цитат
Вале, с риск да те разочаровам, но ще ти кажа, че на мястото на Шура изобщо няма да се огранича само с душене на ризи. И изобщо пет пари няма да давам, че наоколо дебне опасност отвсякъде.

Лагуниииииииииииии страхотна си, не мога да спра да се смея.
Благодаря ви за приятната компания, лека нощ!

# 703

Ех, Сеит, защо беше всичко? Защо се противопостави на семейството си, защо плати толкова висока цена и сега всичко отива по дяволите? Къде е сега твоята малка люибима, която ти даваше сили във войната? Как тогава можеше от разстояние да го прави, а сега , когато е до теб, не и позволяваш да бъде това, което тя очаква да бъде за теб!?

Цитат

Лагуниииииииииииии страхотна си, не мога да спра да се смея.
Благодаря ви за приятната компания, лека нощ!

Joy Joy Joy Нали, Вале, такава съм си, какво да се правя!  newsm03

# 704
Без нерв, без хъс, без заряд.

Hug Не знам дали гледа предната серия. Тя беше за мен по - зле. В тази живнаха малко.
Hug Сега я догледах. Абсолютно празна серия, на моменти силно дразнеща,  В името на рейтинга засвириха на патриотичната струна. Пеенето на мюезина в началото, англичаните, и те пияници и развратници, насмешката към руските баронеси и принцеси, сега перачки и слугини, потурчиха Шура с тия баници и баклави,  но турците смели, патриоти, гостоприемни, човечни, морални, жените слушат мъжете си, не излизат от кухнята. Това са все послания към техните зрители. Особено дразнещо беше сравнението между Гюзиде, която се омъжва за човек, който не познава и не обича и Шура, която се хвърля от влака след мъжа, който обича.  И Думите на Курт,  нормално е семейството да взима такива решения.  И като се знае как завършва историята на КиШ, тънкият намек е,  май по-добре
е да послушаш семейството си. Мисли, кое е по-важно. Семейството или любовта. Oще повече, че любовта вече никаква я няма.

Общи условия

Активация на акаунт